Громадянської війни не уникнути

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Templar, 8 тра 2010.

?

Що нас врятує?

1. Державний Переворот

8 голосів
    21,6%
  2. Нормальний президент

16 голосів
    43,2%
  3. Розкол України (самостійний захід)

7 голосів
    18,9%
  4. Росія нас врятує

6 голосів
    16,2%
Статус теми:
Закрита.
  1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Скільки людей стільки думок!

2. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Уявив на мить Юлю на коні з рупором, яка об'їжджає на коні війська з вилами і кричить в рупор про казкове життя після повалення бандитського режиму Януковича
    Бідні отримають гроші (чи багаті допоможуть бідним)
    Хворі - здоров'я
    бездітні - дітей
    безмозглі-мозги
    безрукі-руки
    старі-молодість

будь-що приємне для вуха. Жанна Даарк

Останнє редагування: 8 тра 2010
    • Подобається Подобається x 3
  3. Templar

я не можу передбачити,що станеться!

Янукович зробить з України Білорусь, або спричинить громадянську війну.

Ось стаття з інформаційно-аналітичного інтернет видання

Домовленості української влади із Кремлем стосовно продовження терміну базування Чорноморського флоту РФ в Криму в обмін на знижку на газ можуть призвести до перетворення України на Білорусь.
    Таку думку висловив публіцист найавторитетнішої польської газети Gazeta Wyborcza Марчін Войчеховський.

Експерт зазначив, що нова влада, незважаючи на задекларовану євроінтеграцію, робить кроки, які де-факто ускладнюють вступ України до Європейського Союзу, а замість модернізації держави перетворюють її на країну із застарілою промисловою базою, залежною від прихильності росіян:
    "Життя показало, що за деклараціями політиків у Києві про європейську інтеграцію не стоять дії", - написав він.

Войчеховський зауважив, що Янукович лише від Росії міг отримати гроші без проведення реформ, на проведенні яких наполягають Міжнародний валютний фонд і Європейський Союз, та які б змушували владу запроваджувати західні стандарти державного управління. Натомість тепер економіка та політика знову буде під цілковитим контролем олігархів, вважає польський публіцист.

За його словами, нова українська влада вважає державу своєю власністю. Публіцист не виключає, що останні домовленості української влади з Росією можуть спровокувати "громадянський вибух", який "паралізує" державу:
    "Україна буде поглинута суперечками та тотальною війною. У такій атмосфері важко буде витягувати державу із економічної прірви. Важко також буде інтегрувати її до Європейського Союзу", - вважає експерт.

До слова, на нашому сайті якраз триває тематичне опитування, так що чекаємо ваших голосів.

Я ще раз кажу, то моя думка. і накидуватись на мене не треба!
    MARTINI, до Вас це не адресується...

---------- Додано в 03:43 ---------- Попередній допис був написаний в 03:40 ----------

А Юля не краща за них всіх, хоча мудріша, думаю бодай щось для народу вана б робила! І не говорила всяких дурниць, як Яник у Європі

4. Максим Великий

Ще кілька таких фраз і я почну тут матюкатися. Громадянам в Україні нема чого воювати між собою.
    Пропоную закрити тему взагалі.

5. Templar

Я Вас прошу, прочитайте попиредні дописи!

6. Максим Великий

Я уважно все перечитав. І раджу виспатися та заспокоїтись.

• Подобається Подобається x 1
  7. Templar

Та я спокійний...
    Я вже сказав, то чисто моя думка!
    Я Вам її не нав1язую!

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаю, ви правий на 100%. Ніхто нікуди не піде. Навіть, якщо Бандюкович оголосить себе (а до того йде) губернатором 9-го федерального округу РФ.
    Я вже розповідав анекдот, як американський шпигун дістав задачу проникнути в СССР на якийсь завод і підняти незадоволення.
    Став заступником директора, ліквідував вихідні - без реакції, ліквідував зарплату - без реакції.
    Нарешті вивів робітників на подвіря і сказав - завтра кожного 5-го повісять.
    Один робітник піднімає руку. Шпигун зрадів - ну нарешті.
    Але робітник - я перепрошую, а шнурки з дому приносити чи на рахунок профспілки?...
    Ось це і є обличчя українців. Тільки з одним не згіджний, Максе, що Україна Яника може і не пережити. Думаю, північно-східні звірі вже навчились на своїх помилках і повторно здобич не випустять.

9. Templar

Pedro

З Ваших слів іде невпевненість.. Ну мені так здається, таке враження що ви 50:50...
    Януковича, ми вже точно не переживемо...

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ні, якраз я впевнений, що

- громадянської війни не буде
    - Україна януковича не переживе
    - Україна перетвориться на 9-й федеральний округ РФ

Невпевнений чи така ж доля буде і Західної України, бо Путін вже кілька разів повторив, що СУ - це російська територія, а якщо Україна хоче незалежності, то мають ЗУ і нехай столицю роблять в Львові.
    Ось тільки боюся, що апетит приходить під час їжі.
    Східноукраїнців не шкода. Це вони привели банду зеків-рецидивістів.
    Шкода нормальних людей.

• Подобається Подобається x 7
  11. Templar

Тут ви праві, нормальних людей шкода!
    Хоче невідо шо вони там схімічать, бо в КУ зазначено, суверенітет не може бути порушений, а хоча, у нас все можливо...

Якщо крові віддадуть захід весь, тоді мабуть хай так і буде!

Хоча в душі все розірветься, через те, що сталось

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та не погоджусь і все...
    Люди ще мають ілюзії...
    Про "месію"....
    Ющенка...Тимошенко...Януковича...
    А все помало котиться в прірву...з якої Україна вже не вибереться...
    Реінкарнація есесеру...
    І тоді прозріють...але ми цього,мабуть не побачим...

13. Templar

можливл ви праві, народ зневірений...

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Дайте посилання - де про це можна прочитати?

• Подобається Подобається x 2
  15. Максим Великий

Фото не сподобалося?
    Дійсно, де можна про Путіна таке почитати?

16. ricardo

ricardo Well-Known Member

Не знаю, чого ви нападаєте на топік-стартера. На жаль, це один із можливих варіантів розвитку подій.
    Читаємо тут (англійська мова):
    http://www.kyivpost.com/news/opinion/op_ed/detail/66065/
    На думку автора (А.Мотиль) можливі три варіанти. От третій (короткостроковий)

"3) The most immediate—and most likely—short-term consequence of Yanukovych’s anti-Ukrainian and anti-democratic measures is the mobilization of Ukrainian democrats and the radicalization of Ukrainian nationalists. The harder Yanukovych pushes, the harder will they push back. A second Orange Revolution would be the best-case outcome, but rather more likely is the abandonment of moderation by Ukrainians fed up with being treated as second-class citizens by a chauvinistic regime determined to push Ukrainian identity into Bantustans. As social tensions rise, both violence and an attempt by Western Ukraine to secede become increasingly conceivable. Yanukovych will try to crack down, but how the resulting conflict will be resolved is anybody’s guess. One thing is sure: Ukraine will be destabilized."

[Найбільш вірогідним короткостроковим наслідком анти-українських та анти-демократичних дій Януковича буде мобілізація українських демократів та радікалізація українських націоналістів.
    ...
    З ростом соціальної напруги силові дії та спроби Зах.України відділитися стануть дуже можливими.
    ...
    В одному я певен - Україна буде дестабілізована.]

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

І висновок в кінці статті:

"Whatever the scenario—vassalage, popular upheaval, or civil conflict—Ukraine will be unstable. And Yanukovych will go down in history as even more ineffective than the hapless Yushchenko."

[При всіх трьох сценаріях: васальній залежності від Москви, народних заворушеннях чи гражданських конфліктах - Україна буде нестабільною.
    І Янукович відійде в історію, як навіть більш неефективний, ніж безталанний Ющенко]

Останнє редагування: 8 тра 2010
  17. majolika

majolika Well-Known Member

Революции нужны, чтобы уничтожать революционеров. (М.Горький) - подумайте і над цим мудрим висловом

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А ти чекав, що тобі дадуть здоров"я і мозги!?

То сиди і уявляй "коня і вила".

Ця жінка в 2004 пішла і стала навпроти стволів ОМОНу - сам бачив, бо стояв в 20 метрах. Могла б сидіти на теплому мальовничому острові. І гроші спокійно заробила б де завгодно. Є сумніви?

Юлька обіцяла... А вони, чекаючи "обіцяного", возмущаються, що у львівських маршрутках львів"яни крутять русску попсу, і мовчать, що не продають квитки... Роками...
    Вони не бачать, що найкращі і найбільші будинки у передмістях - у львів"ян. У прокурорів, суддів та митників, куплені за "зарплату"...

Не бачать, бо їм сльози навертаються на очі - мають тепер героїв...

І вже всьо кльово... А москалів - та ми їх вилами, прямо на Червноній площі...

19. Templar

А якщо перефразувати?
    Революції потрібні, щоб винищувати причини революції! Так краще... Я думаю

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Здається мені. що скоро оті "Жданівські металурги" (які вперлися на ЛФ під проводом Собаки і так же швидко злиняли) - оті, що ходять пішки на роботу за тарілку супу або 800 грн/міс - незабаром саме їхнє життя почне гіршати.
    І мені їх не буде шкода. Саме вони і винні в теперишньому стані.
    Нехай "включают моск" або тікають кудись на Кузбасс.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)