Опять всё на уровне - блаблабла ), лично Вы, пан Гранд, когда последний раз были в Одессе и были ли вообще . Поначитаетесь всякой ереси и пытаетесь доказать нам, что мы верблюды :rolleyes:
Хто б сомневался! )))) На Львовщине провалена программа обращения с отходами... ... главный государственный санитарный врач Львовской области Роман Павлив сообщил, что на сегодня на Львовщине насчитывается 647 свалок твердых бытовых отходов, из которых 438 – стихийные. У 13 мусоросвалок завершился срок эксплуатации. http://www.greenparty.ua/ru/news/news_23910.html
Але ж ваші донецькі наче таргани пруть і пруть в ненависну Черкащину. А от зворотнього руху не спотерігається. В західному напрямку спотерігається обоюдний рух. Було б не погано, щоб такої ж думки були вся донецька бригада, що обсіла Черкащину, та і забирались скоріше зі всима своїми манатками. Он вже мітинги проти донецьких все частіше наче у москвинів проти кавказців. То може назвете хоч один населений пункт в ЧО який не газфікований принаймні?
Ви мене просили факти - я їх Вам надав із власних спостережень. Вулиці назвав. Чи вказати точні місця розташування сміттєвих баків?
Все це що Ви розписали подрібнивши на окремі назви , має одну об"єднуючу - ПІСУАР за авторства покійного генія промосковськоїсовкополітики Є.П. Кушнарьова. але вже є нове визначення - НЬЮпридністров"я.
Да, точные адреса, номера домов. Номера участков и фамилии начальников и мастеров жеков я знаю, тех кто на этих участках отвечает за уборку тоже, так что ... адреса и фото (желательно).
Та то вам вже ввижаються донецькі у кожному куті. А також таргани. Діагноз мабуть якийсь. А ми будемо гідне життя та ознаки цивілізації наявністю газу вимірювати? І це у 21 сторіччі? Більше вимірювати нічим треба розуміти. Ось ви самі себе і видали.
Москвина (москвинку)одразу видно. По ставленню до роботяг із інших країв. Зверхнє та невиправдано пихате. А хто Вам винуватий , що одесити потікали по Ізраілях? А ті що залашились мають руки вирісші із дупи, і крім смітити та красти нічого не вміють. Дякували б тим будівникам.
а что б эти строители бедолаги делали, если бы одесситы не поуезжали по Израилях, где бы они тогда работали???
Ой, не смешите мои подковы ), не путайте одесситов с теми, кто проезжая мимо, вдохнул воздуха на вокзале и уже орёт на всех угла, что он Адессит :rolleyes:, а работяг мы благодарим , мы вообще очень миролюбивая, гостеприимная и благодарная нация
Вам щось каже прізвище Тулуб Сергій Борисович? Це головна матка- виробник донецької навали на Черкащину. Діагноз буде пізніше Вам. Я себе нікуди і не переховував. А газифікація нас. пунктів одна із ознак цивілізації.
начали за здравие, закончили как обычно)) Люди везде одинаковые, имхо. Просто нет дела обранцам до земных проблем, лишние телодвижения, да и деньги какие-никакие выделять придется. Проще улицы переименовать, и о своем существовании напомнили, и народ заняли - пока люди грызутся между собой, слуги народные в безопасности зарабатывают дальше. Разделяй и властвуй, или как там