Звонили родственники из Франковска, свиной грипп повсюду, город закрыт на карантин, по улицах ездят БТРы и грузовики, собирают трупы, когда стемнеет по улицам лазят свинолюди (с)
"неглиже... неглиже"... да они замужние, серьйозные женщина... "неглиже... неглиже"... а если даже в падижЕ, вам-то, далёкому, какая-такая разница?
Ці? (фото "революціонера" з пластиковою водопровідною трубою з мітинга опозиції взято з журнала юзера "Сухумі")
Да, да, да она наша, москалям не отдадим. Невермайнд, мы все за вас переживаем. (даже москали). И с нетерпением ждем вашего возвращения и подробного репортажа.
А там вийшли деякі особи не грузинської національності прикриті хустинками, що дуже активно себе вели. Показали колишнього мєнта, якого вигнали з міліції, що їхав в машині - голову опозиційної партії, що постійно піариться. (бачив його в ролику про міліціонерів) Усі в синіх шапочках з паперу. Гасел ніяких окрім кількох плакатів. В перших рядах журналісти російського телебачення. На відео - кілька тисяч. Максимум 3. Правда братків з пластмасовими палицями щось не видно... Головний опозиціонер теж чомусь не затриманий а пальці показує... Цей кадр російське телебачення чомусь не показало. Чомусь росіян намахують...
Nevermind- та відпочинтье вже, нє? Якщо стояти обличчям до старих міських лазень то ліворуч є ресторан з найкращими у Тбілісі хінкалі та найсмачнішіми шоті. Тобто самі хінкалі, можливо спробувати у розтошованій поряд хінкальній, але то для Вас мабудь не гламурно, а в ресторані тиж самі, бо власник єдиний. Скоштуйте цицмати та джонджолі, а от хачапурі краще на морі, хоча кому як.
Gron повернувся!!! Самі назви страв вже такі смачні. Невермайнд, запам'ятовуйте смак, потім розповісте. Невермайнд в нас знаєте яка! Вона все встигає.
Навряд, що надовго. Бо нажаль, що на ЛФ, що в житті, змін немає ( тобто дій) москалів-тролів годують-розмовляють, копняком з хати не викидають, одні тиж самі теми перетирають з тим самим паноптікумом кремлівсько-східняцьким(не про Вас з Мікі буде сказано) нудно та й сумно.
А вони від цього повиздихають зникнуть, чи хоча б на істарічєскую родіну та з сторінок укрнету подадуться ?
Знаєте анекдот про тараканів? Куме і що, ти потравив своїх тараканів? Всі виздихали? Не виздихали але того здоров'я вже мати не будуть! ---------- Додано в 20:31 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ---------- .......... ---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:31 ---------- Бурджанадзе звинуватила опозицію у відсутності взаємної підтримки Бурджанадзе з'їздила на поклон до Мєдв'єдьєва і захотіла народної підтримки
А-а-а-а, вы тут все прикалываетесь, а я нашла этот митинг!!!! Действительно, возле парламента. Еще раз повторяю - никакие Леселидзе и площадь Свободы не перекрывали! Меня еще пугали, что перекроют станцию метро - площадь Свободы, а это как раз наша станция метро. Ничего не перекрыли! Единственное что перекрыли - это маленький кусочек Руставели перед парламентом. Внимание: ЭКСКЛЮЗИВ: я, понятное дело, пофотографировала митинг. Сначала мы и не поняли, что это митинг. Люди просто сидят. Кто возле Парламента: Кто просто на травке: Выступал этот мужик. Кто-нибудь знает, что это за мужик - может, я зафоткала кого-то известного? Говорил на грузинском, поэтому было непонятно. В основном на эту "толпу" смотрели туристы и журналисты. Бабушки тут же рядом продавали пирожки. А вот какие-то страшные ребята в масках и с палками. Белыми железными палками. В принципе, часть народу была с палками. Еще надо отметить, что сегодня на Руставели вообще было многолюдно. Тут в Тбилиси много людей. Туристы (в основном, немецкие), грузинская молодежь просто гуляла по Руставели:
Вони(опи) там зовсім подуріли. У них акція до 24.00 сьогодні заявлена, але вони вже сказали, що не хочуть уходити. Завтра біля парламенту повинен проходити парад на честь свята Незалежності Грузії. А вони вперлися - не підемо, та все тут. Навмисно провокують владу на силові кроки, щоб показати який же ж він страшний цей "кровавий режим" Саакашвілі. Я дивлюся в Грузіі набагато більше демократії, чим в Україні зараз. Цяцькаються з цими "революціонерами" як з писаною торбою. Хоча вони порушують усе, що можна. Будемо дивитися, як грузинська влада буде виходите з цієї ситуації. Але, шо ж то за "педріоти"(я про опів), що головне свято в Грузії намагаються зіпсувати?.
Танки підуть прямо на фронт. ---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ---------- Вдячний за фото інвалідів з палицями... В Москві їх давно би пересадили...
Сэр, ну у Вас и фантазия разыгралась Не такая уж и многотысячная... Это они преувеличивают. Сотни три-четыре было, думаю... Блин, мне форум читать противопоказано. Завтра в Грузии - День Независимости, мы, правда, собираемся съездить на север по Военно-Грузинской дороги, поэтому нас не будет в Тбилиси до вечера. Но я уверена, никаких погромов не будет.