Фільм режисера Балабанова ("Брат", "Брат 2", "Война", "Жмурки"...) Кіно, яке треба подивитися. Щоправда, не рекомендують дивитися особам до 21 року, його заборонено показувати по ТБ. Другий день під враженнями, хочеться подивитися щось легке, щоб зняти із себе той "груз 200". Ніби-то фільм і досі не наважилися взяти у кінопрокат, надто жорстко, надто багато символів і надто негарно змальована тут Росія. Хороша стаття про це кіно http://www.runewsweek.ru/rubrics/?rubric=society&rid=1782 Скачати кіно можна тут http://infostore.org/info/3695383
Відповідь: Груз 200 Мне жаль потраченного времени. Самая отвратительная чернуха, основная тема - бессилие человека перед действительностью. Зачем создателям было вставать из кресла, куда-то ехать, что-то снимать, чтобы подобное выразить?
Відповідь: Груз 200 Дякую, Мартіні & Салата. Передам ваші думки дружині - вона хотіла подивитися. Я й думки такої не мав, щоби ТОдивитися. Свого часу випадково в гостях дивився в пів-ока "9 роту" - теж відчуття маразму. Для чого взагалі знімалося ? "Російський синдром" ?
Відповідь: Груз 200 9 рота це патріотичний блокбастер, а тут щось таке, що описала Салата. Фільм жорсткий і змушує замислитися... Любителям гламуру не сподобається
Відповідь: Груз 200 На мою думку, навіть 9 рота - індикатор хворого суспільства. Ось у 80-х були серії казочок про десантників - масштабні з"йомки, музика Шнітке, приказки Вінні-Пуха. То школярам (і навіть школяркам) подобалося.
Відповідь: Груз 200 Не побачив я там нічого такого... Просто слізливий видовищний бойовичок. Нічого особливого. Комерційне кіно, зорієнтоване на касові збори. Just a business
Відповідь: Груз 200 Меня он мало чему успел научить, спорить не буду. Нравится нытье с отвратительными подробностями, в котором все либо сволочи, либо придурки, либо ауты - смотрите.
Відповідь: Груз 200 Салато, при чому тут нравіца-нінравіца... Це дуже вузький підхід до кіно виключно як до розваги, а не до виду мистецтва і способу самовираження художника. Вам мабуть подобаються Трансформери і Американський пиріг. А цей фільм я би поставив в один ряд з такими стрічками як "Невідворотність" чи "Реквієм за мрією". Це кіно не для любителів гарної картинки і хепі-ендів. Зовсім інше кіно, для зовсім іншого глядача
Відповідь: Груз 200 Тут с вами согласна, это скорее "искусство ради исскуства", в котором, все же, должна быть некоторая грань, за которой уже гламурный кич выходит. Думаю, каждый художник, демонстрируя мир через свое видение, даже очень нестандартное, чем полнее картину изобразит, в рамках своего стиля, тем больше было смысла браться за кисть, сценарий, инструмент и пр. Остальное - эстетическое - это средство. Вот у меня несколько сумбурно получилось, да я и не претендую
Відповідь: Груз 200 Тільки що подивився,дуже повчальний фільм,особливо для феміністок.Побільше би таких фільмів ,особливо для молоді,щоби знали що таке привид комунізму.
Відповідь: Груз 200 да Вы что єто обыковенные советскиє люди,автор наоборот не дотянул до советского типажа.малобюджетній фильм аднака
Відповідь: Груз 200 Может приведёте примеры из Украинского кинематографа, которые подтверждают образ здорового общества?
Відповідь: Груз 200 Странная, на мой взгляд точка зрения. Если бы жадность, наглость, скудоумие не присутствовали во все времена во всех местностях, то психиатрия имела бы свои положения для каждого времени и места, а так...
Відповідь: Груз 200 Моя думка - фільм жахливий, довго роздумувала над ідеєю. Здається її просто забули туди "прошити"