Щойно у Тбілісі пішла міцна зливеняка... Думаю, їх розігнала.. Ось щойно я сфоткала дощ з вікна готелю: ---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ---------- Не, муж у меня не грузин. А, вообще, грузины - гАрячий народ. Только стоит мужу отойти на 3 метра, как со мной тут же начинают знакомиться. Особо наглые особи пытаются знакомиться прямо при муже.
Москали? Ома, Вы называете г-на Невстранца множественным числом? Да и он больше не обо мне беспокоится, а почему-то о количестве одежды на моем теле во время написания мною сообщения.
Чого ж? Є ще офіційно самовизнаний Полковник. Є ще кілька москалів, але їх думки я не знаю. В ігнорі вони
Ви не помилилися, бо вони ззовні тільки пластикові, а в середині з металевою оппліткою, комбиновані. Всередині шар молекулярно-зшитого поліетилену. Посередині - алюмінієва труба товщиною десь 1 мм. И зовнішній шар – знов поліетилен. Застосовуються для прокладки гарячої води. Дуже міцні, розраховані на високий тиск. Та ви ж бачили, напевно, вони ними працювали на другий день "революції". http://www.youtube.com/watch?v=rH1ARZffSCU&feature=player_embedded ---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ---------- Оце гарна новина. За таких умов буде важко щось підпалити.
Так пластикові. Металеві пальцями так не візьмеш. Дивує інше. Бабульку перевернули і ноги па підвищення поставили. Навіщо? Чому Бурджанадзе не сказала ні слова? Угу! ---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ---------- Москва набрехала про Львів. Тепер бреше про Тбілісі!
Просто я бачила їх зблизька. Усередині вони порожні. Тобто по суті це труби. Білі труби. Але так, мужики їх тримали не як пластикові, а як більш важкі штуки.
Та звісно порожні, це ж труби цю ж революцію в народі вже охрестили - водопроводною, я про стінки писала, з чого вони зроблені. До речі, опозиція виставляє їх, як древки для прапорів. ---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ---------- Не знаю, може хотіли їй ще більше страждань спричинити? Чи щоб взагалі померла? Та взагалі не зрозуміло, хто бабусі голову розбив. Може сама опозиція "під шумок", бо навряд чи від гумової кулі така травма. Що правда, може від газу втратила свідомість? А може штовхнули і вона упала, не знаю. Дивує, що вони демонстративно так поклали її, і стали дзвонити, швидку викликати тільки після того, як Бурджанадзе підійшла. А швидка до речі поряд була в двух кроках від бабусі. Нормальні люди б одразу би туди побігли, а не чекали би не зрозуміло чого. ---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ---------- Ну ось. Почали в 00.28. Після того як умовляння перейти в інше місце не допомогло. Розганяють водометами. ---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ---------- 00.32. Територія перед парламентом повністю зачищена. Швидко вони..
Відео разгону http://www.myvideo.ge/dvr/live/real.php Одна людина загинула - поліцейський, якого збив ескорт від'їджаючей на високій швидкості верхівкі "опозиції", для якої ті ж полісмени створили зелений коридор. Попередня версія, що в цій машині була саме Бурджанадзе. Так що без жертв таки не обійшлося. Падлюки ці "революціонери" скажу я вам. (( Ще одна людина загинула з числа мітингуючих. ((
По одному з грузинських каналів зараз показують Бурджанадзе, навколо якої бігають натовпи журналістів. Але канал грузинською до речі, на парочці каналів Тбілісі веде мовлення і російською мовою - це TV-6 і ще якийсь канал, тобто про що вони говорять - незрозуміло. По іншому грузинському каналу показують розгон поліцією демонстрантів, що відбувся вночі учора. Про людину, що загинула - шкода
Зараз побачила в грузинських новинах, що другу людину теж було збито "ескортом" опозиції, яка кинула своїх прихильников напроізволяще та накивала п'ятами зі швидкістю блискавки. Так бігли, що аж двох людей замордували. За кермом авта, що збило полісмена сидів син Бурджанадзе. На разі йому буде пред'явлене звинувачення. Зараз грузинське МВС оприлюднило аудіозаписи (а грузинському МВС по соц. опитуванням довіряє 87 вісотків громадян Грузії), на яких Бурджонадзе з сином розмовляють про можливість втручання та підтримку ГРУ РФ мітингуючим. Взагалі-то в підсумку, бандюковичам вдалося таки і свято зіпсувати і міжнародний імідж Грузії підпортити. Таких треба судити за зраду Батьківщині. Але Грузія надто демократична країна для цього, як на мене. Я не уявляю, наприклад, навіть за Ющенка, що людям в центрі Києва дозволили би мітінгувати декілька днів фактично, з арматурою в руках. Та ще й вмовляли, після того строк акції закінчився перейти в інше місце і не займати трибуни для парада на честь головного свята в країні. А потом, коли почалася б зачистка ще й робили зелений коридор цим бандюганам-лідерам. Вже відбувся суд над 90 затриманими учора в ході зачистки. Правопорушникам присудили штрафи (400 ларі), або, якщо вони не визнавали провину утримання за гратами на 2 місяці. Усе швидко, і занадто м'яко як на мене для людей які кидали коктейлі Молотова в поліцейськіх та відбивалися арматурою.
Все одно, хоч іноді з'являйтеся, будь ласка. Нам вас не вистачає. Яка була палка дискусія про події у Львові 9 травня. Підтримка одеситів не завадила би. І взагалі, не хочеться втрачати хороших людей. З'являйтеся, будь ласка, хоч на якійсь гілці. Про спорт, наприклад. Нічого, думаю, що ввечері ви ще застанете святкування. Але у вас будуть інші нові враження. Ви мені зараз здаєтеся таким собі журналістом-фотокореспондентом від ЛФ у Грузії. Чекаємо на розповіді.
Обижаете! На кой мне Ваша одежда в каком бы то ни было количестве? Я только о Вас беспокоюсь, только о Вас, безо всякой одежды!
Затримали також сина Бурджонадзе. Відео затримання. http://pik.tv/ru/news/story/zaderjanie-sina-nino-burdjanadze
О, москальня. Розказала про жертви в Грузії ,але не сказали, хто загинув і ЯК! Сам парад показали - 2 секунди. Москалі із їхньою брехливою ПРАВДОЮ такі ж об'єктивні, як тролі на форумі...
Це в них традиційне. Навіть Гоголь ще підмічав: , Імперці інакше не можуть, у них вся система побудована на брехні та повному перекручуванні фактів .
І шо? Усе вірно процитовано. Ще у Гоголя, здається, в Ночі наканунє Івана Купала (зараз точно не пам'ятаю) , є такий вислів "везти москаля", в контексті брехати. Ви своєю цитатою, тільки підтвердили, що Гоголь таке писав. ))) А то як брешуть рос. ЗМІ відомо по всьому світові і ловили їх за руку не один раз. І тільки наївні росіянє продовжують, розкривши рота слухати оте зомбування.