ну як же зле? Добре! Як у Миха.... ---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ---------- лучча, ніж у житомирян.
Дякувати богу в мене, крім батька звичайно, ні один "мих" ніц не влив... Бо був би я повік винен... А та кількість галичан, в кого влита житомирська кров, не здогадуються, чого це вони стали більш мудрішими...
у моїх батьків так було... у мами "-" у тата "+" а я також з "+" я народилась нормально, після мене був у мами викидень а потім через пару років народився мій брат з резусом "-" на це вчені ось так кажуть вікіпедія каже що в українців воно ось так -
Найкраща кров це та, яка здорова і ще та що не несе в собі підлості і зради! В мене 1+, в сина 1- добре хоч не навпаки.
Та... Насьпівуючи:"А ми тую,червону калину,підіймемо,а ми нашу,славну Україну,гей-гей,розвеселимо..."
А ше довели,шо кров кожної людини унікальна ... і скільки людей стільки й різновидностей крові... а групи- це так для полегшення,не знаю,може байки а мо нє?
Після перших пологів резус-позитивним плодом в крові жінки з'являються резус-антитіла. При наступних вагітностях антитіла попадають у кров плоду і руйнують його еритроцити ("червоні кров'яні тільця", що переносять кисень). Резус-антитіла можуть з'явитися не тільки після пологів, але і після штучного чи мимовільного переривання маткової чи позаматкової вагітності. Потрапляючи в кров плоду, резус-антитіла руйнують його еритроцити, викликаючи анемію (зниження гемоглобіну), інтоксикацію, порушення функцій життєво важливих органів і систем. Такий стан називається гемолітичной хворобою. У деяких випадках це захворювання може призвести до внутрішньоутробної загибелі плоду. ---------- Додано в 09:38 ---------- Попередній допис був написаний в 09:32 ---------- Тоді, виходячи з Вашої логіки, найкращою групою була б четверта, адже, в разі нещасного випадку, не було б проблем з пошуком донорів. Хоча, як тут вже говорилося, зараз не практикується вливання крові інших груп.
Комарі гурмани! Їм напевно все одно яка група крові, вони вибирають по своїх власних вподобаннях)))) В мене 2(-)- то їдять поїдом, а в чоловіка 2(+)- то взагалі не кусають. І від резус-конфліктів ттт милувало, в старшого малого (+), а молодшого (-).
Мені здається, комарі взагалі більше жіночу кров люблять. А є жінки-кровопивці, їм байдуже, яка група...
Хм...:scratch_ones_head: Наскільки я знаю, негативний резус у 15% людей, а вже скільки дописувачів попереду написали, що мають Rh- scratch_ones_head: Може хтось організує опитування?? Цікаво все-таки... Р.S. - сидимо зараз у чотирьох. Попитав у них про резуси. У нас трьох - негативний, а в одної - позитивнийscratch_ones_head:
Загалом люди з усіма групами і резусами хворіють однаково (ну принаймі по моїй сумній статистиці) відносно переливання крові то найкраще переливати вам туж групу і той же резус що у вас жибись не було проблем при нагоді поцікавлюсь у своїх гематологів ---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ---------- До речі як хтось хоче зробити добре діло і стати донором пишіть - в якості компенсації отримєте повноцінне обстеження ващої крові на усі можливі віруси (сервіс від держави)
Щодо резус-конфлікту: мати моєї однокласниці (лікарка, відома не тільки в Києві та області, але й за межами), мала негативний резус і попри усі старання тодішньої медицини, змогла народити тільки одну дочку. А вже дочка розстаралася на 3-х дітей. І всі здорові.