HELP!!! Дитині потрібен донор: 3-я група, резус-мінус Дитині потрібен донор: 3-я група, резус-мінус (дуже рідкісна) Телефон 098-9866445 - Аня. Дитина помирає! Прохання до всіх: розмістіть в себе цей статус ! Львів ---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ---------- Sashka-ua, Дитині потрібен донор: 3-я група, резус-мінус (дуже рідкісна) Телефон 098-9866445 - Аня. Дитина помирає! Прохання до всіх: розмістіть в себе цей статус ! Львів
В мене 1-, єдиною проблемою стала ймовірність резус конфлікту з чоловіком, в нього 2+, в період вагітності....але зараз є форум, є інтернет, і є можливість дізнатись про відповідні вакцини, про які лікарі замовчують.
Гм. 2010 рік Потрібен Донор дитині:ТРЕТІЙ НЕГАТИВНИЙ(ДУЖЕ РІДКІСНА),тел. 098-9866445 - Аня. Дитина помирає! У Михайловича той самий телефон в підписі. Аня помирає четвертий рік?
комарі не відчувають групу крові, комарі відчувають людський секрет потових залоз поверхні шкіри. тобто, в переносному смислі в кого пори більше розширені і виділяється більше поту, того і кусають. про переливання - це все дуже приблизно. впринципі це звучить так - у кого перша група позитивна, тому можна доливати зі всіх груп. у кого друга - тому з другої, третьої і четвертої. найостанніша це 4негативна. їм можна підлити першу, але може бути конфлікт. імунітет людини залежить не упереджено від конкретної групи, а від набутих протягом життя антитіл, що знаходяться у крові. наприклад злегка хорий мешканець нью-йорка, що потрапить у францію 15 століття, може вбити штамами грипу усю європу. плюс в кожної людини є антитіла до віспи, кіру і інших колись смертельних недугів.