Громадянської війни не уникнути

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Templar, 8 тра 2010.

?

Що нас врятує?

1. Державний Переворот

8 голосів
    21,6%
  2. Нормальний президент

16 голосів
    43,2%
  3. Розкол України (самостійний захід)

7 голосів
    18,9%
  4. Росія нас врятує

6 голосів
    16,2%
Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви спитали чи я собі вірю:
    Пишу - вірю. Я би так і робив! Саботаж - трупи(противника) на території противника.
    Все вірно? Я колись писав не цьому руслі?

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

Краще народу штани підшивати...

2. Ronin

Ronin Active Member

Вы безнадежно отстали от жизни.

Польша уже месяц тянет подписание контрактов с Газпромом - ждет результатов разведки по сланцевому газу. По предварительным результатам очень скоро ляхи не только перестанут нуждаться в россии, но и сами будут продавать газ.

В одних США сланцевого газа больше чем в России обычного газа. пока Газпром почивал на сверхдоходах, в мире произошла технологическая революция сделавшая этот газ прибыльным

Вот:

Сланцевый газ против Газпрома

Америка подолжила России свинью. В очередной раз... :crazy:

• Подобається Подобається x 3
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ронин, да куда уж мне за жизнью-то спешить. Я стараюсь не торопиться и просто идти в ногу со временем. :)
    Там в статье правильно замечено "...самые восторженные оптимисты предрекают, что Европа вслед за США также сможет стать энергетически самодостаточной". Угу, сможет. Только сначала денег вложит в добычу, станки в Штатах купит, буровиков оттуда наймёт... А потом, когда долги раздаст... :wacko:
    Впрочем, Вы что-же, действительно верите, что Statoil или Shell будут продавать газ дешевле своих конкурентов на рынке? )))

---------- Додано в 04:19 ---------- Попередній допис був написаний в 04:15 ----------

Вы ужасающе откровенны. Получается, что вы готовы стать соучастником тяжких преступлений?

4. Fremut

Fremut Well-Known Member

Не факт.Читайте свои ссылки внимательней

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я би зробив усе, щоб зло накрилось. Найкраще це робити на території зла. А як допомогти народу, не знаючи що йому загрожує???

До вас питання залишаються:
    Ви спілкувалися із енкаведистами...
    І як? Вони готові розділити Україну?
    Чи були вони чесні і порядні?
    Чи мусили виконувати злочинні накази?

• Подобається Подобається x 1
  6. Ronin

Ronin Active Member

Читал. То что Вы процитировали - это предположения: "а может быть..."

Реальность же в том, что США за счет сланцевого газа вышли на 1-е место в мире по добыче газа. Канада строит газопровод под этот газ. Россия замораживает разработку Штокмановского месторождения и еще парочки. Газ из Катара пошел в Европу...

Уже сейчас Польша начинает добычу сланцевого газа возле Гданьска. может даже уже начала...

• Подобається Подобається x 4
  7. - усё пропало, гипс снимают :)))

США и Россия постоянно менялись в лидерстве все последние годы. Только с 2002 года Россия была довольно стабильно в лидерах, но НАСКОЛЬКО? :haha:
    и за счет чего в прошлом году США вышли на 1-е место?
    http://www.energystate.ru/news/1524.html

Сланцевый газ поучаствовал в увеличении добычи в США, и косвенно (через замещение) на сравнимые величины мог повлиять на снижение добычи в России, основная же часть снижения (в разы больше) была вызвана иной конъюнктурой.

Тем временем (там же)...
    ;)

8. borkhes

Смешно читать. Как можно замораживать разработку того, что ещё не понятно как добывать? Вы в курсе, что ни одна из существующих в настоящее время платформ не выдержит ледовой нагрузки, предполагаемой в том районе? :)))

Зачёт. Возить отряд карателей по родным деревням... это блин реальная борьба за спасение своего народа. Вы меня утомили. В последний раз напоминаю, что время тогда было не военное, а вполне себе мирное, силком в шоферы вряд ли загоняли. Вы не читаете, что вам пишут, да? :)))
    Все честные и порядочные люди по их словам. Мухи не обидели в своей жизни.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Досить офтопити - в Москві своїх чикістів шукайте - і робіть з ними що хочете.
    Україну не чіпайте. Український нарід вам не по зубам.

• Подобається Подобається x 2
  10. borkhes

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну нє. Ви мислити вмієте? Ви гадаєте тільки комуністи могли засилати козачків? Думаєте до 56-го народ сидів як вівці і чекав поки їх не переб'ють? Гадаєте на Галичині бракувало самоорганізації? Думаєте тільки Жиглов вмів мислити стратегічно?
    Ось що я Вам скажу. Якщо в Україні і розпочнеться громадянська війна то не з вини Росії. А виключно з вини московського імперіалізму.
    До речі. Що вам до Європи? Ви ж туди не хочете...

12. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

:good:
    Svjato-тьфу тьфу,гражданская война не начнется,хотя кремлю это было бы на руку,да только не по зубам им это дело-мировое сообщество не даст,да и люди поумнели!;)Вот тявкать они всегда горазд и жаба кое кого давит-на счет нас и Европы.:)
    А вообще тема какая то не понятная,даже мыслей таких не допускаю.Имею море знакомых по всей Украине,как прихильников московской России так и Украины,никто не пошел бы воевать,ну разве что на словах!:nea:

13. Patrick

Patrick Well-Known Member

З СФРЮ то справа дуже делікатна БУЛА за Тіто....
    Те що він по-своєму був тиран - це так.
    Але національну політику він проводив вміло.Любові між націями не було , але і ворожнечі теж.
    Всі мали рівні можливостіі і одинаково представлені в Скупщині (Парламенті).
    В 80р , коли Тіто помер інститут Президенства упразнили, представники кожної нації/республіки по черзі (по 1 року) правили країною.
    Головою держави мав стати Степан Месіч ( попередній Президент теперішньої Хорватії) і провести в країні деякі політичні реформи.А після вступу країни в ЄС референдум на предмет цілісності держави.
    В 1986р. Югославія була менше ніж за крок від членства в ЄС ...але до влади прийшов самодур Мілошевич , який почав "рубати з плеча".
    Основновною причиною початку війни було ліквідування федералізму і спроба перетворення держави на велику Сербію...
    ...причому влада почала стріляти перша....
    Те що з того вийшло ми знаємо.

Коли почалася війна в Боснії моя жінка була студенткою університету в Сараєво..
    Почалося з того що під час сербського весілля був застрілений батько молодого.
    На другий день по місті почали будувати барикади.Але міський транспорт , учбові заклади , деякі роботи , ТБ/радіо - це все ще працювало.
    Напруження росло. Вдень його не дуже було помітно , хіба що цивільні патрулі з зброєю і повязками на руках.
    Але вночі були чути постріли і деколи могли бути пожари.
    Ну і люди поговорювали чи пускали плітки про кількість вбитих.
    Тоді ще на початку цього всього моя жінка з коліжанкою договорилися з таксистом що він їх відвезе до хорватської границі.
    Таксист захотів 1000 нім. марок (приб.$500) .Дівчата нашкребли трохи більше 850 марок + нові красовки, джінси і ще деякі речі моя жінка дала і так він їх довіз до границі тоді вже ново-незалежної Хорватії.
    В мирний час ця кілько годинна дорога коштувала автобусом 20 марок , а на таксі коло 60....
    Коли моя жінка вже з границі подзвонила додому , що вона вже в безпеці , то її мамі не могла говорити (так переживала)...

• Подобається Подобається x 7
  14. Полковник

Полковник миється в бані

На хрена?
    В чём фикус-пикус для России?

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

А в чому фікус був у 39-му???

16. Полковник

Полковник миється в бані

Ой.
    Оставьте.
    Не надо в историю лезть. Конкретный вопрос относится к конкретному посту про день сегодняшний.
    Нет. И про НКВД тоже не надо.
    Спасибо.

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Невже надоїло про НКВД, історію? А як же день космонавтики? :dntknw:
    P.S. Нема за що. :)

18. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Автор теми де? Миється в бані перед воєнним походом? Щось я пропустив.

19. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Як на мене, громадянська війна не потрібна. В наш час це дурість. Ми все-таки цивілізовані люди. Нам потрібно відстоювати свої права звичайним європейським способом. Як приклад у вихідний день вийти в центр міста, можна собі змайструвати якийсь плакатик, на якому висловити своє ставлення до влади і її поведінки. Не обов'язково кричати і волати, тим більше когось ображати. Можна просто прогулятись по місту з сім'єю чи з друзями серед людей, які організовують такі заходи. Якщо сидіти вдома, влада буде відчувати, що її бояться, або людям байдуже і робитиме те, що їй потрібно. Це, до речі, стосується і нашої місцевої влади.

20. Полковник

Полковник миється в бані

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)