Гуд бай Одеса.

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 1 чер 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

І я не сприймаю. Нацизм мені не довподоби. А приписувати мені його - то Ваша захисна реакція така. І я її розумію.

Ніяка вона не вища наша нація. Хоча і могла би бути на рівні з іншими, які таки стоять повище на історичних сходинках розвитку. І нам ще плекати і плекати.

може і краще, а може і ні. Все залежить від рівня розвитку і натхнення. А от те, що культурний рівень та екологія покращаться - точно.

2. Heartland

Heartland Well-Known Member

И назвали это место чисто по адески, в честь бандита Котовского.
    А Мясо-едовская - это вам не Жлобоград.
    Еще раз нервно;););)

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Ещё бы..Была и будет защитная реакция - от ТАКОГО необходимо защищаться самим с защищать других.

4. Luna

Ещё хуже сделали ....Назвали в честь Суворова))
    Не, ну с этим надо что-то делать...чаек с мятой, а?))
    Сложно за Мясоедовскую сказать...Боюсь сообщить, что мне улица Свер..ой, Канатная ближе)) Пушкинская и Французский бульвар - любимые места...

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось тільки не цим жлобенятам цю тему піднімати. Вони її обгажують погірше ніж Ющенко Майдан.

6. Luna

:pardon:Вы слишком серьезно оцениваете шоу-бизнес) Может, стоит проще?_))

7. ГРАНД

Так в тому і біда , що Ви не серйозно таке оцінюєте. Хоча Вам сам Бог велів його оцінювати серйозніше за решту.

п.с. Висить афіша про приїзд цього непотрібу до мого міста. Я вже декільком "любителям посміятись" відбив охоту йти.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Оцінювати варто все серйозно, навіть кінокомедію. Тому я цих жлобенят і не підпустив би й на кілометр до Жванецького, якого я ставлю вище навіть за А.Райкіна. Жванецький розумом заробляв бабло, а ці - ідіотським кривлянням та жлобським пристосуванством.

9. Luna

Молодец, пане Гранд.
    Я н е огромный поклонник их выступлений, но в такие дебри не лезла бы...Юмор, сатира - "уж больно ты грозен, как я погляжу"))
    Жванецкий - глыба, конечно. Хоть и похож до ужаса на соседского дядю Виталика (с)))

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Може варто копнути й цього дядю Віталіка. Дивись і там глибу знайдете. В культурі "рашен" часто "глиби" розпізнають лиш після смерті носія її. Та й не тільки в цій культурі.

11. Luna

:oНу..ЭТУ глыбу и копать не нужно - перлы выдаются автоматически.

12. Heartland

Heartland Well-Known Member

Да, нет уже той Одессы.Мифы одни остались. Последние столетие уничтожило одесский дух космополитизма и превратило этот европейский город в какой-то "Комсомольск на Амуре". Превратив некогда цветущий, колоритный край в отстойный,мусорный берег , где правят срущие голуби.

и жлобы с деревянными мордами

13. Luna

:) Вы повторяетесь.
    Придется и мне - ЕСТЬ. Только смотреть нужно не на политиков с экрана, а на людей. Общаться больше...Воть))

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Перед тим, як закінчити цей сеанс словесного ..., я згадав:
    "Я вам не скажу про всю Одессу..."
    А Луна попробувала це зробити. Як кажуть "русскіє" - "попытка не пытка". Тільки рухаючийся здолає дорогу. Надобраніч.

15. ГРАНД

Це не захист , а примара.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Суворова та Мясоєдовськая - це аналоги, бо жандарм Суворов любив укладати штабелями солдатське м'ясо.

17. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[OFFTOP]мдя...
    хуйней вы страдаете ребята (девчата)... :pardon:[/OFFTOP]

18. ГРАНД

А що в Одесі залишилось українського, як що не враховувати вулиць Б.Хмельницького та Шевченка, ну ще пам"ятника Франку і тому ж Шевченку, які і так стояли ще за царя панька?

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Північний бур'ян витіснив і українське, і єврейське, і бесарабське. Мерянські Костусєви розплодилися від Кенігсберга до Курил.

20. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Мені подобається, як заруські орки - нащадки русифікованих совків, що заселили спальні райони Одеси в другій половині 20-го сторіччя, кричать "Одесса - стовідсоткове російське місто була завжди!". Це про Одесу, яка була колись космополітичним, абсолютно неросійським по духу містом в російській імперії. ;)

а де твій аватар? :)