Відповідь: Без комментариев... А мені більше схоже на купу заліза Хоча , судячи по дверях - Лямборгіні. Може навіть Діябло
Відповідь: Без комментариев... м-да... на такому можна і без номерів їздити А БМВ мабуть з вертикальним взльотом, якшо дверями помахати, то можна через пробки перелітати
Відповідь: Без комментариев... Rapom V8 - об"єм двигуна 8.2 л, потужність - 1000 к/с, працює на чистому спирті... Без коментарів? http://www.autoblog.com/2007/01/25/rapom-v8-bike-produces-1-200-horsepower-and-loose-bowels/
Відповідь: Без комментариев... Без коментарів: у мене знайома придбала собі нову хонду crv 2007 року модель. красіва така... я на ній покаталася і тепер теж таку хочу... ...без коментарів!
Відповідь: Без комментариев... Та ви шо, Умо, вона ж бензини жере як свиня помиi. Та й мiсця в багажнику не забагато буде. Як на мене, безтолкова машина (не тiльки Хонда, а взагалi всi машини такого класу).
Відповідь: Без комментариев... А народ тащится!!! :D Весело им! Жаль не видно выражения лица того, кто в машине.
Відповідь: Без комментариев... Які проблеми? Берете Волгу і БМВ , розбираєте, ретельно перемішуєте, збираєте і вуаля!