Грузія - маяк демократії.

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Danilo, 19 бер 2010.

1. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ще скажіть, що ви не підтримуєте Януковича, і взагалі не знаєте хто це такий. :)))

• Подобається Подобається x 3
  2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Януковича пидтримую,распродажу госсобственности нет!И что?

3. Dimex

Dimex Well-Known Member

Я зрозумів. Але відносно мене вважаю ваші дописи образливими і провокаційними. Тому не горю бажанням опускатися до вашого рівня;)

4. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Что именно ? Вопрос о возрасте?Так по профилю,вроде,мужескага полу.О Черчиле сами напросились,не надо украинцев такими дураками выставлять,что мол русские всё равно на(цвиринь)дуют. Ну,а когда вы уже о крови писать начали,так тут сразу про Гитлера вспоминается,это же он большой спец по этому вопросу был.Что же обижаться?

• Подобається Подобається x 1
  5. Dimex

Dimex Well-Known Member

Мені багато чого згадується але ж я вам цього не пишу! Ви взагалі хоч трохи Гітлера читали? Я не ображаюсь а просто хочу щоб ви перестали годувати мене всяким паскудством думаючи, що я це все хавати буду.
    Може вам ще вухо на попільничку дати?
    Я у вас цього не просив. Але ви і самі добре вмієте це робити.

І накінець, коли ж ви втримаєтеся від спокуси коментувати мої пости?

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ви? А що конкретно? "Мою боротьбу" можете не називати... Щось з пізнього...

7. Dimex

Dimex Well-Known Member

Для чого ця іронія? Як би це банально не звучало але це так обмежено...Знову ж таки я ж не вам це адресував. Хочеться вести конструктивний діалог але ж не дадуть. От нам би ентузіазму такого рівня як в нас почуття гумору! Зажили б!

8. VasMT

Невже я помилився і заліз в приватну переписку Тёркина?
    Добре. Спитаю без іронії: які з творів, виступів, записок А.Шикельгрубера Ви читали?
    Хто ж посміє завадити...
    Заживемо, не сумнівайтесь...

9. Dimex

Dimex Well-Known Member

Ні просто ви нахаба.
    Невже так важко зрозуміти що я мав на увазі конкретну працю але акцентував увагу на її трактуванні! Чого ви вчепилися як реп*ях якоїсь неначимої біди???
    Такі знаходяться спокон віків!
    щиро сподіваюся...

10. VasMT

Цікавий висновок... Головне - обгрунтований...
    Егеж, конкретну... А назва в неї є?
    Невже можна трактувати по різному, прочитавши документ повністю?

Останнє редагування: 31 тра 2010
    • Подобається Подобається x 2
  11. серега-очкарик

Что именно вы паскудством посчитали?
    В смысле? Вы тут излагаете аксиомы,истину,так сказать,в последней инстанции?Забавно...
    Знаете,тут появились любители опусов Мельникоффа.Просто из любопытства ознакомьтесь с одним http://gulag.ipvnews.org/new/article20091021.php
    Так всё же , о какой крови речь? И где такие знания с рождения преподают?

12. Dimex

Dimex Well-Known Member

Це не висновок а ствердження
    Назва пригадувалась
    Однозначно і тільки так! Скільки людей - стільки думок!
    Паскудсвом називаю ваші дописи в мою сторону бо вони заздалегідь упереджені і образливі.
    Продовжуйте, щоб потім мати за що виправдовуватись ;)
    Мова йшла навіть конкретно не про вас! Вас задіває це так, бо це може бути правдою. Мова йшла про кров що "вивергає" таке(з власної переписки з представником ЦІЄЇ крові):
    "...ебал я тебя в род! ублюдок! сука ты ебанный! Какого хуя так говоришь! сука ты! ты не понимаешь что всё что вы делаете это по узке АМЕРИКИ! вы марионетки в руках америкосов! Грузия, Украина, Латвия, страны прибалтики, все вы предатели вам не место в СНГ! валите в НАТО ублюдки! Ты говоришь, что наши политики ублюдки? хм...я буду тебе противоречить, ваши политики снабжали войну Грузии против Юж.Осетии, вы вообще там В украине знаете сколько народа погибло в этой войне мирного населения, просто из-за того что америка свою марионетку Саакошвили направил на Осетию(Россию), вы кстати, украинцы ещё и говорите о том что братья славяне там одна религия! у нас не одна религия! в вашей что то не так раз вы делаете все эти бесчеловечные поступки! И ещё, кто если не Россия будет снабжать вас всем необходимым, кто если не Россия будет защищать вас против той же америки, если бы не мы, вы бы давно стали очередным штатом! Россия для Украины столько сделала а вы просто взяли и продали с потрохами, ВСЁ продали! Зачем? Почему? На этот вопрос только корыстные ответы! бендеровцы!..."

13. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Какая вам там СА мерещиться ? А потом РФ сама Грузия пригласила, значит сама Грузия все и начала ?:)
    Вобщем так, из пальца хватит сосать. Истощиться. Прочитайте весь доклад ибо там описываются все события. И предшествующие тоже.

И конспектно изложите по порядку. А то опять СА будет мерещиться.

То что вы привели имеет следующий смысл, но он в остальных пунктах описывается.
    Если нашли одного чудака на букву "М", что на русском пишет, вы чего на всех то валите ? ТОчно такие же есть, что подобное но с обратным знаком на украинском пишут. Чего тогда всех украинцев надо обси..ть ? По вашей логике ?

Чуствую, чувствую, вам они братья по крови...Не зря же в именно в го..не таком ковыряетесь и еще цитируете.

• Подобається Подобається x 2
  14. Dimex

Dimex Well-Known Member

Ну дивись на них! Ви не розумієте української мови???Чітко ж написано:"Мова йшла навіть конкретно не про вас! Вас задіває це так, бо це може бути правдою. Мова йшла про кров що "вивергає" таке(з власної переписки з представником ЦІЄЇ крові)" Це означає, що є особини і їх дуже багато на моєму життєвому шляху стрічалося, і що в якості прикладу приведена одна цитата. Бо в тому то і справа що не
    а зовсім навпаки - вони звідкись беруться і втручаються з різного роду заявами в моє життя. І це не одиночний випадок. Не буду ж я зараз тут виливати кучу лайна на російську націю тому і конкретизую, тобто не чешу всіх під один гребінь, тобто САМЕ цього
    я не роблю ніколи і робити не буду. Читайте уважніше.

15. серега-очкарик

Было бы что читать.

16. Dimex

Dimex Well-Known Member

Раз коментуєте значить і читаєте. Пане, навіщо самі себе попускаєте?
    Чи може вам шось закопіпастити з вашого улюбленого інтернету щоб зовсім сухо не здавалося?
    Дивно звідки в людини НЕ цієї крові береться стільки характерни рис саме ЦІЄЇ...

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А что Вы думаете, если ей каски перекрасили в голубой цвет, то она перестала быть СА?
    Как любое государство Грузия защищает свою территориальную целостность. Пора бы уже понять. Может Вам на английский перевести?
    Вкликолепный пример словесной шелухи или как Вы это там называете...

• Подобається Подобається x 4
  18. Tanka

Tanka Well-Known Member

У Груії пройшли вибори у місцеві ради, проміжні парламентські та вибори мера Тбілісі.
    Після опрацювання 60 відсотків голосів лідирує з великим відривом партія влади - Єдиний національний рух, який набирає 68,9 %
    проросійський "Ал'янс за Грузію" набрав аж 7,8 %
    Мером Тбілісі став чиний мер від правлячої партії Гігі Угулава. - 55%
    Так шо добрі дороги будуть й далі робити, будівництво йтиме шаленими темпами, а реформи продовжаться. Головне, щоб Росія ще чогось не утнула. Але навряд чи, бо в Георгію вже дуже багато вкладено грошей іноземних інвесторів. Це - надійний запобіжник.

Останнє редагування: 1 чер 2010
    • Подобається Подобається x 8
  19. Arthur

Arthur Well-Known Member

20. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я так и знал, что чвой прокол в терминологии так и оправдаете. ...

Ибо эмоции захлестывают, некогда точно выражаться.

Ну доклад вы не очень то читали. Ибо там написана предистория. Начало 90-х, война инициированная Грузией, при Гамсахурдия (националистом кстати, но грузинским) проигранная, потом приход Шеварнадзе, с помощью Росии, потом просьба Щеварнадзе к Росии, как Президента Грузии помочь с миром, ставши частью митротворческих сил, явные обязательства и участие (как минимум трех сторон) на каждой территории, описание и координация действий этих сил, одобрение договров на уровне ООН, ПАСЕ, СНГмиротворческие усилия, попытки переговоров... И было достаточно мирно, пока не пришел Саакашвили.
    Договорные обязатальства были нарушены полностью после вывода грузинских миротворцев и бомбежки Цхинвали.

Вы все, все читайте. Может и кругозор разовьется. Узнаете, что у белого света больше светов, если через призму проанализировать.

а де твій аватар? :)