ямайстер) загрунтуємозаліпимо... далі висохне, зашкуримо і задуємо - тепер, мабуть, не ржавітиме...а може ржавітиме - одразу одною здоровою діркою)) тоді ще що-небудь вигадаємо) Проблемы по мере поступления решать надо)
Поліція зупиняє автомобіль , що їде на швидкості 20 км/год. У салоні чотири бабусі. Одна з них за кермом, а ще три з переляканими обличчями сидять позаду. Одна каже: - У чому річ , синку? Їдемо строго з обмеженням швидкості, там знак 20. - Це не знак обмеження швидкості, а номер траси. А чому ви такі налякані ? - Ми щойно звернули з траси номер 270...
В мене є знайома, з якою ми дружили через однакових за віком дітей. І якось їздили до них в дитячий табор на Донці, в лісу, через Чугуїв. Так вона так вела авто, що пам"ятаю, як сижу і очі затуляю, і думаю - все, більш ніколи, краще автобусом. По два рази зупиняли гаїшники. Вона так граціозно виходить з сумочкою, віддає гроші абсолютно незворушно, і знову 100). А там є місце за Чугуєвом, де справжній серпантин, різкі повороти, йой. Я їй:" Та їдь повільніше, не перевищуй, тобі не набридло з гаїшниками спілкуватись?". Вона: "Та ні. В них робота така))". І наскільки знаю, якось їй таке миналося, без ДТП. Зараз влізла в хатха-йогу, їздить в Індію (чи Непал?), виглядає років на 20 молодше, а є вже онуки. Весела така дама).