Кого? Я про те, що в кожній релігії є свої радикали, а точніш- ідійоти. А Ви сильно знайомі з Кораном, що так безапеляційно судите про іслам?
Коли сміються над євреями, що відбувається? 2008 рік, Франція. "Звільнено за антисемітизм" - це тільки один з прикладів. http://alfanews.com.ua/news/226773
Ось слова православного священика (хоч і відстороненого тимчасово від служіння) : Звірі, сп'янілі від пролитої крові своїх співвітчизників, зомбі, одурманені євросодомською брехнею, скнари, обкрадені країною ідіотки Псакі і володаря зла Обами, юди, які зрадили слов'янський світ, адепти сатани. (про українців)[12] » « Я хочу щоб у вас попідривали усі енергоблоки, щоб ви всі повмирали. (у зверненні до українців)[13] ************* Слова Охлобистіна, якщо щось...
Чомусь я не памятаю про буддистів терористів, кришнаїтів смертників. А мусліми кожен день. Бородаті шайтани, що 10-річних діточок відправляють з бомбою.
тут віра/релігія нідочого, тут фактор фанатизму, фанатичні атеїсти в савці знищили міліони людей по класовій ознаці.
https://www.google.com.ua/search?cl...UTF-8#newwindow=1&q=буддисты вырезали&spell=1 Буддисты вырезали 48 мусульман в Мьянме http://www.gumilev-center.ru/buddisty-vyrezali-48-musulman-v-myanme/
Яка різниця, хто за віросповіданням людина? Фанатизм, який спричиняє вбивства за карикатури чи косі погляди, вторгнення на територію іншої держави боронити "праваславних братьєв", демонстративні приниження і т.д., є злом і заслуговує на покарання. Релігія не є поганою, поганим є фанатизм.
Це один випадок супроти 1000. А я не християнин. Агностик. Тому скажу що мусульмани зараз - це християни 500 років тому. Просто одні еволюціонували, а ці проходять "середньовіччя"
Старий дуже, до нас газети на оленях раз на півроку доїзджають. А шо, з тих пір зявилося 1000 Брейвиків? А мусульмани. До речі. Кадиров. Шле бойовиків на Лугандон. Як не глянь - мир та спокій сіє муслімство. От правильно США до них ставиться. Спітє харашо Добраніч.
Люди, не розпалюйте міжрелігійну ворожнечу! У трагедіії у Франції винні обидві сторони. Але зачинщики ( сатиричний журнал) у даній ситуації несуть більшу відповідальність. За що і поплатилися. Ще раз повторюю: свобода слова не означає мати право когось висміювати. Ну, а ті, що вчинили самосуд, могли добиватися покарання газети через судову систему. А не тупо вбивати. І не мішайте всіх мусульман в одну купу. Адже кримські татари якраз мирні і поважали українців-християн. А чеченські мусульмани( що не кадировці ) допомагають Україні протистояти проти так званого "православного" Кремля. Якщо ми християни, то ми повинні завойовувати серця таких мусульман любов'ю. У нас тут зараз понаїхало повно турків з Росії. Вони колись жили в Узбекистані, а потім їх узбеки ( брати повірі!) погнали звідти. І їх Путін забрав, в основному, в Краснодарський край. Та і там їм рускі жити не давали. Тепер вони сюди всі біженцями поїхали. Є і погані між ними, але рідко. В основному, хто з ними живе по сусідству, то вони добрі сусіди, співчутливі, товаристські, незавидні. Тримаються своїх звичаїв, своєї релігії, але нефанатичні. І поважають нас християн, цікавляться нашими звичаями, святами. Так що можна людей навчити жити в мирі, сповідуючи кожен свої цінності, а можна потакати розбрату і ворожнечі між ними. І за це несе відповідальність країна, в якій такі люди живуть.
Як США до них ставиться? Розкажіть. Тут до всіх ставляться одинаково. І до азіатів, що є буддистами, і до євреїв, що є юдеями, і до індійців, що сповідують індуїзм, і до мусульман, і до християн. Але Америка є християнською країною і християнські цінності переважають.
фанатизм теж є різний ,я ось фанат Chicago Blackhawks i не йду вбивати тих кто проти,є кєрманичі які направляють тих фанатів,ото є зло
Дівчина вдягла спідницю, за що і поплатилася, бо була згвалтована. Чоловік купив автомобіль, за що і поплатився, бо попав в ваварію і .т.д. Якщо обізяни тупі фанатики, то винен не журнал, а тупі обізяни.
Іслам це релігія агресії і поглинання.Ніколи не поширювалась мирно-завжди через вбивства і примус.Мусульманин не може бути поміркованим бо тоді він не мусульманин.Коран не дає можливості інтерпретації-все буквально і кожна сфера життя розписана.Що їсти і коли .як молитись і коли.як трактувати християн .жидів і інших-кому податок а кому і шию різати.Коран прямо каже мусульманину що -одновірці це первинне а держава де живеш то до дупи якщо не муслімська.Поки що тільки Ангола зробила правильно-заборонила іслам і мечеті бульдозером