Гуляємо!!!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Тим22, 8 кві 2009.

1. terrible

terrible Well-Known Member

:sad: не вказано... ок, я зараз все виправлю:);)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А той, як його... День незалежності?

Я ось таке надибала.
    Правда, у Тексасі список трошки інший ніби.

• Подобається Подобається x 1
  3. Mariya

Mariya Well-Known Member

Independence Day припадає на липень, під час літнього семестру (сесія 5-ти тижневого семестру, для студентів 10-ти тижневого семестру лекцій нема), він Faculty and Staff Holiday. Четвер і п'ятницю Thanksgiving ми відробляємо в кінці семестру. Осінній семестр закінчується 15 грудня, зимовий починається у вівторок після дня Мартіна Лютера Кінга, потім той понеділок відробляють в кінці семестру як і Страстну П'ятницю. Labor Day робочий.

• Подобається Подобається x 3
  4. Liliyah Romanova

Ой, та ж у вас не офісна робота. Тут ішлося про тих, хто працює з 9 до 17 протягом 5-ти днів.
    Відповідно, робота в виші - це інше.
    А літні канікули ви маєте?

5. Mariya

Mariya Well-Known Member

Літні канікули тут довгі, з середини травня до кінця серпня. В літній семестр працюють добровільно, оскільки зарплату тут платять 9, а не 12 місяців, то влітку працюють ті, в кого нема грантів, а грошей треба. Літній семестр закінчується десь на початку серпня, тобто десь два тижні канікул є.

• Подобається Подобається x 5
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Та у нас сейчас полстраны в каникулах, в бесплатных отпусках и без работы

• Подобається Подобається x 3
  7. Liliyah Romanova

Ну, про те, що українець українцеві вовк, я знаю. А питання було адресоване до Марії.

8. Mariya

Mariya Well-Known Member

Забула додати, шо на літніх семестрах працювати дуже важко, сама здуру минулого літа викладала. Тут паралельно йде один 10-ти тижневий літній семестр і два 5-ти тижневих. 10-ти тижневий читають два викладачі по 5 тижнів кожен. Більше 5-ти тижнів витримати неможливо. Інтенсивна начитка лекцій, величезні групи плюс спека +35 в тіньочку.

• Подобається Подобається x 6
  9. sem41

sem41 Well-Known Member

Десь так і має бути.Взагалі не люблю коли мені кажуть :ти маєш святкувати з такого по таке. Свято потрібно організовувати коли того хочеться,а не тоді коли тобі кажуть:от ми тут перенесли от той вихідний на той-святкуй!!!

10. asiana

asiana Well-Known Member

А що це за свята - Good Friday і Boxing Day?

11. Liliyah Romanova

Good Friday - Велика П'ятниця
    Boxing Day - другий день Різдва. Це типово канадський вихідний, здається. Але в Америці такого вихідного нема.
    Отут про нього є
    http://en.wikipedia.org/wiki/Boxing_Day

Останнє редагування: 10 кві 2009
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ніколи про нього не чув.

• Подобається Подобається x 2
  13. Liliyah Romanova

І тим не менше він існує. :tongue::)))
    Маю щастя його "святкувати" вже кілька років. Дуже схожий на ваше Black Friday за своєю суттю. :bad:

14. syavych

syavych копач

Мене то, як завше, не стосується... ех... :sad:

15. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ще між Thanksgiving Day і Christmas Day в Альберті і Бритійській Колумбії ще є вихідний Remembrance Day (День Памяті) 11 листопада.В США це День Ветеранів.
    День Памяті по всіх загиблих в всіх війнах.11 листопада - це тому що , в цей день в 11 годині закінчилася Перша Світова війна.

Свято цілком не зле, йде як продовження Різдва.І було задумане як допомога/роздача подарунків бідним.І відкривання власних подарунків.
    А те що його комерцилізували і перетворили на займання черги в магазині електроніки з 2ї ночі ,- бо комп ,ТV etc. можна купити за "пів" ціни , то справа така.
    Потім в середині лютого той самий комп , чи TV буде ще дешевший і магазин буде порожний.Але на нього вже ніхто не буде дивитися і це вже буде не так важливо.
    ...головне поприймати участь в акції саме в Боксінґ Дай....:haha::cry:
    Зрештою я ще ніколи не був в магазинaх (крім продуктовиx) в цей день.

Останнє редагування модератором: 12 кві 2009
    • Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)