О! Згадав. Ще мене в одесі розсмішила одна річ. Ну прямо матеріал для Жванецького у висміюванні отупілого совка. Поблизу Привоза, як що йти від вокзалу є комплекс будівль з трговими площами і в одному із них розташовано "елітний" гараж для автівок місцевих жлобів і відкрита автостоянка. Так от там цілою гурьбою вештаються жлоби віком 20-25 років в уніформі на спині якої надпис "ПАРКІНГ".))) Уявляєте собі ПАРКІНГ написаний кирилицею. Не ПАРКОВКА, чи ще якось природньо, а саме ПАРКІНГ.))) Я навіть затримався щоб вдосталь насміятись з цих недоумків, які не розуміють що на їх одязі написано їхніми ж літерами. Оце яскравий приклад жлобства.
Вот говорю ж отстали Вы, пан, отстали от действительности, совковыми мерками живёте ), там и близко стоянки для элитного транспорта нет, не комильфо,там давно оптовый овощной базар :rolleyes:, а мальчики тада - ходют, нужно же приезжим-тунеядцам где-то работать
То Ви відстали і не знаєте власного міста. Є той гараж. З шлагбаумом та вахтером на в"їзді. Він розташований в будівлі, по типу підземного. ПАРКІНГ - курва мама.))) І тут приїжджі винуваті. А купа алкашів - волоцюг біля входу до церкви на розі вулиць Пушкінська та Мала Арнаутська (як що не помиляюсь) теж приїжджі?) А я навіть знаю де у них штаб -квартира. Ради приколу прослідкував. ) Всі місцеві, одесити. Та і взагалі стільки волоцюг я не бачив в жодному місті в Україні.
Так тот подземный паркинг для людей которые приезжают на Привоз, или просто походить по магазинам ), у элиты есть свои гаражи А нищих и бездомных , особенно возле церквей и храмов в любом городе Украины предостаточно, но Вам же это не интересно, Вам Одессу нужно ущипнуть, ну очень уж она - Одесса не такая как все:rolleyes:, гордая, красивая, независимая и такая желанная
[OFFTOP]Ну зато пан Гранд посмеялся, смех же жизнь продляет, так шо гуд! )))) Вот тут конечно не смешно как по мне, хотя и про паркинг теж:[/OFFTOP] "Того дня декілька десятків черкащан намагалися врятувати дерева. Але жменька природолюбів – ніщо проти великої грізної техніки. Зараз на місці дерев на Європейській площі біля черкаського Будинку торгівлі – пеньки… Того ж таки дня - 19 травня - на сесії Черкаської міськради про те, що відбувається на Європейській площі, депутат міськради Валентин Орел просив доповісти міського голову Сергія Одарича. Мер повідомив, що «на Європейській площі проводяться роботи з благоустрою. Там буде замощено нормальний тротуар (заміна асфальту на плитку), облаштований паркінг, там будуть посаджені нові зелені насадження». Як повідомив Сергій Олегович, протягом місяця всі роботи повинні бути завершені." http://www.procherk.info/resonance/...oblema-kvartalu-kolo-budinku-torgivli-parking А так да, слово смешное конечно )))) Паркінг - будівлі та споруди, спеціально пристосовані для стоянки автотранспорту. :rolleyes:
ага. Значить таки пригадали той гаражик.) Та я не розпитував. Бачив що лише морди наглючи та машини дорогущі туди заїжджали.) Мене "зачарував" ПАРКІНГ на одязі службовців. ) Не нада ля-ля. Як би було предостатньо, я би і уваги не звернув. А так контраст очевидний. (Що пригадали і церкву ту?)) п.с. Що ще більше показово. Прямо навпроти входу в церкву стоїть кіоск в якому торгують газетами та цигарками. стара єврейка продає незаконно цигарки малоліткам. Майже не вкакалась, коли я насупив брови застигши її за таким продажем.) стан одеси ганебний. Це Вам будь який приїжджий скаже. Хоч із Галичини, хоч із Донецька. До речі я тут десь викладав репортаж одного одеського каналу де розпитували приїжджих (один із Рвіненської області , а другий із Донецька) де їх кореспондент поитував саме в парку біля меморіалу засраного вкрай. І вони казали, що одеса могала би бути симпатичною, якби не перетворена була в суцілний смітник.
Немає такої площі в Черкасах. Є соборна, є Богдана Хмельницького. А от Європейської немає. Вільне козацьке місто!
Да? Ну не знаю кому верить, Вам или меру Вашему: "Дістали" мене сьогоднішні коментарі щодо реконструкції Європейської і Соборної площ. Напевно, міський голова не повинен казати те, що я зараз скажу… Наперед прошу вибачення, якщо когось ображу. Нічого особистого", – цими словами розпочав повідомлення на персональному блозі міський голова Черкас Сергій Одарич, і відсипав з півтонни далеко не лагідних епітетів тим черкащанам, які не сприйняли перетворені на руїни Помпеї дві центральні площі міста, особливо ж випиляні дерева біля Будинку торгівлі. І це – напередодні Дня міста, який цього року святкуватиметься 4 червня… Знервований голова примудрився вжити у словесних конструкціях чималий діапазон тих епітетів, з яких випливає, що багато черкащан – "заздрісні, ледачі і войовничі шарикови і морозови", напівзадавлені "жабою". Окрема категорія, зі слів мера, – це "бидлота", яка щодня виносить сміття на бульвар Шевченка…" http://www.pres-centr.ck.ua/politics/18712/ Мож Вы в Черкассах тож давно не были, как и в Одессе ото?
Т е що С.Одарич називає Європейською площею, поки що таким не являється, а лише планується створити. Тому і спричинилась запекла перепалка між ним та опонетами. Майдан навколо Будинку торгівлі і справді не міг називатись ані майданом, ані площею. Саме зараз там ідуть роботи по створенню чогось пристойного. З висновками та неприємними висловлюваннями Одарича згоден. Бо деякі сокви таки виносять смітя вранці і кидають в урни на бульварі. Підкреслюю В УРНИ, які розташовані на бульварі. але не смітники і баки. Це звичайна москвосько-совкова лінь деяких городян донести сміття до баків, які розташовані доволі зручно та не музолять очі на центральних вулицях.
Конечно, одно другому не мешает, - одесситы в большинстве нормальные, честные и толерантные горожане, такие же как из других городов, соус тока по составу другой, а так - ок. Я имею вам сказать, что если хотят некоторые площади Независимости, то как и в моем городе, пускай дают современные названия тем районам и улицам, которые в аккурат были историческим моментам. В моем городе таких пассажей нет, а в Одессе с её совковым составом есть.
Одесити не такі вже погані, над ними просто треба правильних очільників-українців поставити, щоб не давали волі заруським оркам-заводилам.
Дмитра Корчинського наприклад мером. він дуже часто буває в одесі і любить її наче маму. До того ж він чи не кращий друг Е.Гурвіца.
На рахунок визначення одеситів я не знаю, вони що не сприймають незалежніть України як колишньої найбагатшої республіки соціялістичного союзу? Як на мене то досить таки з цим питанням там усе грає... ------ Прошу пана, пан перекручую, то є занадто, Катерині встановили памятник не за прошмандорування її цьнотливості у барделях Амстердаму, а за історичну пам'ять, то є велика честь. У мене у місті Франсу Йосипові поклали, ніц ніхто не каже з москалів шо то є зле, ні, є повага до пам'яті, а перейменування по вашому, то є не по Европейські, то є якось не то.