Грип/Застуда

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Koza-Dereza, 31 жов 2007.

1. biloyska

biloyska Member

та оксолінової мазі вже немає в аптеках, а черги такі що годину треба стояти, ціни попіднімали і всім пофіг

• Подобається Подобається x 2
  2. Summer

Summer Well-Known Member

а в Трускавці теж не має? там же ж аптеки на кожному кроці....

3. biloyska

biloyska Member

а хто поїде в Трускавець коли люди вже в агресіїї, хіба хтось пчихне чи кашляне, то крики, а шо вже казати за маршрутки, на вулиці нідуші

4. nlopes

nlopes Member

особисто я в паніці! о_О
    якась напасть! у Львові наразі зафіксовано 5 летальних випадків, а ще 5-ро у важкому стані. хоча, сумніваюсь, що медики подають точні дані. вони звинувачують пацієнтів в самолікуванні і запізнілому зверненні до них, а самі не завжди в стані виявити захворювання і невідкладно лікувати...ще чула, що вже в Брюховичах помер вночі 27-літніх хлопець від інфекційної пневмонії. про Тернопіль взагалі мовчу...блін! справді лячно!
    нам на роботі повидавали сьогодні марлеві пов"язки - от в них і сидимо.
    а ще, усім до відома, що категорично заборонено приймати з метою лікування аспірин та мефінамінову кислоту. адже, при штамі H1N1, це може призвести до смерті!
    коротше кажучи, бажано пересидіти вдома...

• Подобається Подобається x 3
  5. biloyska

biloyska Member

та незнати скільки та пошесть буде:sad: я з дитиною навіть невисуваюся, і дуже переживаю, в молодого хлопця що помер залишилась жінка з 3-х річною дитиною, а вони розводять руками, лікарі і незнають чим лікувати

6. Summer

Summer Well-Known Member

жах... нам як завжди все з запізненням кажуть, як з Чорнобилем...
    biloyska, тримайтесь! по-можливості напишіть яка у вас ситуація в місті....

7. Arthur

Arthur Well-Known Member

Почитати, відповіді жінок, зразу видно, що паніка почалася. Пропоную знайти статистику, скільки взагалі помирає людей від грипу, який відсоток. Пам’ятаю, коли тільки почалась паніка з Свінячим грипом і кожен раз казали про кількість смертей, а потім виявилось, що відсоток смертності практично такий самий, як і від звичайного грипу.

Можете сказати де ви взяли, цю інформацію. Просто для когось це може бути важливо і хотілось би перевірити наскільки ця інформація обґрунтована.

8. biloyska

biloyska Member

до чого тут паніка??? 10місяців дитині, т-39,7, нічим незбивається, лікарі в лікарню неберуть бо немає місця, кажуть -то саме що дома. Батьки по інтернету шукають ліки, які б могли збити температуру, непомагають навіть уколи, грам якого коштує 600 гривень, як вести себе тим батькам??

9. mxa

mxa Well-Known Member

В аптеках дурдом що робиться: люди сваряться, черги величезні, ліків немає.
    Усім рекомендую купити шипшину (шиповник) робити чай і пити. Ще можна сироп купити. Шипшина має найбільше вітаміну С, в аптеках деінде можна ще купити.

10. Daisy

Daisy Well-Known Member

Розтирайте оцтом з водою :dntknw: і тримайтесь:give_rose:

• Подобається Подобається x 6
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

І побільше пийте води та чаю. Хай Бог помагає.

• Подобається Подобається x 7
  12. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Лише не панікувати, адже в будь-якій ситуації батьки повинні триматись, тобто залишатись впевненими у своїх силах, аби допомогти малечі. У мене з моїми було теж купа проблем, як пригадаю... не дай Бог. Отож, неможна тримати малим діткам тривалий час підвищену температуру (носик, ручки, ніжки стають холодними) - порушується тепловий обмін, спазмуються переферійні судини... так і недовго до судом ((( Тому, не лише давайте жарознижуючі препарати, а швиденько розтирайте ручки і ніжки, масажуйте, доки вони не почнуть теплішати - це важливо! Не закутуйте надто сильно. Якщо дитинка відмовляється пити (а без вживання води - це просто катастрофа), то коли відчуєте, що кінцівки не є холодними - введіть 2-4 маленьких клізмочки тепленької води у товстий кишечник (для цього найкраще використовувати невеличку дитячу клізмочку у якої є тоненький гумовий кінчик) попередньо змастіть дитячим кремом. Водичка швидко всмокчується і частково понижує температуру. Але памятайте - ручки і ніжки повинні при цьому бути теплими. Окрім того, в аптеках продаються дитячі свічечки від температури... Якщо, дійшло до судом, то в цьому випадку всі засоби вже є дієвими - аби лиш спасти дитину (не буду зараз тут описувати що саме...) Тримайтесь і видужуйте!

• Подобається Подобається x 7
  13. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Це з якої такої радості смерть, звідкіля такий висновок?

14. Summer

Summer Well-Known Member

скажіть в нас як в центрі, ходять в пов'язках? бо маю їхати в центр ...

15. maga

maga Well-Known Member

А з якої то причини Ви маєте дивитись на всіх?По логіці:
    всі в пов"язках-можете йти без пов"язки;
    всі без або декотрі-йдіть в пов"язці.

• Подобається Подобається x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тут є палка двох кінців. Температура - то реакція організму на хворобу і блокувати ту реакцію теж не добре. Ясно, якщо температура більше 39...40 (у кожного по різному), то можна трохи збити, а так... думаю не бажано тим зловживати.

Доречі, тут, у програмі Шустера якась продвінута тьотя, напевно з МОЗ, судячи з дикції мови, втуляє, що тре терміново зробити щеплення проти грипу. Не слухайте!!! По-перше, грип вже є, а щоб щеплення дало ефект, згідно теорії, в яку я не вірю, тре місяць після щеплення, а по-друге, ви можете отримати подвійний удар: щеплення+ свірєбствующій грип. По-третє, наскільки я зрозумів, ніхто толком ще не знає ЩО це за вірус, а раз так, то яке до д..и може бути щеплення?

Особисто моя думка наступна. У нас масово щеплять від всього можливого і неможливого. І якщо щепити дитину разів 20 до шестирічного віку, то це є удар по імунні системі, який не проходить безслідно у здоровю в майбутньому. Організм ослаблений і от в той момент "приходить" новий невідомо який вірус, якому глибоко все одно що до попередніх щеплень і бере вас голими руками, бо захист зруйновано ще до того. Звідси і смертельні випадки... нема достатньої опірності організму.

Останнє редагування: 29 жов 2009
    • Подобається Подобається x 9
  17. Yukola

Yukola Well-Known Member

Я вчора купила оксолінову мазь в аптеці на сантабарбарі. Вдень аптекарка сказаал прийти після 20-ої. як раз підвезли.

Знайома з Дрогобича казала, що там усі в пов"язках ходять. Там же по розповідях найбільше смертей.

Так страшно. Напевно, нема чогоз малим на вулицю ходити, правда?

Ще хочу порадити купити журавлину (клюкву) і варити компот чи так сок витискати. То природний антибіотик, дуже корисно.

• Подобається Подобається x 4
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

От тільки жоден антибіотик проти жодного вірусу не діє.

19. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

взагалі то не рекомендують збивати температуру коли до 38С. А вже коли після то потрібно, а коли після 39,5 то негайно, інакше
    Крайні методи коли температуру важко збити після 40С, занурюють у ванну з холодною водою.
    Але перед тим пробують жарознижуючі препарати і натирання водно-оцтовим розчином. Головне не закутувати (вже писалось, але ще раз наголошую, оскільки це часта помилка батьків). Лишити відкритим(ою) і нехай розставить руки і ноги трохи в сторони, або можна накрити легкою простинькою.
    І ще. Якщо довго трималась висока температура- обовязково поставте клізмочку навіть коли збили (не буду описувати всіх процесів чому, то багато хто має знати)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не сперечаюся. Тут ше залежить від особи. Моя менша, як має температуру - прискіпливо слідкуємо, бо переносить зле і не дуже високу, а старшій - хоч би шо, може й вищу перенести.

а де твій аватар? :)