Масовий психоз гірше будь-якого грипу. Але що поробиш - комусь це вигідно. Перші вершки знімають фармацевти. Далі, гадаю, буде щось на кшталт винищення поголів'я свиней, або заборона експорту м'яса. А крім того ВОНА (та що працює) заробить кілька пунктів до рейтингу у війні за здоров'я нації.
З усіх сторін інформація - і одне суперечить іншому. Одні плітки і чутки. А саме нестача інформації і провокує панічні настрої
такс... даю смачний рецепт. Берете сир (білий такий), додаєте ц нього часнику мелете у блендері, додаєте майонезу солі за смоком і потребою. Мастите на хліба чи їсте як салат. Інші інгрідієнти вітаються, лиш би часничку побільше. Смачного всім. І не хворійте.
Погоджуюсь тільки з останнім реченнямВ нас в державі улюбленою фразою є "Маємо те, що маємо" або Кожен за себе. Захищеності держава, на превеликий жаль,своєму громадянинові не дає. Ось і виникнення таких ситуацій
і ми визнаємо - в торонтах черги є. Тут, у Львові - ми ще певно, не доросли. Переймемо досвід торонти!
Постійно таке роблю, використовую таку масу для канапок. В Шустера тільки що сказали, що то, що в нас - то суміш звичайного, курячого та свинного грипу. Такий собі вірус - мутант
А ведь всего лишь надо было закупить вакцину от этого штамма гриппа. Дешевле Юлиного пиара на Майдане бы обошлось. Гораздо дешевле. Плохая команда у наших политиков. Тот, у кого хватит ума закупить уже имеющуюся вакцину для населения Украины - станет президентом. Ампула вакцины стоит примерно 10 евро. Рассчитанна на 10 человек. Если привить ВСЁ население Украины ( а все и не согласятся), то затраты - 46 миллионов евро. Злые языки утверждают, что один только ЮЛин недавный пиар с выдвижением стоил несколько десятков миллионов долларов.
Приїхала до Львова вранці. Ходила по магазинах. Відчуття як в зоні реактора. В когось марлеві пов'язки, в когось распіратори, хтось шаликом замотаний. Взяла приклад з останніх. Людей, які кашляли, обходила стороною, на таких косо дивляться. Боялась пчихнути. Всі довкола говорять про грип - хтось серйозно, хтось пліткує, хтось жартує. Найбільше говорили про розпилення з літаків, але протягом дня не бачила нічого в небі. Завтра хрестини донечки моєї коліжанки. Мали везти малу в церкву. Була в них, коли приходила педіатр. Лікарка категорично заборонила виходити з дому. Казала, що в поліклініці тимчасово припинили робити щеплення і вагітних просять не приходити на огляд. Батьків просять не виходити з дітьми на вулицю, а якщо і гуляти, то там, де нема скупчення людей. Загалом дуже багато хворих - від застуд до запалення легенів. Хтось на попередніх сторінках питав що там в Польщі, де падав сніг. Сніг падав, люди хворіють, але не так масово і до вчора не було повідомлень про свинячий грип. Сьогодні передали, що в Україні епідемія вірусу H1N1 і біля 300 осіб померло . Будуть розглядати питання щодо кордону з Україною. Сьогодні ще вранці на кордоні з Польщі в Україну все було спокійно.. А могли б попереджати про епідемію, хоча б..
вони яким штибом з грипом діляться? або навпаки - доки не було фармацевтів - не було грипу. так? == була така собі моровиця - вапняком облиті хати та "свіжий" "квартал" на кладовищі - так? == перед тим, як постити відверті дурниці (я розумію, що у вас між півкулями фаєвол) - порахуйте до 10 палєц дужи служи до кренценя в буцу
а вам чим в Хельсінках Юля допекла?!!!! чи вам аби бреханути? чи ви, як медик - можете стовідсотково стверджувати, що буде саме той штам, а не інакший?!!-- тоді нострадамус вам шкарпетки має прати - якщо ви такий мудрий == таки запитання - ну чому вас у чужій державі "пре" на тупу політичну агітацію?!!
щойно Богословська сказала, шо то якась чума.... шо ті Таміфлю чи як там то просто укріплюючі імунітет, я в шоці..... коли НАМ скажуть ПРАВДУ?
Незрозумів Вашого наїзду Проблема є у всьому світі, зявилась ні вчора. В країнах більш стабільних, проблема теж існує, вакцини невистачає, захворівшиє є, є вони серед лікарів. Ви проти вакцинації? Це теж позиція, але вона, як на мене, з позапрошлого сторіччя. Паніка та безглуздя, ще не допомогли нікому.
А при чём тут агитация? Другого смертельного штамма сейчас в Европе нет. Или в Украине все не так? "Москали кляти" шкафы с био-оружием специально для нас распахнули? Юля в Хельсинках меня допекла только одним - брехней и цинизмом. Однако, если госпожа Тимошенко - Ваш кандидат, глубоко уважаю Ваш выбор. Но у меня свой выбор.