Відповідь: GST, шанс має кожний Хто володіє інформацією, володіє світом. Хочете за безплатно все отримувати =)
Відповідь: GST, шанс має кожний шановний, маячня у тих, хто вірить у те, що можна знайти мільйон на дорозі... :p поясню: якщо людина досягла успіху, то вона ніколи не зізнається як саме... ніколи... пояснюється просто: я — зміг, а чого він теж повинен змогти, я розумний — він дурень, я докладав зусиль — він хоче "на халяву"...
Відповідь: GST, шанс має кожний или может вы хотите сказать, что Энтони Робинс на своих семинарах тоже чепуху всякую рассказывает?... Люди платят по 2-3 тис. у.е. что бы попасть на один его семинар! Что бы пригласит его в какую-либо страну, нужно внести залог в банк на сумму 1 млн. у.е. и прождать минимум год, в то время когда нужно дать гарантию, что нга этом семенаре будет не менее 1000 человек! Роберт Флетчер учился в свое время у него, мне кажется, что он вынес достаточно уроков из этоих занятий и уже сегодня готов подилиться ими с нами! мне надоела эта дисскусия! Кого заинтересовала это информация, приходите к нам на семинары и вы не пожалеете!
Відповідь: GST, шанс має кожний якщо бізнес пов’язаний на тому, щоб розповідати і заробляти на розповідях — точно говорить добре... :D :D :D пс. Люди платят по 2-3 тис. у.е... — це найголовніше...
Відповідь: GST, шанс має кожний Мы к Вам на семинары не придем и не надейтесь ,а дисскусия нам никогда не надоедает
Відповідь: GST, шанс має кожний а треба буде плескати в долоні та співати?.... костюма за 100 гривень, бейджик і голівудська посмішка....
Відповідь: GST, шанс має кожний Афигеть!!! Ну-с форумчане, подорвем свои семейные бюджеты, а? :D Или нет ни у кого духа авантюризма? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ЗЫ: Ребята, приезжайте скорей, знаю классное место для дайвинга.(с)Саша Невский
Відповідь: GST, шанс має кожний Ты наверное не заметил. что я пока .волею админа модер,отвечаю за свой раздел