Громадянської війни не уникнути

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Templar, 8 тра 2010.

?

Що нас врятує?

1. Державний Переворот

8 голосів
    21,6%
  2. Нормальний президент

16 голосів
    43,2%
  3. Розкол України (самостійний захід)

7 голосів
    18,9%
  4. Росія нас врятує

6 голосів
    16,2%
Статус теми:
Закрита.
  1. Templar

Templar Дуже важлива персона

НУ це підприємні, а прості люди?

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А підприємці що - не прості люди?

• Подобається Подобається x 4
  3. Templar

ну тут мені здається мається наувазі не прсті дрібні підприємці, а великі... ті яким така влада буде корисною.... Роби шо хочеш, тіки з владою ділись

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А який річний оберт, чи прибуток в гривнях вважається показником "простоти"?

• Подобається Подобається x 1
  5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

На мою думку треба зібрати всіх революціонерів на окремому острові і нехай вони там друг друга повбивають.

Вы ещё тут? :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  6. Templar

Ну давайте попробуємо

---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:56 ----------

ну я говорю там за великі підприємства, які плотять податки, крадуть у держави ітд...
    Їм в першу чергу вигідна така влада, тобто така маріонетка

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

3 га території - то ще прості підприємства, чи вже не дуже? А 5-ть га?
    Податки плОтять всі без винятку... Крім хіба що, тих де підприємець Герой України :)
    Як можна? Хто цей ганебник? Назвіть ім'я, щоби люди відвернулись від нього...

8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да какая в пень война?

9. borkhes

Своеобразное у вас представление о бизнесе. С такими "бизнесменами" Украина далеко пойдёт...

А що пробувати? Ви - не самий кращій, але революціонер теж. Шкода тільки, що як виявляється, ви воювати не збираєтеся, тільки в інтернеті писати здатні. Тому виберіть собі острів та купуйте квиток туди.

10. artobstrel

уже одну вижу ...
    новопаситик перед сном да и женится пора наверно, чтоб заботы появились, так глядишь и отвадит ахтунги устраивать ... а вообще согласен - дурь идея ваша, на форуме еще побухтим как бы а так ... собственно а зачем нужна гр.война? что кого настолько не устраивает?

11. Templar

В говорите про речі яких не знаєте, треба тільки сильного лідера!
    І в числі тих хто за ним піде, буду не тільки я!

Я не вчусь у банківському чи де там, але неповірю шо в України не крадуть все що можуть

12. artobstrel

нэ, то мутні якісь ))

13. Templar

все, думаю тему пора закривати...
    Тут вже досить думок сказано, щоб зрозуміти, що народ не готовий до чогось подібного

14. majolika

majolika Well-Known Member

[/COLOR]
    Вам пропонували парабєлум:)))

• Подобається Подобається x 3
  15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І слава Богу. Україні югославського варіанту не потрібно. Я б підтримав азаровський варіант федералізації. Тільки таким чином могли б бути вирішені і політичні і мовні і релігійні питання.
    Якщо і це не допоможе - то цивілізоване розлучення по чехословацькому типу.

• Подобається Подобається x 5
  16. Оля

Оля Старожилка форуму

І слава Богу, що народ не готовий. І нехай ніколи не буде готовим. На гарячу голову воювати, як дурному з гори котитися. Як би тільки почали воювати, думаєте, воювали би тільки з поганою владою? Почали би воювати і один з другим, з поганим сусідом, з тими, хто не тої віри. Як навчитеся об"єднуватися заради однієї мети, не сваритися самі між собою, тоді можна і воювати. Та і то не тою зброєю, що вбиває.

• Подобається Подобається x 7
  17. borkhes

"...настоящих буйных мало, вот и нету вожаков!" /В. Высоцкий/
    :)))

18. nikolas

nikolas Well-Known Member

Цілком справедливо,але в Україні це може не пройти,нема політичної волі і слабенька національна самосвідомість,є ризик втручання і поглинання іншими країнами.Історія це не раз підтверджувала,а вона має властивість повторюватись.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаю, це не ризик. А як казав Горбачов, працес пашьол. Питання, чи вдасться якимось здоровим силам організувати якісь контр кроки?
    По крайній мірі, організувати якісь протести чи посадити зеків за стіл переговорів?

20. nikolas

nikolas Well-Known Member

Взагалі я помітив,що здорові сили(проукраїнські,проєвропейські),якісь занадто толерантні,демократичні,поблажливі та романтичні,коли треба діяти жорстко.Це теж підтверджувалось вже не раз.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)