Я думаю там більшість - відставні мєнти. Не дарма там один на жигулі тікав...той що в передачі про поліцію засвітився, як голова опозиційної партії колишніх міліціонерів. В них і мотив (злоба) є і час... ---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ---------- Бачу для Сєрьоги - всі, хто не хоче говорити російською - русофоби
Вы же журналист - читать должны уметь...Хотя...Есть вариант - не читатаель, а писатель... Может - язык не понятен? ТАК скажите - я на русский переведу - легко.
Полиция жестоко разогнала демонстрацию в Грузии ("The New York Times", США) «Даже если демонстрации в Тбилиси не были санкционированы, ничто не может оправдать избиение мирных протестующих», - заявил Рейчел Денбер, глава департамента по Европе и Центральной Азии группы Human Rights Watch. «Полицейские, ответственные за избиения, должны понести наказание». Группа заявила, что полиция преследовала убегающих протестующих, окружая некоторых у кинотеатра, избивая каждого оттуда выходящего. http://inosmi.ru/caucasus/20110527/169924553.html Європейська комісія заявила про свою стурбованість ростом політичного напруження в Грузії. У зв’язку з розгоном поліцією мітингу перед приміщенням грузинського парламенту в Тбілісі Євросоюз закликає не використовувати силу в політичних цілях. За повідомленнями з Брюсселя, офіційний речник Європейської комісії Наташа Батлер, виступаючи перед журналістами, підкреслила вимогу ЄС поважати право на мирне зібрання. «Ми розуміємо необхідність підтримки порядку, але разом із тим нагадуємо грузинській владі, що цей порядок не має забезпечуватися непропорційними заходами. Єврокомісія наполягає, щоб грузинський уряд розслідував всі заяви про насильство з боку поліції», – цитує Батлер Радіо Свобода. Батлер назвала дії грузинських спецназівців жорстокими.
) недарма не так давно у нас з ними був якийсь обмін досвідом, щось там міністри МВС організовували от в наших і навчилися
Поки що у вас краще виходить язвити, ніж перекладати Як журналіст я з подачі тієї заяви бачу, що людина, яка її писала, радше за все, навіть близько не була на місці подій і використовує заданий штамп із заданою метою. Достовірність/недостовірність іформації автора заяви не цікавила ВЗАГАЛІ Та й в принципі, як журналіст я не вважаю джерелом інформації будь-яку політичну заяву. Мене вчили розрізняти ФАКТИ і КОМЕНТАРІ (оцінки), на відміну від працівників прес-служб, яких вчать робити так, щоб розрізнити їх було якомога тяжче Майте совість визнати, що та заява не є доказом узагалі будь-чого
Вдень на мітингу - так. А ви відео дивилися, хто там був і як вони виглядали перед розгоном? А я не сумніваюся. Бо Бурджанадзе постійно їздить до Росії і отримає звідти інструкції. Діалог з сином жива ілюстрація цієї думки. Звісно, але ця так звана опозиція, навіть, у парламенті не представлена. Важко назвати опозицією маргіналів без програми, уставів, алгоритмів дій, які просто прагнуть прийти до влади шляхом незаконного її захоплення. Так отож.
Даже в навозной куче (которой является УНА-УНСО) можно найти жемчужное зерно. Я, в отличие от вас, не вижу, почему писавший там не присутствовал. Скорее - наоборот. При этом - в заявлении четко написано - пытавшийся принести и возложить. т.е. - не возложил! P.S. любовь к переходу на личности - это видимо тяжкое наследие совка...Надо устроить в себе внутренний погром! Если вам не нравятся мои источники - предложите свои, в которых консул донес и возложил. А критиковать - мы и сами - мастера!
"Правоохоронці Львівської області просять усіх, хто має інформацію стовно осіб, які «відібрали і розтоптали вінок із квітів» у Генерального консула Росії у Львові Олега Астахова, або мають фото-відеозйомку зазначених подій, зверталися за телефоном: 258-60-91. Про це ZAXID.NET повідомили у відділі зв’язків із громадськістю ГУ МВС України у Львівській області. Кримінальну справу порушено за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Злочин, за якими порушено кримінальну справу, було вчинено 9 травня на вул. Пасічній, 2, поблизу військового меморіалу «Пагорб слави» у Львові. Встановлено, що під час покладання вінка працівниками Генерального консульства Російської Федерації для вшанування пам’яті загиблих у Великій Вітчизняній війні, невідомі особи «відібрали і розтоптали вінок із квітів».
Тіме. не сумнівайтеся ,усі випадки, якщо будуть докази (а доказів багато на відео, бо журналістів було дуже багато і багато назнімали) непропоційного застосування сили з боку полісменів, завдання шкоди мирним протестуючим (якщо такі були) в ГРУЗЇЇ, ще раз повторю в ГРУЗІЇ будуть розслідувані дуже ретельно. Винні полісмени покарані (мінімум звільнять, це точно). В поліції в Грузії служити дуже престижно. Поліцейські там отримують велику зарплатню і конкурс на одне місце там дуже високий, людей, що бажають служити дуже багато.
Да щас, они выполняли приказ Саакашвили. А что в 2007 году, за жестокий разгон демонстраций кого то наказали?
І знову шилокрутне словоблудіє ... Було пряме питання, але прямої відповіді від москаля годі чекати. Бо відповіді, як такої, у цього плємєні по визначенню нема і бути не може...
Вона заснула, цар Віктор ІІ, її приспав... ---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:49 ---------- свєжо приданьїце, да вєрицца с трудом
В мене є віртуальні друзі з Грузії )) А ще Невермайнд незабаром повернеться. Теж поразказує цікавинки якісь-небудь звідти. Дуже на це чекаю і сподіваюсь.
Мені не можуть подобатися чи не подобатися ваші джерела, тому що джерел ІНФОРМАЦІЇ у вас нема. Як і в мене нема доказів протилежного. Доніс чи не доніс - по-перше, не факт, а, по-друге, не доводить факту побиття. Як один з прикладів - побачив заварушку і побоявся йти далі. Або інший приклад - побачив, як бють ветеранів, і вирішив, що живі важливіші за мертвих, в благородному побіг кликати беркутів саме до цього місця і покидав вінки. Я особисто планував бути там 9 травня як журналіст, але не пішов. Я ж не розказую, що я туди не дійшов, бо мене побили комуняки? А перли можна знайти в будь-чому, якщо ви ХОЧЕТЕ їх знайти. От Нєвсранєц хотів знайти ветерана - він і знайшов собі Калинюка. Тепер на жодні поясненння про те, що той за віком не міг бути ветераном, не реагує. А в нього ж теж є джерело.