Да я так думаю...что большинство домишек в Грузии такие же как и в Абхазии...это только полицейские участки и прокуратура новенькие...с иголочки....
В Грузіі демонтували монумент Сталіну в Горі. Ну, нарешті, убрали цю ганьбу. (а в нас, навпаки, нові ставлять). http://www.gazeta.ru/news/lenta/2010/06/25/n_1512157.shtml
- недалеко увезут. Кстати, разумно. Заодно народ в музей почаще ходить станет, приобщаться к "разумному, доброму, вечному"... - свято место пусто не бывает (с)
трололо А это идея! А на вкус - говно. Портвейн крымский и тот лучше будет при цене 8 грн. за пузырь.
Гурман? Нетреба було пробувати, тоді нема з чим було б вино порівнювати. А взагалі, щі да каша піща ваша, а, водку забув. Хай смакує.
Конечно боялись, когда Сталина вынесли из мавзолея через два дня в Тбилиси вспыхнуло восстание, на улицу вышли студенты, еле их угомонили
Если даже и видела, то промолчит или скажет - "Враки", как та "зеленая жаба" в конце передачи , ибо слова Бурджанадзе не укладываются в ихнюю стройную систему отбеливания чорного кобеля.
Gron! Процитуйте хоч одне слово про Ваше в цій статті! А статєйка дійсно хороша Порівняйте! Всього неповних два роки пройшло від дня публікації... Де НАТо, де ЄС, де Саркозі... Де Миздобул... Пам"ятаєте як Йуліна партія мовчала, мов води в рот набравши . Ото ж. Йуля тоді виявилась самою розумною А як Вам слова дворічної давності!?
Я вже колись дописував, що нехочу нічого, нікому пояснювати. Заради Вас, зроблю виняток. Я категорічно проти обсера Грузії та її лідерів, від "патріотів" ер-еф та іхніх підгавкувачів з України, тільки на підставах інет публікацій та емоцій пов'язаних з неприняттям всього в багнети, що нев'яжеться з офіційною трактовкою кремля. Всі країни роблять помилки на тяжкому шляху до незалежності. та виходу з совкових радощів. Грузія теж, еле вона (Грузія)-рухається, а деякі- ні, а ще інши заважають, є такі хто тявкає на форумах, хто ні Сапераві від хачапурі невідрізняє, ні інвестицію від подаяння, туцкаються в віртуалі і все, планктон цвірінь-ов .
Вас ніхто і не просив. А я категорично проти будь-якого обсера, як явища. Хто б це не був, Грузія, Росія, Сябри чи Ізраілітяни... А Сапераві то хто !? Сват Миздобула?
Президент Грузии Михаил Саакашвили на заседании Совета национальной безопасности заявил, что Грузия готова начать широкомасштабные переговоры о нормализации двусторонних отношений без всяких предварительных условий. "Подтверждаю нашу готовность без всяких предварительных условий вести переговоры с России о нормализации", - сказал Саакашвили. Под нормализацией глава Грузии понимает "возвращение 500 тыс. беженцев в свои дома, возвращение им их прав, деоккупация территорий Грузии и все вопросы, которые касаются двухсторонних экономических, политических, дипломатических и гуманитарных отношений", передает "Интерфакс". На фига им широкомасштабные переговоры? Есть союзная Украина. Есть союзные США, наконец. Зачем опять к России пристают?
По-перше, ми з батоно Саакашвілі різні люди і наші думки навряд у всьому співпадають, а по -друге, давайте посилання на повний текст, а не не вигідні купюри. http://www.newsru.com/world/29jun2010/dialog_saakashvili.html