Ні не жаль, але хотілося б, щоб суди були справедливі і справи не "шиті". Я ж написав, вірте кому хочете. Хазяїн - барин. ---------- Додано в 09:43 ---------- Попередній допис був написаний в 09:34 ---------- А я люблю хурму і мандарини...Теж туди хочу. Взагалі-то, в Югославії серби, хорвати і босняки розмовляли однією мовою, яка тоді називалася сербсько-хорватською. Різниця лише в тому, що одні писали кирилицею, а інші - латиницею.
Та й зараз вона не дуже відрізняється, хоча формально розділилася на 4 мови: сербська, хорватська, боснійська та чорногорська. По суті, це діалекти однієї і тієї ж мови. Різниця між ними: всього в декількох десятках слів: наприклад, у назві місяців (у сербській - латинські назви, в хорватській - словянські). Але що стосується кирилиці і латиниці: сербська - це як кирилиця, так і латиниця, хорватська - тільки латиниця.
В мене є давній знайомий, менгрел, Ш(...) Шукурі Тутуєвич. Живе в Києві. Не хоче в Грузію. Хоча їздить регулярно.
После всех дифирамбов Грузии очень странно читать, что он променял свободную развивающуюся Грузию на нестабильную Украину. Не иначе как ему тут растолковали вкус горилки и сала.
Ні. Сам він давно пенсіонер. Вони довгожителі, тому в свої шістдесять з хвостиком виглядає ще "очєнь і очєнь". Дрібна торгівля його дружини - місце на ринку з торгівлею ширвжитком до уваги не берется. Не їде якраз із причин, що стосуються Грузії. ---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ---------- Чого це всі... Я особисто знаю багатьох у Франківську, які доволі мудрі, розважливі і поважні люди. Але вони точно не всі...
Я только что не другом сайте прочитал посты о Грузии моего знакомого по тому сайту. Человек он серьёзный и даёт обычно интересные сведения. Его ник немного забавный: Омский Газмяс. Думаю, его посты, скопированые и минимально обработанные мной, представляют немалый интерес. Итак, слово Омскому Газмясу: Это было им размещено на: http://for-ua.com/ukraine/2010/11/29/200120.html#comments Теперь сам нашёл и прочитал как эти материалы, так и многие другие. Эти материалы наносят страшный удар по секретности дипломатии. Возможно, они совсем изменят принципы дипломатии - больше нельзя будет надеяться на конфиденциальность. Придётся впредь действовать гораздо более открыто. Но какой удар по американской политике!
Это не я написал - это из доклада американского посла. Ссылочку на этот сайт дать? Если интересно - посморите, пжлст! http://www.rusrep.ru/article/2010/11/29/wikileaks
Секретні документи з Wikileaks підтверджуют, що війна в Грузії була спровокована Росією. Secret Documents by Wikileaks Confirming that War in Georgia Was Provocated by Russia 29/11/2010 16:36 The FINANCIAL -- Wikileaks has published confidential reports made by US Embassy in Georgia in August 2008. All reports are concerning Russias agression against Georgia and the situation in August. These documents are backing official position of Georgia declaring that War 2008 was provocated by Russia. REPORT SAYS: "All the evidence available to the country team supports Saakashvili ’s statement that this fight was not Georgia’s original intention. Key Georgian officials who would have had responsibility for an attack on South Ossetia have been on leave, and the Georgians only began mobilizing August 7 once the attack was well underway. As late as 2230 last night Georgian MOD and MFA officials were still hopeful that the unilateral cease-fire announced by President Saakashvili would hold. Only when the South Ossetians opened up with artillery on Georgian villages, did the offensive to take Tskhinvali begin. Post has eyes on the ground at the Ministry of Interior command post in Tbilisi and will continue to provide updates. The Embassy held an EAC and will hold another to reasses the situation by COB. We have issued a warden message and are looking at the situation very carefully. If the Georgians are right, and the fighting is mainly over, the real unknown is what the Russian role will be and whether there is potential for the conflict to expand". http://finchannel.com/Main_News/World/76354_Secret_Documents_by_Wikileaks_Confirming_that_/
Между прочим о грузинском гостеприимстве известно всем не только по книгам. О подлости грузинов я тоже никаких легенд не слышала. А вот про русское гостеприимство никто нигде не писал и не говорил. Никогда. Может Вы имеете ввиду "грудь" РФ? Так там "пригреешься" - всю жизнь жалеть будешь. А насчет других народов - Россия тоже дюже уважает права чеченского народа? Как Вы об этом думаете?
Уважаемая пани. Милости просим ко мне. Узнаете о гостеприимстве. Да и книжек правдивых, побольше читать надо.