ГройсМАН

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 14 кві 2016.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шило на мило. З мера Вінниці у прем'єр-міністри - шо значить бути лівою рукою президента.

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Смішно Смішно x 5
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вже більше доби Гройсман керує. І де ті реформи?

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

То всьо Василь з Стрия винуватий.... вальцман... вальцман.... довальцманувався.... до гройсмана...

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я от собі подумав, а може те обсирання завчасне, і те що вже "ніхто нічого не чекає", "і всеодно нічого не зміниться" і "буде гірше" ....може то фСьо технологія така, якщо очікування близькі до нуля, то найдрібніший позитив то вже супер круто ;)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

та хай би вони повиздихали, всі разом, як мамонти: раз і назавжди...
    як почали євроінтегруватися, то я тепер окріп для чаю роблю вчетверо довше, бо газ подають з повітрям впереміш, а тиск такий, що згасає кожного разу, як хтось мимо плити пройде. Зате ціну задрали до неба і норми споживання збільшили вдвічі :ireful1:
    хочеш - не хочеш, а замислишся, чи не дурна була, що підтримувала ті події, що призвели до такого "покращення"? А скільки людей полягло... :facepalm:

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Хочеться Януковича взад?

8. Latana Royal

@ІгорМ, не треба намагатися спекулювати тим питанням зі мною, бо можу послати в непристойне місце.
    Я завжди була в числі тих, хто категорично проти Януковича і йому подібних. І ще тоді, коли він був прем'єром, активно приймала участь і в помаранчовій революції, пересварилася з усіма знайомим, родичами, колегами, хто відстоював Януковича.
    Тому, пане, не треба тицяти мені в пику Януковичем.
    Краще поясніть мені, чому, коли ми отримали перемогу над Януковичем, привели до влади проєвропейський уряд, чому саме тепер зашморг на шиї моєї родині затягується все дужче і дужче? Адже моя родина не має ніякого відношення ні до олігархів, ні до казнокрадів, ні до корумпованих урядовців.
    За що, скажіть, конкретно я маю подякувати теперішню владу?
    Поясніть мені, будь ласка, бо я вже тривалий час не знаходжу відповідей на ці питання і почуваюсь лохом з переферії, якого "взули" на міському центральному ринку.
    Чому я повинна як побита собака підгинати хвоста перед ватними опонентами на роботі, що злорадіють, бо с кожним днем стає все важче і важче, а перспектив не видно і надіятися вже нема на що?

• Подобається Подобається x 2
  9. ІгорМ

Хіба я вам тицяю в пику Януковичем? Йой, вже сі спитати не можна...
    Ви така велика, а такого простого не знаєте :)
    Все тому, що до влади прийшли спільники і колєги тих що були при кориті раніше.

Потрібна заміна члєнів уряду і парламенту на ідейних. А де їх взяти?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Latana Royal,

Ідея, за яку ви боролися і ми - прекрасна, а реалізатори виявилися неспроможні. І чого то сміються ватники? Через те, що їх улюблений вождь наложив в штани і втік, кинувши країну і їх?

Друге, ватники ТАК боролися за обновлення влади, що вибрали Кернеса?

От хай і нарікають тепер на себе.

11. Latana Royal

То до чого Ви мені дурні питання про Януковича ставите? Чи Ви маєте інформацію, що я його колись хотіла?

Я про те й кажу, що якби ці повиздихали, то нема кому було б заважати будувати принципово новий уряд

12. Latana Royal

Та ні, сміються тому, що наші з вами вожді виявилися такими ж гнилими, як і їхній. Поміняли шило на мило, в результаті людям тільки гірше стало, та скільки життів забрали...

Шось логіки немає в Вашому ствердженні, або від віку Ви почали плутати :))) Хіба ватники боролися за оновлення влади?

А щодо Кернесу - хочете сказати, що тільки в Харкові така жопа? Тільки в Харкові газ з повітрям по 7 гривень, а долар по 25? Тільки в Харкові ціни зросли а зарплатня залишилися на місці? Тільки в Харкові скорочують штат на підприємствах, а ті кого залишають, повинні виконувати обов'язки за кількох тих, кого звільнили, але за одну зарплатню? Тільки в Харкові за ті ж самі продукти, за які три роки тому витрачали 100 гривень, тепер потрібно не менше 300? Тільки в Харкові рахунки за комунальні, які не перевищували 400 грн, тепер не зменшуються нижче 1000?
    То назвіть мені місце в Україні, де життя змінилося на краще? Я той же час туди поїду!

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Задайте їм одне запитання: чого їх улюбленець втік, наклавши в штани. Тре було залишатися, а не кидати країну і їх в тому числі напризволяще.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Їдьте до Львіва.

15. Latana Royal

Ну і що то мені дасть? А якщо вони у відповідь мене запитають, чого "мій улюбленець" зробив моє життя таким скрутним? То ж Ви пропонуєте мені виставити себе знову дурепою, бо мені нічого відповісти на те питання.

16. Latana Royal

Я була у Львові - ціни такі ж самі, а продукти, місцями, навіть гірші. Інфраструктура більш занедбана.
    А робочих місць - і того гірше. Тільки й перспектив, що їхати на нелегальну працю у сусідню Польщу.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

хай пояснять спершу куди втік їх улюбленець.

18. ІгорМ

Нєфіг шастать (с) :)

19. Latana Royal

дитячий садочок, їй бо..

20. Latana Royal

а де твій аватар? :)