Громадянської війни не уникнути

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Templar, 8 тра 2010.

?

Що нас врятує?

1. Державний Переворот

8 голосів
    21,6%
  2. Нормальний президент

16 голосів
    43,2%
  3. Розкол України (самостійний захід)

7 голосів
    18,9%
  4. Росія нас врятує

6 голосів
    16,2%
Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я не хочу нікого образити. Але я щось не дуже довіряю політикам зі сходу.
    Адже революцію кінця 80-х почали ми на Заході. І ми зі всіх сил старалися підєднати схід. Бодай Київ.
    Але виявилось, що ми маємо ахілесову пяту. Прослідкуйте, куди запропастились люди, які були такі активні в той час.
    Їм просто кинули... кому долара, кому тепле містечко, а кому кістку.

• Подобається Подобається x 1
  2. nikolas

nikolas Well-Known Member

Та справа не в географії,хіба у нас на Заході не було спроб створити державність.Галицько - Волинське князівство(досить сильне на той час) ,Західноукраїнська республіка і т.п.,чим закінчили?Правильно-нічим.Я не знаю,що повинно статись,щоб українці зрозуміли,що у нас є всі шанси бути господарями у своїй країні,і за цей шанс треба триматись понад усе,бо інакше знову ярмо,як і колись.

• Подобається Подобається x 3
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а я всем политикам не доверяю )

эх революционеры ....

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

если будете хотеть всю Украину превратить в галицко-волынское то тем и будете заканчивать ... а вот если будем сосуществовать без истерик в сторону УПА (образно) от нас и без лая на СССР (опять же образно) - от вас то глядишь и уживемся ...

4. nikolas

На сьогоднішній день, слабо віриться.

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не сразу, вот себя в пример приведу .. до ЛФ считал всех "бандеровцев" - в расход надо, бо они все там ... ..... .... ну во общем плохо .... щас пообщался и нечего нормальные люди (ну кроме хамов конечно) так что ужиться - не проблема, главное не обгаживать то что дорого другим ...

• Подобається Подобається x 5
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В Індії стільки протиріч, що нам і не снилось... І мови, і релігії, і бідність/багатство... А нічого, піднімаються... Тай побільше їх буде...

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А в нас це йде циклами. Мали Галицько-Волинське королівство(!). Хтось там женився-переженився - стала Литва, правда з українською державною мовою. Потрохи перетворившись на Жечпосполіту.
    Був Богдан Хмельницький. Одне з найсильніших військ в Європі. Хочеш - відділяйся від Польщі і утворюй державу, хочеш, жий в конфедерації.
    Ні, пішов до дикунів. Які його і зїли.
    Історія повторюється. Знову і знову. І тепер рецидивісти. Які вже почали лизати дупи своїм паханам.
    Невже це доля українців?..

• Подобається Подобається x 4
  8. nikolas

Мені теж думається,якщо буде якийсь економічний ріст,прогрес,багато протиріч стануть не актуальнтими,а нйбільш спірні питання втратять гостроту наполовину.Але я,таки прихильник федералізації.

• Подобається Подобається x 3
  9. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Я самый внимательный. Правильный ответ: "Місто: Modbury" :)

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Педро туди від КГБ сховався... (сам казав...) :)))

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вам з того смішно? А я пам'ятаю,як тата тягали на Дзержинського за самвидав,пам'ятаю безперервну напругу в хаті. Страх арешту. Пам'ятаю нічний обшук і поведінку кадебістів:"Вот так,мальчик,папу розстреляєм,маму в тюрьму,а ти в інтернат"...я плакав,а вони ржали.... Мені було всього 5 років,але таке не забувається...

• Подобається Подобається x 7
  12. Templar

Templar Дуже важлива персона

Самий варіант якому я симпатизую, то відокремлення заходу!
    Хоча це суперечить Конституції :sad:

---------- Додано в 19:25 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

Мій дідо, працював у НКВД, шофером!
    Так ось, він знав на кого буде облава, у Львові та по селам, а його брат біля 5 корпусу, то була типу тюрма, сидів на стовпці з конем захованим!
    І дідо підходив, казав біжи попереджай, коли НКВД вривались до хати, окурки від сигарет ще горіли... Хоча він навіть не знав тих людей який фактично рятував...
    Ну по дорозі ламалась машина, він типу спеціально так робив, полуторка)))

багато хто його засуджував, просто правди не знав!
    На нього раз засітку зробили, але то вже інша історія

• Подобається Подобається x 2
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

То був 73,74-ті роки. Арешти інтелігенції,дуті справи Чорновола,Калинців,Стуса...

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Чому Ви не зробите правильного рішення?
    Запросіть журналістів і покажіть показові вчинки, як тре робити правильно...
    Якщо Ви праві - за Вами підуть. (може)

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

Усі українці поважають козаків. Я думаю з цього можна почати. Як пише Дідіо - можна почати війну з корупцією, оголосивши пресі ультиматум. Або вона веде слідство, або її не потрібно...

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

Тут Ваша помилка, (або бажання) Неправильно зрозумів...
    Якщо буде війна ...
    Спочатку розділять на захід і схід ,а потім подроблять ще більше...
    Необхідно відстоювати свої інтереси. Визначтеся, що вам важливіше в першу чергу - свобода, чи їжа???

• Подобається Подобається x 2
  15. nikolas

Правильно - байкот!

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Можна на початок і кілька спалених кіосків... (хоч перше толерантніше і правильніше)

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

Вони до цього привикли...

17. Templar

Може обійдемось то без війни і спали ВРУ з ними всіма?

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я би взяв :)

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

Маєте серйозного фугаса? Ні? Я так і знав.
    Будете мати вільного танка, я теж візьму - поїду на ньому в Київ і в першу чергу знесу з лиця землі то чудо, Що стоїть біля Хрещатика. Журналістів теж запрошу.
    Маєте Танк?

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

На фугасі написати - НАРОДНА ВЛАДА!

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

Знаєте... Можуть і по Медобори Донецьку федерацію зробити...

19. Templar

Ну та в нас так і є, але то тільки де-юре, а де-факту самі знаєте..

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

То я і кажу, як маєте де-факто, то щось спробувати можна - а так - , то тільки поговорити.

Доки ніхто не піде першим - ніхто не піде (і то не завжди).
    Свої гулі я вже набив. Тепер - тільки на території противника...

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

Так, здається. Але життя - постійна війна...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)