А який сенс з такими і так чесно паритися? Повірте, ці Особі, свідомі того, що тут викладають... Вони живуть і в другому світі, і в іншому вимірі... Мені, корінному донеччанину, все то хронікально знайоме, повірте, ще з часів Союзу...
Деякі з них, часом під впливом аргументів та фактів змінюють таки думку. От наприклад, наші бабуськи біля під'їзду (яких, я, до речі поважаю та люблю) вже матом криють Януковича, за якого усі як один проголосували. А дві, навіть на мітинг на площі, на честь дня гніву пішли. Так що, може, не так все безнадійно.
З бабульками простіше, тим більш харківськими... Донецькі бабульки, запевнюю Вас, дещо відрізняються від харківських А вже про тих донецьких дядьов, які вештаються тут, на львівському форумі, взагалі, розмова окрема... тут їх, "случайних", - йок Але, в любому випадку, бажаю успіхів
А на розгін мирної демонстрації підприємців без палиць за двадцять днів до нового гоку що там американці написали???? ---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ---------- Якої влади? В них не то що програми, лозунгів немає - тіко - Саакашвілі - геть! Кучму - геть нагадалося Але Грузія реформи робить, а в нас кримінал вже офіційно при владі. Германшу - ГЕТЬ! ---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ---------- По інтеру Саакашвілі бачу - чувак обламує москалика-ведучого замовного телебачення. Як там його ? Прізвище на К... начебто. Не там вліпив... Тут треба. Ха! Тільки згадував, тепер почув - єдиною програмою грузинської опозиції - Саакашвілі - йди геть! (почув по Інтеру - пасивний перегляд) Як у воду дивився...
Темы "Армения - маяк демократии" нет, поэтому пишу в этой теме: Только теперь до меня дошло, почему пан Foura так любит Армению: здесь я сейчас в Ереване все пропитано совдепией: совковые строения, совковое метро, по улицам ездят "москвичи", "жигули", "волги" советских времен, менты в советских фуражках, все надписи дублируются русским (в метро, на названиях министерств и т.д.). Это ж просто рай для льющих слезы по Совку.
Итак...Смотрим на фотографии современного Еревана... ОБратите внимание и на машины... И выпуск, неужто до 1991 ? http://forum.hayastan.com/index.php?showtopic=40763
лол совок совком отакі девайси як зелене на першому плані я взагалі не бачив ну а так, газелі, жигулі, 20 річні форди і бумери, корейський джипєц... тут трохи нових машин припарковано хоча небагато виглядають копєйки, лади, ниви корейсько-японські паркетники і багато совкового автопрому ... процентів 80 радянсько-російський автопром і 15-20 річні європейці і це для столиці
Мда...Вот и принимай таких "гостей".В глаза улыбаются,восторженно "чирикают"на людях о местных красотах,а потом на форум бегом желчь изливать
Ми від них не далеко втекли, так що нема чого чванитись ---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ---------- Нема тут жовчі))...констатація факту....
з нашим інвестиційним кліматом і депопуляцією ще непогано будуємо ---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ---------- де тут "желчь" ?
До речі, багато совкових машин - це через те, що у Вірменії якісь мита на іноземні машини. Грузія ці мита чи то скасувала, чи то звела до мінімуму: у підсумку, в Грузії суцільні іномарки, а у Вірменії трапляються навіть якісь совкові автобуси 1952 року випуску, я таких у нас вже давно не бачила. Фотки потім викладу, часу зараз немає. ---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ---------- Я же не сказала, что все Тут в Ереване просто очень много совковых машин. Белых Нив много. Но нормальные современные джипы тоже есть. В общем, машины или слишком крутые, или совковые. ---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ---------- А еще тут есть сеть супермаркетов "Москвичка" ---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ---------- В Арменії будують не так багато, як у Грузії або у нас. Грузія - то взагалі суцільний будівельний майданчик