ГРОШІ! Хто як зберігає

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Mafija, 29 гру 2007.

?

В чому Ви зберігаєте заощадження

1. Гривні

57,9%
  2. Металеві гривні

7,4%
  3. Євро

26,3%
  4. "Зелені"

36,8%
  5. Російські рублі

5,3%
  6. Інша валюта

8,4%
  7. Золото, антикваріат, інші коштовності

9,5%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. 1h0r

1h0r Well-Known Member

+1 bora
    Та й взагалі що за мода ціни в ін валюті. Я, наприклад, ні сам ні нікого знайомого не маю щоб заробляли в доларах чи в євро....

Був момент пам"ятаю коли долар падав всі "спригували" з долара і ставили ціни в грн. (не знаю чи стосувалось то оренди квартир, тоді ще дане питання мене не цікавило) а як тільки з гривнею сталась "дупа" всі знову в долари і в євро

в теперішній час щось воно мені набагато страшніше звучить 200 евриків ніж 2000 грн. тому що не знаєш що завтра з тими евриками буде, а те що буде з гривнею приблизно знаєш. Тобто якщо зараз можеш платити стільки то грн. то імовірно що й завтра буде така можливість а от з ціною в евро (навіть якщо по курсу) .... хм ... імовірність значно менша

• Подобається Подобається x 1
  2. bora

bora Well-Known Member

Стосувалось:) Наша власниця вимагала потім грн, а потім вже євро. Через місяць щось змінювала в залежності від тенденцій на валютному ринку:)

• Подобається Подобається x 1
  3. ovod

ovod Well-Known Member

в доларах зараз тримати небезпечно

4. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

треба ще створити тему: ГРОШІ!!Хто де зберігає???(прошу вказувати адесу) :))) :))) :)))

• Подобається Подобається x 8
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

гроши? а що це? :)) сколько не пытался насобирать сумму для "зберигания" никак не получается .... сколько бы домой не принес, в конце месяца остается 50 гр ... эх ...

• Подобається Подобається x 7
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Всі гроші на снаряди витрачаються?
    Трудно...:pardon:

Наспівуючи:
    Артиллеристы, Сталин дал приказ!

Артиллеристы, зовет Отчизна нас!

Из тысяч грозных батарей

За слезы наших матерей,

За нашу Родину — огонь! Огонь!

• Подобається Подобається x 3
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не отсыпите того, от чего у вас такая буйная ассоциативность просыпается ? ;)

• Подобається Подобається x 2
  8. Locke

Locke невиправний реаліст

Питають одного єврея:
    - Абрам, где ты держиш деньги?
    - Конечно в банке!
    - А в каком?
    - В трехлитровом.

• Подобається Подобається x 3
  9. sselev

sselev Well-Known Member

Долару пророчать кінець ще з 1998 року, але якщо розібратись, то щоб долару настав кінець, треба щоб від нього всі одночасно відмовились.

10. Liliann

Liliann New Member

Як, на мене - серйозна тема, а перетворена в смішну. Чи є тут люди, що тримають велику суму грошей в якомусь банку? В якому, чи розбиваєте на різні банки? Мені рекомандували Аваль банк. Там великий депозитний відсоток. От і порахувала, що з тої суми, яку ми маємо на квартиру, в місяць можна отримувати близько 1400грн. на відсотках. Поділіться досвідом, хто знімає відсоткові кошти.

11. Varvar

Varvar Well-Known Member

велику суму краще розбити на менші у декілька банків
    маєте десь 80-90 тис. ? розбийте по 10 тис., трохи мороки але все ж таки "диверсифікація ризиків".
    банк конкретно радити не буду, єдине що можу відзначити своє "спостереження", що не було проблем з строковою виплатою вкладів у банках з іноземним капіталом, Аваль також входить в цю категорію
    зараз у більшості великий відсоток

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Знаю, що зараз проблема замовити депозитарій у Львові, у всіх банках зайняті, вільних практично не має.
    Тобто люди продовжують тримати гроші в банках, але не на рахунках, так надійніше.

13. Varvar

Varvar Well-Known Member

То вже давно проблема (десь з листопада) .....
    На рахунок надійності, то мені відомий випадок (не ОБС) що у людини (знайомий через 10 знайомого) зникла половина грошей із скриньки. Чим закінчилась історія не знаю але факт був пару місяців тому.

14. marina33

marina33 Member

Цілком згодна з Вами, краще не ризикувати з великими сумами, а з приводу банків з іноземним капіталом - то вже давно слід було слід зрозуміти....вони надійніші...
    А що стосується великих відсотків - то, як кажуть "розмір - не головне", головне - покласти гроші в надійний та стабільний банк і спати спокійно....

15. drummerUA

drummerUA Active Member

На рахунок зберігання коштів, то якщо суми не великі і неохота ризикувати, то є дуже багато варіантів з короткостроковими депозитами на 7-14 днів, по закінченню сроку можна гроші забрати, або ж продовжити на той самий срок..при тому шо ставки по таких депозитах досить не погані, це звичайно не 22-24%, які пропонують за річні депозити, але 15-16% явно краще, ніж тримати гроші під матрацом....

16. marina33

marina33 Member

так про що я й кажу!!!!!!!!!!!
    навіть якщо суми великі, то можна розділити....
    а на рахунок маленьких процентів по таким депозитам, то ще раз наголошу: це не головне, головне - впевненість в тому, що вкладені гроші взагалі повернуть, а повертають лише стабільні банки....

17. levandivka

Ги...
    Виникає враження що генератор слів використовуєцця.
    Хочеться всі дописи об'єднати у один.

18. marina33

marina33 Member

:) а й справді, не помітила
    тож думаєш що люди тебе зрозуміли, помиляєшся- приходиться повторювати

PS:повторение - мать учения :)

19. levandivka

• Подобається Подобається x 4
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

просто не навчило.