Громадянської війни не уникнути

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Templar, 8 тра 2010.

?

Що нас врятує?

1. Державний Переворот

8 голосів
    21,6%
  2. Нормальний президент

16 голосів
    43,2%
  3. Розкол України (самостійний захід)

7 голосів
    18,9%
  4. Росія нас врятує

6 голосів
    16,2%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Цікавішого і правдоподібнішого нічого не було?

2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Навіщо мені про НКВД читати в інеті, якщо люди, які там працювали всі як один говорять, що вони нічого поганого не робили?

• Подобається Подобається x 1
  3. coolzak

coolzak Well-Known Member

шукаю але якщо по поважному(не хочу каркати можливо це тільки моя шалена фантазія-маю надію)то думаю що десь кінець 11 початок 12 року коли закінчать будувати обхідні газопроводи Росія спробує остаточно вирішити українське питання.Сценарій буде що протидія Януковичу-штучна чи реальна доведе до повної дестабілізації всередині України і ввійдуть миротворчі війська Росіїї щоб положити край "беззаконню".Можливо Галичину віддадуть під контроль НАТО(залежить від москалів ).Все буде провернуто швидко-2-4 тижні .

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чому так пізно, і як пов'язана дата з потоками? І навіщо Росії Україна? Я ніяк не можу зрозуміти логіки? Ще Крим якось можна пояснити, але всю о_О ??? Миротворців вводять коли йде війна. Не буде війни - не буде миротворців. І кому вона буде вигідна? І звідки впевненість про введення іменно російського миротворчого контингенту?

5. coolzak

coolzak Well-Known Member

В 2012 закінчать будівництво обхідних газопроводів .Раніше не почнуть щоб не переривати поставки на Захід.Україна це металургія і хімія плюс мобресурс.В довгостроковій перспективі-20-40 років Росію чекає конфлікт з китаєм якщо економіка і населення не виросте бо китай буде тілки посилюватись а Штати будуть трохи згортатися закордоном(нема грошей).Україна тільки пешка в великій грі-за те що москалі виростуть в силі як противага Китаю штати віддадуть Україну.Ну і як завжди собірательство земель русскіх-Галичина під питанням але всі ці статті що галичани не українці то просто підготовка щоб як-що відділити по Збруч що не було потенційного джерела непокою.Економіка Західної України спочатку впаде сильно-більшість підприємств працює на всю Україну а дальше залежить від того чи Європа схоче зробити щось по типу Чорногорії Косово чи ні.На саму Галичину грошей багато менше треба ніж на всю Україну

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я собі це уявляю
    - Діду, а ти де працював?
    - В НКВД!
    - А шо ти там робив?
    - ..... ееее... шоферував я там, внучеку... а ще людей рятував. Був у нас стовпець з конем, я туди розвіддані зливав, а мене потім у ресторани водили...

Звичайно ж дідо не розкаже внукові, чим займався в НКВД, скільки трупів влазить в авто, або куди возили засуджених на розстріл і тд. Краще розказати історію про агента УПА, такого собі Штірліца в НКВД. І це правильно, будь-який дідо на його місці так само розказував би, особливо після 91 року

• Подобається Подобається x 5
  7. Ronin

Ronin Active Member

Не хвилюйтесь. Скоріш за все ніякі "потоки" не побудують взагалі.

Якщо "революція сланцевого газу" виправдається хоча б частково та продовжиться експансія сжиженого газу з Близького сходу до Європи, то ці "потоки" ніколи в житті не повернуть гроші потрібні на їх будивництво.

Думаєте просто так Газпром зараз знижує всім ціни (вчора Туреччині) хоча є довгострокові контракти...

Це тільки ми віддали Севатополь, замість того щоб просто натиснути на Москву терміналами для альтернативного газу

• Подобається Подобається x 6
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

ті кого Він мав привезти. Читати уважніше треба.

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

Щоб перемогти опозицію - треба її очолити...

---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

Знаю був такий собі голова колгоспу - комуніст. Співпрацював з бандерівцями. Село жило. А могло бути гірше...
    Війну-не поле перейти.

9. borkhes

Т.е. если ты возишь убийц, то ты не при делах, а просто шофёр? Вы сами то себе верите?

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Революция? Она никому не нужна. Все нефтегазовые компании сейчас разрабатывают "классические" месторождения, бабло туда вложено немалое. "Валить рынок" никому из них не нужно.

• Подобається Подобається x 2
  10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я в це вірю:

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

Прийшли німці в село. Був тільки один швець, та ще й машинку швейну мав. Як ви гадаєте - його вивези в Німеччину на роботи?
    Правильно - ні, бо женився. А таких не вивозили.
    До речі! Його вивезли в 43-му в Горький. Знаєте там теж офіцерам штани підшивав. Професійним кравцем був. Добре, що не замерз в тій клятій стороні.

Усі повинні бути катами?

11. Agaton

Agaton Well-Known Member

Правільно.
    Із них - никому. Але мабуть декому із тих, з кого вони зараз бабло деруть.
    А їм слід дивиться, що буде через 20 років.
    Котрись завжди перший "трісне"/ виломиться з солідарного ряду, а нихто із них не хоче бути тим останним, тобто фраєром, що гасить світло. І потихеньку приєднуються.

12. borkhes

13. Gron

Gron тафгай

Зараз Вам допишуть, що у них у самих, того сланцевого газу завались.
    Забудуть додати, що технології його виробницьтва, якщо не вкрадуть, ніколи не буде.

14. borkhes

В Горьком-то? Замёрз? Не смешите меня. Это километров 500 от Москвы за Владимир... К слову, скорее всего его не вывезли, а эвакуировали и не факт, что без его согласия.

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви знаєте якихось енкаведистів? Спілкувалися з ними?

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

Сподіваюсь ваші слова?

16. borkhes

Сомневаюсь, что кто-то, начав добывать газ/нефть/уголь с меньшей себестоимостью тут же снизит отпускную цену. Замкнутый круг.

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Добре прочитали:

Евакуювали? Від кого?

18. borkhes

Да.

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:25 ----------

Именно так. Вот этот "дедушка" - отличный пример. Он чисто полуторку возил и не при делах, небось даже не в курсе был, чем НКВД занимается, ага. :)
    Напомню, что мы говорим о "мирном" времени, когда бандеровцы по лесам прятались. Вряд ли он в НКВД поневоле пошёл.

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

І як? Вони готові були (є) розділити Україну?
    Чи були вони чесні і порядні?
    Чи мусили виконувати злочинні накази?

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:30 ----------

Водія з татарстану привозили?

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

Як би не знав - не міг би і попереджувати. Нє?

20. borkhes

Не занимайтесь демагогией, читайте выше и перейдите от общего к частному. К этому вот дедушке, добровольно работавшему в НКВД. Это вам не штаны подшивать.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)