Самий надійніший банк це власний сейф дома. Боятись треба лише реальних злодіїв а не тих які красиво нам посміхаються з екрану кажучи "Наш банк надійний". Для мене це звучить "Принесіть нам ваші грошенята а ми вам їх "повернемо" колись в наступному вашому житті".
Ну не так багато банків за історію нашої банківської системи не повертали грші вкладникам, це по-перше. а по-друге, гроші вдома в сейфі не принесуть вам доходу, а лише будуть знецінюватися, а інфляція в нас ще та, так що банки, ІМХО, це не найбільше зло, що є в світі
ну якщо розглядати українські банки в світовому масштабі, то якось можна погодитись ) угу. Особливо виграли ті, що положили гривні на депозит, а тепер ще й з боєм не можуть забрати на лікування собі чи родині еге. ДАІшники ще гірше. Ті беруть і не віддають Хоча меньшими дозами, але регулярно
Самим правильнішим буде зберігання грошенят)))в нерухомості.А ще краще в обороті того чи іншого підприємства.
Я досі тримаю свої кошти в 2-х банках з інощемним капіталом: іноді поповнюю, іноді знімаю, беру виписку і жодних проблем у мене з ними не було.. А дома тримаю не біль ніж 10 тися гривень.... Тому що дивлюсь квартирні крадіжки почастішали і щоб бути непоміченими злочинці виключно беруть гроші та коштовності... А жодни домашній сейф не буде злочинцям на заваді, професвона відчинить його максимум за 300 секунд....
якщо не ліпити туди англійські або меблеві замки, то 300 секунд може затягнутись надовго, це по-перше, а по друге трохи переоцінюєте квартирних злодюжок а може путаєте з ведмежатниками я, я, натюрліх. Особливо "виграли" ті перекупщики що покупляли нерухомість під кінець 2008 року. А в обороті підприємства хтось підкаже як тримати? Тобто запихнути їх туди ноупроблем, а як потім витягти (без втрат)?
В якій валюті зберігаєте свої кошти Ви? США - величезний державний борг, непевна економіка, цілодобова робота банкнотного верстату. Що буде з доларом - невідомо. Європа - Греція на межі дефолту, Португалія, Ірландія, Іспанія і ін. дихають їй у спину. Що буде з євро - невідомо. Україна - ... без коментарів Звідси питання до відвідувачів: А В ЯКІЙ ВАЛЮТІ ЗБЕРІГАЄТЕ СВОЇ КРОВНО ЗАРОБЛЕНІ ВИ? Як щодо диверсифікації?
Щодо мене, то наразі: 80% - гривні. 20% - долари. Планую збільшити в майбутньому частку іноз. валюти (дол. або євро). Не боїтеся все в одній валюті тримати? Небезпечно...
Это от зарплаты до зарплаты? Что же тут небеспечного? ---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ---------- Совковый миф. Слазьте с совка, шановный.
Те, що ви вказуєте - всього лише інструменти. Коли ви купуєте українські акції, ви купуєте їх за гривні, тому ваші заощадження будуть в гривні.
Особливо це замітно, коли пройтись по центру і подивитись на автомобілі, які їздять по львівській старовинній бруківці. не все то правда, що здається.
Наявність деякої кількості багатих людей при поганеньких середніх показниках лише підтверджує існування великої частини бідних