Групи крові: котра найліпша?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем ABDURAKHMAN, 15 лип 2010.

1. comanche

comanche знайшовся

Маю 1-шу Плюс... комарі жеруть.... як і всіх :) хворію найчастіше в сім'ї (5-6 разів на рік)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

То в них такий вид жіночої солідарності. :))

• Подобається Подобається x 3
  3. Nadiaoholoshennia

Nadiaoholoshennia New Member

HELP!!! Дитині потрібен донор: 3-я група, резус-мінус

Дитині потрібен донор: 3-я група, резус-мінус (дуже рідкісна) Телефон 098-9866445 - Аня. Дитина помирає! Прохання до всіх: розмістіть в себе цей статус ! Львів

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

Sashka-ua,

Дитині потрібен донор: 3-я група, резус-мінус (дуже рідкісна) Телефон 098-9866445 - Аня. Дитина помирає! Прохання до всіх: розмістіть в себе цей статус ! Львів

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Третя, але позитивна...

5. Olenall

Olenall миється в бані

своя кровушка - найкраща, так воно так

6. Mariwelka

Mariwelka Member

В мене 1-, єдиною проблемою стала ймовірність резус конфлікту з чоловіком, в нього 2+, в період вагітності....але зараз є форум, є інтернет, і є можливість дізнатись про відповідні вакцини, про які лікарі замовчують.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Интересная мысль
    Медицину отменить.
    Всё сделают форум и Интернет.

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Гм.

2010 рік

Потрібен Донор дитині:ТРЕТІЙ НЕГАТИВНИЙ(ДУЖЕ РІДКІСНА),тел. 098-9866445 - Аня. Дитина помирає!

У Михайловича той самий телефон в підписі.

Аня помирає четвертий рік?

9. Полковник

Полковник миється в бані

Четвёртый год держится за счёт крови.
    Не может такого быть?

10. Fon

Fon whom how

комарі не відчувають групу крові, комарі відчувають людський секрет потових залоз поверхні шкіри. тобто, в переносному смислі в кого пори більше розширені і виділяється більше поту, того і кусають.

про переливання - це все дуже приблизно. впринципі це звучить так - у кого перша група позитивна, тому можна доливати зі всіх груп. у кого друга - тому з другої, третьої і четвертої. найостанніша це 4негативна. їм можна підлити першу, але може бути конфлікт.

імунітет людини залежить не упереджено від конкретної групи, а від набутих протягом життя антитіл, що знаходяться у крові. наприклад злегка хорий мешканець нью-йорка, що потрапить у францію 15 століття, може вбити штамами грипу усю європу. плюс в кожної людини є антитіла до віспи, кіру і інших колись смертельних недугів.

а де твій аватар? :)