ГройсМАН

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 14 кві 2016.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Контракти підписані,що тепер зробиш.
    Енергобізнес мегаприбутковий - Порошенко в тому числі, якому досі ДЯКУЄМО.
    Коли електрична енергія ще буде дорожчати - я не знаю, що це буде. Поки не розмотають цей клубок та суди не посадять когось та не відмінять рішення, буде дуже погано.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Тільки якщо вже саджати - то на кол. І без варіантів

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Як варіант - на палю.

4. Capitoshechka

В мене тут інша ідея з’явилася.
    Взяти оті вила, з якими Ляшко бігав - і кожного сракою на оті вила. І до тих пір, доки на кожній дупі чумацький шлях не з’явиться

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Для чого саджати хоч до цюпи, хоч на кол, хоч на палю?
    Якщо барига не є соціально небезпечним /вбивця, гвалтівник, маньяк, збоченець... / і не несе небезпеки людям, то хай живе собі на відносній свободі і нехай ходить на роботу, заробляє на себе, на своїх дітей і нехай платить податки.

Суди у злодіїв і корупціонерів повинні забрати все нечесно нажите і ще плюс всякі там пені, штрафи і фінансові покарання.
    Бажано широко практикувати конфіскацію нерухомості/рухомості і за рахунок того проводити благочинність і поповнювати бюджет.

ОБС
    Живе собі родина звичайного трошки начальника в лісництві з задекларованим доходом в рік 240 000 грн. Голова сім"ї одержує 12 000 грн в місяць, його дружина 8 000 грн в місяць /це їхня зарплата в лісництві, інших джерел доходу нема/, у них троє неповнолітніх дітей, один із них студент на платному в ЛУ ім. Франка. Крім звичайного будинку в Солонці на 220 м2, і машинки Тойота-позашляховика у них ще є маєток в гірському селі, в котрому можуть на повній автономії круглорічно відпочивати-оздоровлюватися одночасно до 20 людей. Всі папери кажуть про те, що цей маєток сім"я побудувала за останні чотири-п"ять років і вони не брали ні кредитів в банках, ні позик у фіз.осіб.

/як тільки закінчиться суд, то мені розкажуть про результат. Маякну/

• Інформативно Інформативно x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Випереджуючи Капітошечку... Так і посадити на палю в тому лісі, де працює той лісник. Дерев вистачає.
    Це я, звичайно, жартую. Звичайно, що суди мають бути неупереджені, строгі, але справедливі.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  7. ІгорМ

Не треба його садити на палю.
    Він п"ять років вчився в Львівському Лісотехнічному інституті, на нього держава потратила купу коштів і ресурсів.
    Він є спеціаліст по деревах - от нехай і розводить із насінинок і всяких там жолудів саджанці і засаджує ними лисі Карпати.

А з майном все дуже просто: не маєш чим підперти джерело надходжень - конфіскація.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В день.
    342 мільйонів в рік.

9. Silver bullet

Звідки дані? Хочу прочитати.

10. Capitoshechka

11. ІгорМ

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Silver bullet

А скільки Наблюдатєльний совєт тоді повинен мати в місяць?
    Це щось за всякими рамками, дорога редакція.
    Давайте збудуємо тут Емірати для окремо взятих особ. В бідній країні, яка йде на дно. В країні, де люди відмовляються від лікування і помирають, бо нема де взяти усього 2 тис. доларів.

13. Capitoshechka

Чесно кажучи, я навіть не звернув уваги на це. Коли володієш однаково обома мовами, то воно якось не замислюєшся над цим (в усякому разі в мене так). На якій мові знайшов - на такій і тикнув. Хоча є в мене категорія осіб, яким я принципово все пишу і викладаю виключно українською. В деяких випадках навіть перекладаю спеціально, витрачаючи якийсь час. Зате потім я отримую задоволення, коли починаються психи)))
    А хто матюкається? )))

14. ІгорМ

А бажано би інколи і замислитися ;)
    Тим більше з такою аватаркою, як ваша :)
    :blush:

:)))

15. Capitoshechka

Карочє... Ваше замєчаніє пріму ва вніманіє)))

• Смішно Смішно x 1
  16. Capitoshechka

• Смішно Смішно x 1
  17. ІгорМ

Volodymyr Groysman

1 год ·
    В ефірі ICTV разом з Oxana Sokolova поговорили про політичне майбутнє. Я прийняв рішення самостійно балотуватися до Парламенту зі своєю політичною силою Українська стратегія.

Наша команда знає, як реалізувати все те, що запропонуємо. Ці кроки будуть робити Україну сильною, а людей – заможними. Я хочу, щоб українці жили в безпеці, з нормальним достатком та мали впевненість у завтрашньому дні.

зі

Уявив собі передвиборчу лапшу Гройсмана
    "Зробити все, щоб відмінити злочинні рішення уряду часів Порошенка і підняти рівень життя в Україні до 2013 року"

:)))

18. Silver bullet

Знає. Оце диво. Шо президент знає, шо Гройсман знає, шо Рада - за все хороше. Тільки довели народ до ручки.
    Молодь поїхала з України, а робити продовжують пенсіонери, іноді просто древні аж зелені старі, бо з такою пенсією вимушені працювати до смерті.
    У мого сусіда бабуся 82 роки робить на пошті. Пошта поряд з домом - поки ноги тягає. Всі там роблять в родині, але не вистачає на саме необхідне.

19. ІгорМ

Бариги і свинарчуки пп хочуть в парламент, бо тільки там вони надіються одержати недоторканість і безнаказаність за свої минулі, теперішні і майбутні діяння.

Тому важливо, щоб Зеленський виконав свою обіцянку, котру він дав на інавгурації. Для того йому потрібно, щоб до ВР зайшло побільше ідейних і чесних людей.

20. ІгорМ

а де твій аватар? :)