Что то не прочитав следующие комментарии бросился советовать. Доброго вечера и выздоровления. Если грипп, вылечится не выйдет. Н облегчить страдания можно и нужно. 1. 1 лимон. порезать или выдавить. (клюквы или брусники, я понимаю, нет) 2. мёд по вкусу. 3. залить крутым кипятком, поставить на теплое место и дать настоятся. 4 . Взять 2 таблетки аспирина и одну парацетамола и проглотить. 5. выпить горячим настой ( кончится, сделать ещё). Надо пить много жидкости. Самый дешёвый, эффективный и безопасный способ. Проверено не один раз на моих детях и на мне лично ( на мне на 2 умножаем) Это не понты. И не бахвальство. С гриппом не шутят. Потребуются капли для носа и что то отхаркивающее. Скорейшего выздоровления. Храни Вас Бог!
І мені щось дуже зле. Горло болить просто дико, правда температури нема. В жодному разі!!! Антибіотики не допомагають при вірусній інфекції ВЗГАЛІ!!! Тільки при хворобах викликаних бактеріями. Запитай любого лікаря. Коли після грипу, не дай Боже, бувають ускладнення, як бронхіт, пневмонія - тільки тоді призначають антибіотики. А грип це вірусна інфекція і антибіотики на нього абсолютно не діють, тільки можна нашкодити. Потрібно дуже багато пити, по кілька літрів на день і збивати температуру, якщо дуже висока (парацетамол).
якщо болить горло, то якраз прийшов час пити антибіотики. Якщо трусить температура, голова, то ще рано.
В мене пару днів тому зашкалювало до 40. І трусило...і морозило...і в піт кидало... дотепер не знаю,що то було - чи нирка,чи простуда. Я сі сильно не переймав,бо балдєть часу не маю. Пив "Бісептол",2Офлоксацин",парацетамол,нирковий чай...всьо,шо під руку попало.
А хто сміється? Коли викликаю лікаря і вона поставивши діагноз "грип" виписує антибіотики, то стає зовсім не смішно. Потім дивуються чого ускладнення. Гнати в шию таких лікарів треба.
Сявичу, а скажіть,справді перш ніж поставити діагноз ГРИП треба спочатку здати аналізи на вірус грипу?
Аналізи треба здавати щоб поставити будь який діагноз. Але в нас ніхто тим практично ніколи не займається - економія понімаєш - тож треба гроші на одноразові набори для лабораторії і т.д. Та й в грипозному стані мало хто зможе до поліклініки дошкандибати щоб ті аналізи здавати... Взагалі грип має досить виражену симптоматику, тому, як правило, його видно і без додаткових досліджень.
Все правильно, але з "багато пити" останнім часом научні світила спорять. Кажуть що під час хвороби все ,що через міру- шкодить. Пити треба рівно стільки скільки хочеться. Також раніше казали, що треба багато аскорбінки,чи то вітаміну С. Тепер також з цим спорять.З противірусних препаратів, при грипі доведено ефективність має ремантадин (тільки грип А) і озельтамівір -таміфлю(будь-який грип, включаючи пташиний).
А сколько это стоит? А эффект не лучше. Одно время говорили чай вреден и кофе Как говорит мой доктор, деньги ваши, Я не доктур, но когда жить захочешь и не так раскорячишься. 1 . Витамин С помогает организму восстановить энергию. 2. Мёд тут комментарии излишни. 3. аспирин разжижает кровь, снимает нагрузку с сосудов. 4. парацетамол снижает спазмы. 5. кипяток улучшает обмен ( это же не сырая вода) ---------- Додано в 00:46 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ---------- Я и предложил, примерно то же, по эффективности и из доступных средств. Как не как она дама. ---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:46 ---------- Нет лучше вы к нам. У нас зато и помогут на первое время. Замёрзнуть не дадут. А если руки золотые, то слов нет.
Зробили аналізи і аж тоді пішли до лікарів(три терапевти в різних кабінетах і поліклінніках) в результаті три різних діагнози.ось так... і що робити,кого слухати