Грип/Застуда

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Koza-Dereza, 31 жов 2007.

1. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Медики Львова в період епідемії радять в жодному разі не вакцинуватися.
    http://news.lvivport.com/content/view/11012/26/

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, я то чув, а та цьоця, що у програмі Шустера... навпаки.

3. victorys

victorys позитивчик :)

Люди, що там коїться в Україні?? о_О
    Я вам чесно скажу, що телевізора майже взагалі не дивлюсь, а останні новини чула о-го-го коли...І от щойно натрапила на цю гілку і дізналась, що там якийсь вірус....Трошки в шоці, але думю то наразі наайкращий вихід:
    П.С Добре, що є ЛФ, а то б взагалі не знала що у світі коїться...

• Подобається Подобається x 7
  4. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Все вона чула :) але вона прийшла вакцину рекламувати і добре робила свою роботу

5. Summer

Summer Well-Known Member

щойно дивилась новини , кажуть в аптеках ліки, мазь розбирають, але кажуть шо все добре ( як завжди обманюють нас...), самі не знають шо то за грип....

• Подобається Подобається x 1
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Звонила подруге в Ивано-Франковск. В школах и институтах карантин. Все ходят в повязках. Много людей, переболевших гриппом. В аптеках паники нет.
    И вот еще пишут про водителя, вернувшегося из С-Петербкрга и умершего от пневмонии:

7. mxa

mxa Well-Known Member

Дивно то все якось: лікарі не кажуть що це чи то грип чи то вірусна пневмонія чи щось інше. Постійно дають якусь суперечлику інформацію. А тут ще в ЗІК написали що лікарям не дають інформацію про результати розтину. Коли в інституті вчив мікробіологію так ми там вивчали різні хвороби продуктів, брали зразок, вирощували мікроорганізми, далі пхали під мікроскоп, порівнювали з підручником і бачили що це таке там повзає і плаває. Таким чином встановлювали що це за гидота. А тут вже пройшло купа часу, а інформації чим же захворіли люди так і немає. Вони мають знати приблизно що саме призвело до смерті людей, але вони цього нам не кажуть. Особисто у мене складається враження що це робиться навмисно. Від нас як завжди приховують інформацію.

Я от собі думаю: а коли ж наше панство почне втікати з країни? Чи може вони вже повтікали? Цікаво хто з них перший не витримає і полетить з важливим візитом куда-небудь подалі. Мер Тернополя та купа його прибічників як пишуть на форумі Тернополя вже втекли.

• Подобається Подобається x 6
  8. mxa

mxa Well-Known Member

Згадайте як появився свинячий грип. Медики дуже швидко сказали що це ГРИП і що це його нова форма. А у нас вже більше тижня пройшло а медики так і не можуть вияснити: грип це чи ні.

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вот из Черновцов:

10. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Не рекомендується різко збивати температуру.
    Є ще один спосіб збити температуру не вдаючись до ліків. Компрес на лоб з картоплі порізаної на пластерки. Нарізати треба на грубі шматки. Перед тим картоплю вкинути до холодної води.
    Що до епідемії це є лише наслідок нашої "безкоштовної" медицини. Бардак повний. Після тих репортажів про дитину яка загинула від неправильного(?) щеплення чи багато батьків поведуть свою дитину на цю процедуру. Нам треба звикати до того що нас вважають третьосортно. країною яку використувують для експериментів нових препаратів втому числі і препаратів на щеплення. Хабар у "пару" зелених і вся країна піддослідний кролик. Що вже казати за цивілізовану Європу в якій викрили скандал з щепленням для "білих" та "нігерів". Білі - держслужбовці, "нігери" всі решта. Позатим якщо хоч раз порушити умови зберігання тих препараті для щеплення вони втрачають всі свої "властивості" якщо свісно вони взагалі їх мали.

п.с їжте часник та цибулю це один з накращих заходів проти вірусів.

• Подобається Подобається x 6
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Причина проста, як двері. Ніхто не хоче брати на себе відповідальність. Краще втікнути, щоб не чули, ніж висунутися і сказати що то за вірус. А що, якщо їх версія виду грипу не співпаде з офіційною? По голівці за таке явно не погладять... краще відправити зразки в Лондон, чи на Сахалін, чи Мельбурн, чи куда подальше, щоб "з мене, як гуся вода"... а "я тим часом накиваю пятами" і чекатиму - ото позиція МОЗу.

12. cap

cap Well-Known Member

Тільки пропорція повинна бути приблизно 1:1 /столова дожка оцту і столова ложка теплої води/. Натирати слід всі суглоби рук та ніг плюс шию та чоло, щоб були аж теплими. Після того випити гарячого чаю з малини і накрившись ковдрою, пропотіти.
    Мій знайомий збивав таким методом навіть коли температура була трохи більше 40 градусів.

13. Volodarka

Volodarka Well-Known Member

+1! Правильно: если думаете о своём здоровье, то не смотрИте на других. В этом случае позиция "белой вороны", когда все без повязок, а Вы, заботясь о себе и близких, надели - единственно верная! Будьте все здоровы!

14. Yukola

Yukola Well-Known Member

Не думаю, що хтось зацікавлений не давати медикам інфу.
    Очевидно, що просто невідомо що то за зараза.

Ще чула думку, що епідемія охопила ті області, де нещодавно випав сніг. Тобто опади могли принести ту заразу.
    Ніхто не знає, чи в Польщі не хворіють люди, бо там теж йшов сніг?

і нетипову пневмонію, що в Китаї лютувала, також швидко визначили.

Останнє редагування модератором: 30 жов 2009
    • Подобається Подобається x 2
  15. mxa

mxa Well-Known Member

http://www.unian.net/ukr/news/news-343996.html

• Подобається Подобається x 2
  16. biloyska

biloyska Member

а то що в Дрогобичі померла дитинка років 2, а хлопчик з дівчинкою віку 12-14 років, то вони замовчують, і той самий діагноз, просто затишили всьо, поки на ТСН неподзвонили люди, яке лікування, вони бояться навіть в лікарню брати, там лежать люди зовсім з іншими хворобами, бо бояться бути дома.в лікарні місць нема, нема де стати, щоб знати на що ти хворий тре до двох, трьох лікарів звернутися.Моєму знайомомму сказала участкова що він здоровий, пішов в лікарню, на прийом чекав 4 години, сказали бронхіт, вір лякарям, правда після виходу з лікарні, сказав що ні курити ні пити небудо, бо побачив страшне.

• Подобається Подобається x 4
  17. Summer

Summer Well-Known Member

нині на вулиці тишина....нікого не видно...

18. Yukola

Yukola Well-Known Member

так, бо реально страшно.
    Таке враження, що в минуле потрпили, коли іспанка пів"європи скосила.

19. Максим

Максим Well-Known Member

Звичайно, що не могли протидіяти. Антибіотики вірусу не протидіють в принципі. Виглядає на якусь штучно викликану чи підтримувану паніку, раз настільки нефахову інформацію публікують у пресі.

20. Yukola

Yukola Well-Known Member

Дівчина Дрогобичі від пневмонії померла ще минулого тижня. Мені як раз в неділю свекров оповідала, що ховали дитину, мама якої пневмонію не розгледіла. Кажуть, що перед тим та дитина тиждень в школу ходила з дуже сильним кашлем.

А правдиві дані про летальні випадки 100% замовчують.

а де твій аватар? :)