Гуд бай Одеса.

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 1 чер 2011.

1. olegp

olegp миється в бані

та для вас все, что в силу исторической несправедливости или по иным причинам попало в Украину, есть Українське місто,:ireful:
    гипотетически вам большевики в 1918 могли и до Волги земли нарезать, тогда б Вы сейчас пели про Українське місто Саратов:ireful:

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

;):preved::gamer::bye:

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Сегодня)

Вкладення:

4. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

Ёперный тятр!!! )))))

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Таке поняття як "історична несправедливсть" придумана жлобами, які втекли за шматком ковбаси за моря і океани, але переконавшись, що там, за океаном, до таких приблуд ставляться так як і повинно ставитись до прблуд, при чому вороватих та наглуватих, раптом занервували. І от ці приблуди від смятіння та розривання душі вважають що з ними поступають історично не справедливо. Хоча і візу і квиток на літак купляли в стані захоплення та надіями на історичну справедливість, що вони , жлоби по суті, саме жлобами і залишаться, в які б красиві шмотки не рядились, та не стирчали цілодобово на форумах покинутої та обпльованої ними ж країни.
    взагалі такий термін як "історична несправедливість" тотожнє до "не зовсім мокра вода".

Значить так розпорядилась пані Кліо. Як би вона руками більшовиків забажала наділити Україні саратов, то така б була її воля, і такою мокроти була би вода.

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Красиво. Я тут бывал! А недалеко ресторанчик в полуподвале...

7. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

[OFFTOP]какой? я слышала там есть дискотека для гол....для людей с неопределенной ориентацией..[/OFFTOP]

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

[OFFTOP]:))Не, я с женой и детьми был, днем правда. Впервые, и пока в последний раз, ели суп из лосося.[/OFFTOP]

9. ГРАНД

Ну так Степанич же Вам прямо і каже, що він там бував. І про орієнтацію знає. Бо з якого дива йому танці на могилах так раптом стали подобатись.
    Вивіх звичайно ж у свідомості, і не обов"язково на ґрунті сексуальному. але все ж таки відбиток залишився. І я підозрюю не від лососевого супу.:))

Цікаво якої думки пані Луна про ту дискотеку. І також про суп із лосося. А заодне подивимся побічні наслідки в її присмаках від відвідин того чарівного містечка.

10. Luna

Я ничего не знаю об этой дискотеке. И считаю, что Вы оскорбили Степаныча, просто так - чтоб во рту не задержалось.
    Кстати, ресторанчиков там много, но я советую приезжим обязательно выпить кофе в ресторане отеля Моцарт - достойно , скажу вам)

11. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

В Одесу люди їдуть каву пити ?

12. ГРАНД

Не вірю. Образити Степанича - це майже не можливо. Власне як і мене. він товстошкірий як бегемот, а я як носоріг. Так і бодаємось випробовуючи шкіру один одного на міцність.

:))

13. Luna

В Одессе приезжим накладывают табу на кофе?

14. ГРАНД

Хіба Ви не помічаєте як вас совочать?

15. Luna

Переименовывая площадь? Не вижу ничего символического в площадях независимости. Затаскали слово. Как улица Ленина при союзе.
    Вы журналу Форбс доверяете?

16. ГРАНД

Звісно ж Вам як совку начхати на таку омріяну Українцями Незалежність, бо вона Вам впоперек горлянки. "Затаскана" вона для Вас. Мабуть пора її на щось змінити. На таке звичне і зрозуміле рабство. Нехай і дещо модернізоване.
    а от як би Вам хтось сказав, що у Вашої дитини, *(мабуть таки омріяної Вами) ім"я затаскане і вже пора його змінити на якусь Марфу чи Калістрата - як би Ви поставились до такої думки?

17. Luna

Одна пена...Сказали бы - и сказали. Пропустила бы мимо ушей. Ибо имя своего ребенка я никому не навязываю. Собственно, я вообще скептически к переименованиям отношусь, вернула бы старые названия с удовольствием.
    А независимых площадей развелось..как тех улиц Ленина.

18. ГРАНД

Е ні. Не просто сказали. А прийняли би відповідну постанову, та й переписали в свідоцтві, а Вас би просто поставили до відома. Мовляв, хороше старе ім"я і доволі рідке на сьогодні. А те що є, доволі затаскане та поширене чи не кожний 7-8-9............. має таке ім"я. А тут Калістрат (Марфа) рідке ім"я. А головне старовинне (москв.)

19. Luna

Секундочку,так Вы как одессит против?...Может, Вам таки не стОит переписывать нам названия улиц без нашего разрешения?;)

20. olegp

olegp миється в бані

то еще цветочки:)), неподеццки совочили в 20-30х, во время кагановической мовизации
    http://ostrovforum.net/blog.php?b=74

а де твій аватар? :)