Сьогодні вже фотки ходять з французькою бронетехнікою на вулицях.... Мають щастя шо до Хуйлостану від них далеко...
В Норвегії 10річна смертниця підірвала 15 людей. Може то упередження, але чогось здається шо тут без Хуйла не обійшлось (не саме в Норвегії, а взагалі в тій хвилі насильства в старій Європі)
зустрів в неті карикатури на вбитих журналістів, цікаво як народ думає етично малювати такі карикатури на карикатуристів чи ні?.
Якраз хотіла писати, а ви собі уявляєте, щоб у Львові запостили карикатуру на мусульманського пророка в газеті? Я думаю, слід було за таке зразу хоча б штраф адміністративний ліпити, що за неповага.
Воно нічого не є етично, ні те, що вони малювали, ні те, що тепер на них. Але... Ми кажемо: Яким судом судиш, таким і тебе буде суджено. Американці кажуть: What Goes Around Comes Around.
Мало того. Я читаю новини їх каналу АТР на ФБ, коментарі людей під ними. Той, хто поливає зараз всіх мусульман брудом, зовсім нічого не знає про них.
Ми вчора обговорювали цю подію в кругу друзів. Кажуть, що головний редактор того журналу колись на зауваження, що його журнал переступає межі дозволеного, сказав, що він готовий померти, ніж відступитися від своїх принципів говорити і друкувати все, що він вважає за потрібне. Видно, що там в небесній канцелярії почули про його готовність.
Ви краще почитайте як в Нігерії, Іраку, смертники взривають безневинних. Татари? Так, вони деякою мірою проукраїнські, бо памятають як їх сталін депортував. Але це не любов до України. І що, вони дуже спротивились рашко-окупації? Та і що таке мусульмани? Є шиіти, є суніти. Вони самі друг друга винищують.
Перед Різдвом вийшов зі мнов на зв"язок по СКАЙП мій колишній однокурсник - мусульманин з Дагестану, щоб привітати мене з Різдвом. Ніхто із знайомих праваславних з Раші такого не зробив....
Для початку це - віруючі люди. НЕ язичники, а віруючі в єдиного Бога! А то такі самі, як і ті праваславні кізяки, які приперлися на даунбас захищати вєруцаряіатєчєства......
ХЗ. Був в Судаку, знімав у татарина. Так він так топив за Яника. Ще пристібався до помаранчевох рубашки на мені. Ти мов, що, за Ющенка? Такий дебіл.
Кох Альфред 23 год. · Вот в Сингапуре за хранение более 15 г героина положена смертная казнь. И многих европейцев к ней приговорили. И приговор привели в исполнение. Дикость? С точки зрения европейцев - да, конечно. Но никто не посылает спецназ освобождать схваченных в Сингапуре мудаков из Европы. А лишь смиренно просят проявить гуманность. Если возможно. А нет - так нет, что же поделать: это ваше право, ваш закон, мы его уважаем. Знали же эти идиоты, что в Сингапуре такие правила? Знали! Ну такпеняйте на себя! В Европе такие правила, что тут можно безнаказанно над кем угодно смеяться. Смеяться. Безнаказанно. Такие правила. Что здесь непонятно? У нас, блядь, такие правила! Когда вы отрезаете в Сирии голову нашим людям - вы это делаете по своим правилам. У вас они - такие. А у нас, в Европе, - другие. Во всяко случае - пока другие...
Угу. І за цього єдиного бога нищать тисячі людей. А чим вам наші предки не догодили, з Перуном, Ярилом і т.д.? Вони не підривали людей, не вбивали дітей за якогось міфічного Пророка. Ну, і чого ви їх захищаєте?
Алжир. Франція. Окупація. Чи це не окупація? Раз Франція View: https://www.youtube.com/watch?v=2BSkQvq4KbA