Гуд бай Одеса.

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 1 чер 2011.

1. Милена

Милена Дуже важлива персона

Опять всё на уровне - блаблабла :)), лично Вы, пан Гранд, когда последний раз были в Одессе и были ли вообще :scratch_one-s_head:.
    Поначитаетесь всякой ереси и пытаетесь доказать нам, что мы верблюды :rolleyes:

2. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Хто б сомневался! ))))
    На Львовщине провалена программа обращения с отходами...
    ... главный государственный санитарный врач Львовской области Роман Павлив сообщил, что на сегодня на Львовщине насчитывается 647 свалок твердых бытовых отходов, из которых 438 – стихийные. У 13 мусоросвалок завершился срок эксплуатации.
    http://www.greenparty.ua/ru/news/news_23910.html

3. tanna

tanna Дуже важлива персона

Та не был он нигде! :)) На понт берет [CENZ]мусор! :))[/CENZ]

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Але ж ваші донецькі наче таргани пруть і пруть в ненависну Черкащину. А от зворотнього руху не спотерігається. В західному напрямку спотерігається обоюдний рух.

Було б не погано, щоб такої ж думки були вся донецька бригада, що обсіла Черкащину, та і забирались скоріше зі всима своїми манатками. Он вже мітинги проти донецьких все частіше наче у москвинів проти кавказців.

То може назвете хоч один населений пункт в ЧО який не газфікований принаймні?;)

5. ГРАНД

Ви мене просили факти - я їх Вам надав із власних спостережень. Вулиці назвав. Чи вказати точні місця розташування сміттєвих баків?

6. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

правильно, потому что все с Западной в Одессу прут, на стройки))))

7. ГРАНД

Все це що Ви розписали подрібнивши на окремі назви , має одну об"єднуючу - ПІСУАР за авторства покійного генія промосковськоїсовкополітики Є.П. Кушнарьова. але вже є нове визначення - НЬЮпридністров"я.

8. Hightower

Фактом будет выложенное фото, а не Ваше предвзятое мнение! ;)))))

9. Милена

Да, точные адреса, номера домов. Номера участков и фамилии начальников и мастеров жеков я знаю, тех кто на этих участках отвечает за уборку тоже, так что ... адреса и фото (желательно).:)

10. tanna

Та то вам вже ввижаються донецькі у кожному куті. А також таргани. Діагноз мабуть якийсь. :scratch_one-s_head:

А ми будемо гідне життя та ознаки цивілізації наявністю газу вимірювати? І це у 21 сторіччі? Більше вимірювати нічим треба розуміти. Ось ви самі себе і видали.

11. ГРАНД

Москвина (москвинку)одразу видно. По ставленню до роботяг із інших країв. Зверхнє та невиправдано пихате. А хто Вам винуватий , що одесити потікали по Ізраілях? А ті що залашились мають руки вирісші із дупи, і крім смітити та красти нічого не вміють. Дякували б тим будівникам.

12. Hightower

Ет точно, пан Москвин! ))))))

13. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

а что б эти строители бедолаги делали, если бы одесситы не поуезжали по Израилях, где бы они тогда работали???

14. Милена

Ой, не смешите мои подковы :)), не путайте одесситов с теми, кто проезжая мимо, вдохнул воздуха на вокзале и уже орёт на всех угла, что он Адессит :rolleyes:, а работяг мы благодарим ;), мы вообще очень миролюбивая, гостеприимная и благодарная нация :good:

15. tanna

Та ясно где. В Европе любимой. :preved:

16. ГРАНД

Вам щось каже прізвище Тулуб Сергій Борисович?
    Це головна матка- виробник донецької навали на Черкащину.
    Діагноз буде пізніше Вам.

Я себе нікуди і не переховував. А газифікація нас. пунктів одна із ознак цивілізації.

17. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

начали за здравие, закончили как обычно))
    Люди везде одинаковые, имхо. Просто нет дела обранцам до земных проблем, лишние телодвижения, да и деньги какие-никакие выделять придется. Проще улицы переименовать, и о своем существовании напомнили, и народ заняли - пока люди грызутся между собой, слуги народные в безопасности зарабатывают дальше. Разделяй и властвуй, или как там ;)

18. ГРАНД

Так. Нами любимій Європі. Але ненависній Вам совкам генетичним.

19. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

та куда нам до вас....

20. tanna

Чого ненависній? Абсолютно. Я ніяких претензій до Європи не маю. :pardon:

а де твій аватар? :)