Групи крові: котра найліпша?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем ABDURAKHMAN, 15 лип 2010.

1. olya_d

olya_d Well-Known Member

2+ теж ну дууже люблять

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну як же зле?
    Добре! Як у Миха....

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

лучча, ніж у житомирян.

• Подобається Подобається x 1
  3. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

а яка група крови може бути в Абдурахмана, як не 4-?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дякувати богу в мене, крім батька звичайно, ні один "мих" ніц не влив... Бо був би я повік винен... А та кількість галичан, в кого влита житомирська кров, не здогадуються, чого це вони стали більш мудрішими...

Останнє редагування: 15 лип 2010
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Знайомий упир казав, яка найсмачніша у свіжому вигляді і на якій краще варити. Але я забув.

6. Leri

Leri Well-Known Member

у моїх батьків так було...
    у мами "-" у тата "+" а я також з "+"
    я народилась нормально, після мене був у мами викидень а потім через пару років народився мій брат з резусом "-"

на це вчені ось так кажуть

вікіпедія каже що в українців воно ось так -

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ясний пєцан на москальскій.... Хіба нє? Хоча дехто стверджує, що на іншій...

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я б віддав...але в штирнайціть літ хорів жовтухов...не берут...:sad: Іно комари беруть...

9. mamaTimy

mamaTimy Member

Найкраща кров це та, яка здорова і ще та що не несе в собі підлості і зради! В мене 1+, в сина 1- добре хоч не навпаки.

10. Romko

Та... Насьпівуючи:"А ми тую,червону калину,підіймемо,а ми нашу,славну Україну,гей-гей,розвеселимо..."

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

А ше довели,шо кров кожної людини унікальна ... і скільки людей стільки й різновидностей крові... а групи- це так для полегшення,не знаю,може байки а мо нє?

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Після перших пологів резус-позитивним плодом в крові жінки з'являються резус-антитіла. При наступних вагітностях антитіла попадають у кров плоду і руйнують його еритроцити ("червоні кров'яні тільця", що переносять кисень).
    Резус-антитіла можуть з'явитися не тільки після пологів, але і після штучного чи мимовільного переривання маткової чи позаматкової вагітності.
    Потрапляючи в кров плоду, резус-антитіла руйнують його еритроцити, викликаючи анемію (зниження гемоглобіну), інтоксикацію, порушення функцій життєво важливих органів і систем. Такий стан називається гемолітичной хворобою. У деяких випадках це захворювання може призвести до внутрішньоутробної загибелі плоду.

---------- Додано в 09:38 ---------- Попередній допис був написаний в 09:32 ----------

Тоді, виходячи з Вашої логіки, найкращою групою була б четверта, адже, в разі нещасного випадку, не було б проблем з пошуком донорів. Хоча, як тут вже говорилося, зараз не практикується вливання крові інших груп.

13. Яруська

Яруська Well-Known Member

Комарі гурмани! Їм напевно все одно яка група крові, вони вибирають по своїх власних вподобаннях)))) В мене 2(-)- то їдять поїдом, а в чоловіка 2(+)- то взагалі не кусають.
    І від резус-конфліктів ттт милувало, в старшого малого (+), а молодшого (-).

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Мені здається, комарі взагалі більше жіночу кров люблять.

А є жінки-кровопивці, їм байдуже, яка група...

• Подобається Подобається x 2
  15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хм...:scratch_ones_head: Наскільки я знаю, негативний резус у 15% людей, а вже скільки дописувачів попереду написали, що мають Rh- scratch_ones_head:
    Може хтось організує опитування?? Цікаво все-таки...

Р.S. - сидимо зараз у чотирьох. Попитав у них про резуси. У нас трьох - негативний, а в одної - позитивнийscratch_ones_head:

16. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ну так...в комарів ж теж самки кусають)))))

• Подобається Подобається x 2
  17. Zbochenets

Zbochenets миється в бані

Кровосісі ?

18. Romko

Не будем про політику,Збоченцю.:nea:

19. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Загалом люди з усіма групами і резусами хворіють однаково (ну принаймі по моїй сумній статистиці)
    відносно переливання крові то найкраще переливати вам туж групу і той же резус що у вас жибись не було проблем
    при нагоді поцікавлюсь у своїх гематологів

---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ----------

До речі як хтось хоче зробити добре діло і стати донором пишіть - в якості компенсації отримєте повноцінне обстеження ващої крові на усі можливі віруси (сервіс від держави)

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Щодо резус-конфлікту: мати моєї однокласниці (лікарка, відома не тільки в Києві та області, але й за межами), мала негативний резус і попри усі старання тодішньої медицини, змогла народити тільки одну дочку. А вже дочка розстаралася на 3-х дітей. І всі здорові.

а де твій аватар? :)