Грип/Застуда

Discussion in 'Здоров'я' started by Koza-Dereza, Oct 31, 2007.

1. Alla

Alla Well-Known Member

Відповідь: Грип/Застуда

вєрняковий спосіб в годину пік)))

2. Komashka

Komashka Well-Known Member

Не вірю, що у нікого з присутніх ангіни не було. Ану ділитися з хворіючими всякими рецептами ;)

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тато лікує ангіну полосканням рота водою з сіллю і йодом (на горня води ложка солі і пару крапель йоду); малює гратку йодом на горлі; їсть скоринки хліба, натерті часником; п'є чай з лимоном..

• Подобається Подобається x 1
  4. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Приїхала на вихідні додому, батьки обоє грипують. А в мене до тих всяких вірусних інфекцій слабкий імунітем. Так от,щоб захистити свою дитину в кожній кімнаті стоїть часник (запах ачумєть),таке враження,що на нашу хату йде нашестя вампірів:). Мама наколотила мені якогось пійла з лимону,меду і часника. Запаху не залишає,але для профілактики,каже добре. Будєм пасматрєть,що з того буде:).

• Подобається Подобається x 2
  5. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Хорошо будет, у нас мелкую тоже чесноком хорошо от простуд всю зиму спасали! И уже не первую зиму. Только надо с молоком или кефиром/йогуртом давать, чтобы не было раздражения слизистой желудка. И, как совершенно справедиво отметил кто-то раньше, нельзя давать антибиотики сразу, так как на вирусы АБ не действуют. Ибупрофен (лучше высокоочищенный типа Бураны) при температуре выше 39 и обильное питьё.. Если волнуетесь - посмотрите СРБ.

6. Малявка

Малявка на своїй хвилі

АААА,я думаю,чого мене так шлунок розболівся, так то від того пійла! Добре,що я навчилась відчувати потреби свого організму. Він чемно попросив "Хочу йогурту!" І дійсно, вже не болить.
    І та настойка поки помагає,я тримаюсь у ряді здорових:)

7. Alexey Titievsk

Хороший у вас организм, умный! Дайте ему шоколадку за это.. :)

8. Малявка

Малявка на своїй хвилі

:) я його і так балую дуже.

9. Karolinka

Karolinka Member

Я, останнім часом, періодично приймаю Афлубін. Для профілактики випиваю по 10 крапель 3 р.д. кілька днів, хоча в інструкції пише пити для профілактики більш тривалий термін. Наразі не хворію, правда не знаю чи дякуючи афлубіну, чи так просто. До теперішньго часу часто хворіла і до того дуже специфічно. Температура 37 - 37,2 болить дуже носоглотка, потім нежить, потім переходить бронхи, потім кашель. Одним словом - ФУ спасіня одне - антибіотик. Останній раз від такого вилікувалась Афлубіном від 5 до 8 р.д. по 10 крапель і лизала, кілька раз на день, морозиво (білий пломбір). Обійшлась без антибіотиків, чого дуже хотіла.
    Вела все до того, що може краще приймати щось для профілактики, чим ... :dance:

10. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:shout::shout::shout:....в Тернополі розгулявся ГРИП. Вже не лише школи закрили на карантин, а й ВУЗи. А щойно взагалі сказали, що Тернопіль закрито на в"їзд виїзд :cry: (сподіваюсь що то лиш чутки...але такими темпами наростання грипозності може й не чутки :dntknw: )

• Подобається Подобається x 5
  11. cap

cap Well-Known Member

Головне побільше чаю з малини, овочів та фруктів і поменше їсти м"ясо та м"ясопродукти , щоб організму було легше боротись із збудником.

12. Leri

Leri Well-Known Member

В Дрогобичі уже 4 людей померли від ускладнень... :sad:

а оскільки я зазаз якраз хворію цим грипом - можу сказати одне - чай з малини чомусь температуру 39,5 не збиває... (у мене вчора так було)

порекомендували мені Німесил - збило до 37,9

зараз 38,4...

ноги-руки, як призвичайному грипі, не викручує, апетит не зник (навіть з t-39)
    щоправда кашель не надто "хороший"... час від часу здаєтся що легені зараз "вигавкаєш" хоча АСС-100 ніби допомагає...

також болить горло проте ковтати не боляче
    більшість моїх знайомих перехворіли тиждень-два назад... а тепер моя черга :)

ну нічого... якось переживемо (сподіваюсь)

• Подобається Подобається x 7
  13. Alexey Titievsk

Министерство здравоохранения подтверждает 20 случаев смерти от пневмонии в Тернопольской, Ивано-Франковской и Львовской областях.

Об этом на пресс-конференции сообщил первый заместитель министра здравоохранения Василий Лазоришинец.

Он сообщил, что в Тернопольской области с 13 октября госпитализировано с данным диагнозом 95 человек, 25 из которых - в тяжелом состоянии, и умерло 10 пациентов.

В Ивано-Франковской области с этого же времени госпитализировано 25 человек, 7 из них - в тяжелом состоянии, 6 человек - умерли.

Во Львовской области с 1 октября госпитализировано 6 пациентов, 2 из них в тяжелом состоянии, 4 человека умерли. :sad:

14. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Я Вам співчуваю сама тільки викарапкалась в четвер-п*ятницю як злягла, то температура тільки в понеділок трохи впала. Тепер грип такай, шо не так він сам як його ускладнення лякають я й досі в хаті сиджу через кашель і насмарк:cry: і думаю тільки б запалення не було.:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 6
  15. cap

cap Well-Known Member

А скільки людей померло від пневмонії в Хельсінкі?:)

16. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Як чума якась чесне слово! Україну та пневмонія зачепила більше як свинячий грип. І чим ми таку кару заслужили?:dntknw: Ще ж і зими нема, а вже скільки хворих!!!!:sad:

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Пневмония может быть и осложненим при гриппе. Сегодня позвонил мне знакомый с Тернополя, весь в соплях и кашлях, высокая температура. Говорит в городе паника, разносятся слухи, что умерших уже больше 100. Аптеки пустеют, в больницах очереди, а врачи толком не знают как лечить.

18. biloyska

biloyska Member

в Дрогобичі вчора ще один летальний випадок, мужчина років 26:sad:пневмонія

19. Summer

Summer Well-Known Member

страшно, реально страшно стало.... щойно подзвонив чоловік, казав, що бачили на вулиці людей в пов'язках...
    певно ті пов'язки змели в аптеках, краще ходити в пов'язці, чим переживати....
    передали по брехунцю мазати ніс оксоліновою маззю, ну і часник їсти -то наше здоров'я, від себе додам -перец чілі....
    ну звідки воно в нас взялось, звідки то привезли????

20. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

о_Оо_Оо_О явно перебор...

Більшість в нас так і ходять...

а де твій аватар? :)