Відповідь: Без коментарів... Важко повірити, що таке можливо. Дивилися двічі із зачудуванням. Доволі дивний спосіб "вирулювати" з корків. http://rutube.ru/tracks/888850.html?v=012e1ffacf18d9d82cb35424f559101e
Відповідь: Без коментарів... [youtube]0P9G7xkJmU8#[/youtube] Додано через 12 хвилин Всетаки в закордонії такого чуда не побачиш
Відповідь: Без коментарів... теж без коментарів - розповіла сестра. Прийшла я на стоянку, а там якийсь мужик риється під капотом і питає мене чи нема в мене в машині прикурювача. Я гордо відповідаю - ясно що є. І що ти думаєш я йому принесла? (прикурювач до сигарет!!!) Він так реготав неміг слова вимовити!!!
Сусіди розповіли про унікальний "флеш-моб" київських ДАІшників у Печерському районі (відбувався протягом суботи та неділі). На Кловському узвозі стояла поперек тротуару машина ДАІ. ДАІшники зупиняли усіх ... водіїв виключно "Жигулів-класика". - Сержант Петренко, троє дітей. Документи, будь ласка! (обходить, оглядає машину по всьому периметру). Відкрийте капот! ... А вам запчастини не потрібні ? І тільки тут водій звертав увагу, що паралельно ДАІшній машині на тротуарі стоїть побита "Класика". Тобто менти її розпродавали як на "розбірці".
Сьогодні вранці у Львові на вулиці Технічній біля парку імені Івана Франка автомобіль BMW, за кермом якого була молода дівчина, потрапив у незвичайну аварію. Автомобіль виявився щільно затиснутим між металевим парканом парку та деревом. Свідки події стверджують, що зіткнення з іншим автомобілем не було. Мабуть дівчина "припаркувалася" таким незвичайним чином, намагаючись уникнути аварії. Витягати BMW з "пастки" приїхав евакуатор.
Стоят два гаишника на трассе, деньги собирают. Останавливают машину и спрашивают: - Здесь разберемся, или в отделение поедем ? Мужики, естественно, разбираются на месте, платят и едут дальше. Hу вот, останавливают они тут КАМАЗ. И опять: - Здесь разберемся, или в отделении ? - Здесь, конечно. Вылез мужик, вломил от души и уехал. Через некоторое время гаишники в кустах приходят в себя. - Ты хоть номера его запомнил ? - Запомнил: 56 56 - А буквы какие ? - Да какие на сапогах БУКВЫ ???
Казахи они тоже по-своему славяне и русские одновременно. Ведь только русский человек может найти выход из ситуации, которая, по сути, это выхода не имеет. Двое выходцев из Казахстана, проживающих в Германии, придумали оригинальный способ провезти через границу контрабандой целую машину. Для этого они просто взяли и боком засунули легковушку в микроавтобус. Внимание полицейских привлекло то, что микроавтобус был слишком загружен. При досмотре в его салоне был обнаружен автомобиль "Mazda". От царапин и вмятин ценный груз оберегали мягкие подушки. Однако труды контрабандистов оказались напрасными - автомобиль и микроавтобус конфисковали...
Едет блондинка на джипе, ее останавливает гаишник. -Почему спереди и сзади номера разные? -Спереди мобильный, сзади домашний! Forbes опубликовал рейтинг самых красивых автомобилей на планете, выпущенных в 2010 году. Для того, чтобы их запечатлеть, фотографы издания провели фотосессию в автопарке Верховной Рады Украины...
Давно я не видел такой красоты: Валялись избитые кем-то менты. Здесь видно недавно кипели бои - Какое же счастье отпи@дить ГАИ!