Грузія - маяк демократії.

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Danilo, 19 бер 2010.

1. Nevermind

Nevermind Просто персона

У Грузії взагалі будуються багато нових будівель, дороги будуються, а у Вірменії - на жаль, дуже багато заморожених будівництв.

З іншого боку, Україна все ж таки зараз живе ще краще, ніж Грузія, і тим більш - ніж Вірменія. :pardon:

• Подобається Подобається x 5
  2. Gron

Gron тафгай

Сприятливий інвестиційний клімат.
    Hayat побудували раніше ніж у Київі.

Ретельніше треба обирати друзів, особливо у 21 сторіччі.

Слава алаху, війн та бєсноватих президентов не було(Гамсахурдія).
    А стратегічно, вони правильний шлях обрали і як здужають у протистоянні з ворогом людскості, постачальником надр, шпигунів, провокаторів, політтехнологів та вселенської заздрісті з пихатостю, наздогонять та перегонять нас, якщо ми ще одну каденцію дозволимо тупорилим відбути.

• Подобається Подобається x 6
  3. Nevermind

Nevermind Просто персона

Mariott є як у Грузії, так й у Вірменії. В Україні ще нема. :)

Ще в Грузії - в Тбілісі, Батумі купа всяких Radisson, Sheraton...

Іноземних туристів в Грузії багато. Більше, ніж в Україні. :sad:

• Подобається Подобається x 3
  4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Сдается мне, что наше мировоззрение таки формируется средствами массовой информации. Значительный процент россиян с недоверием относится к государству Грузия. Большинство на этом форуме открыто ненавидит государство Россия. Это навязывается нам СМИ. А ведь мир изменился за последние годы. Почитайте в теме про Петербург отчет украинского паренька о путешествии в Россию - может не так всё и плохо, как НТВ показывает? Я хотел узнать правду об Украине нынешной, я пришел сюда, на ЛФ. А вообще, я зря это пишу, да ладно, удалять лень...

• Подобається Подобається x 1
  5. Gron

Gron тафгай

Останнє редагування: 9 чер 2011
  6. NorthWind

Я знаю это. Но в отличие от многих других делаю всё, чтобы моя страна была лучше...

• Подобається Подобається x 2
  7. Gron

Gron тафгай

8. NorthWind

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви, як і більшість тутешніх росіян плутаєте поняття. Держава Росія - це що?
    Здебільшого мова йде про владу. Яку, втім, більшість росіян підтримує.

Що Матвієнко написала заяву про звільнення? о_О Чи, може, з нею, як з Лужковим вчинили? ;)

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Отношения Армении и России напоминают США и Израиль. Армения, как и Израиль окружена недружественными государствами и отсюда любовь.

О Сталине. Не знаю как сейчас, но в во времена СССР грузины Сталином гордились, сам убедился во время путешествий по Грузии

11. NorthWind

После встречи президента Грузии Михаила Саакашвили и вице-президента США Джозефа Байдена, прошедшей в Риме, Грузия решила отказаться от своих требований, которые она предъявляла Москве, и дать добро на вступление России во Всемирную торговую организацию (ВТО).

Об этом сообщил Каха Кукава, возглавляющий оппозиционную "Свободную Грузию". По его словам, сам он об этом узнал от некоего достоверного источника в администрации президента Грузии.

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ----------

Не люблю Валю, но справедливости ради замечу, для города она сделала немало.

---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:59 ----------

Мне достаточно безразлично, какая власть в США, Украине или Эстонии. Но почему всех так интересует власть в России и откуда сведения, что ее поддерживает большинство?

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще є куди покращувати виявляється.

13. - а Вы не с дредами были? ;)

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 2
  15.  
  16. Tanka

Tanka Well-Known Member

Це неправда. Вже терто-перетерто у грузинських ЗМІ. Вимоги Грузії до Росії не змінилися, вони відповідають уставу СОТ.

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Достала. :sad:

• Подобається Подобається x 4
  18. NorthWind

Странно. Каким образом? Меня нет, а Вас да. Как ей это удается, если не секрет?

19.  
  20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Льогко. Суне свого рила до України, хоч ти їй трісни. Он, навіть, вже ПР-дунів дістала. А це дуже постаратися треба було - дістати кремлівских підстилок.

а де твій аватар? :)