Сода підсилює лужне середовище молока.Діло в тому,що слизова оболонка в стані хвороби(запалення) має кисле середовище.Якщо на нього впливати лужним середовищем(в виді полоскань,напоїв) то запальний процес слабшає.Ось тому використовують молоко,воно діє як місцево,так і через кров.А ось підкислене лимонами питво,навпаки діє на хвору слизову не дуже добре.Та й за останніми данними,безконтрольного вживання вітаміну С не потрібно,так як і необмеженого вживання рідини.Потрібно пити рівно стільки скільки хочеться. Особисто я під вмілим керівництвом одного нашого поважного форумлянина виробив в минулому році собі непоганий імуннітет від вірусної інфекції,і слава Богу вже рік віруси не можуть до мене причепитися.Вірніше чіпляються але рівно до ранку,а десь на рівні носа організм до себе їх не пропускає.
Упс, температура на вечір піднялась до 37,8 ні з того, ні з сього - прикол якийсь. І чого раптом, не знаю. Йду собі чимось ту тепмература зіб'ю чи як - хворіти в плани не входить та й рано завтра треба вставати. Якась загадка...
Останній раз перемагали грип імустатом - дорогувато, але ефективно... Ще вітамін це, і щось від температури
В мене грип.Стан кошмарний,давно себе так паскудно не почувала.... ---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ---------- Хто,шо скаже,шо можна попити,щоб швидше на ноги стати...мені малого лікувати...а я сама розбита,вижата....
Сочувствую! ---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ---------- Лучше врача вызовите, сейчас их столько разновидностей... Они хоть в курсе тенденций.
Антибіотик. Якийсь сильний. Порадься в аптеці. І не слухай того бздуру...шкодит...небезпечно...і теде. Набагато небезпечніше доводити себе до напівтрупного стану,лікуючись "травичками" Я б теж не проти похоріти,повалятись...нема часу.
В мене чоловік хворий, на два дні відпросився з роботи, встиг за той час малого заразити... А я, хирлячок(як каже чоловік), тримаюся поки що. І в хаті романтично пахне цибулею і часником ---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ---------- я взагалі збивати починаю десь після 38,5
Зверніться обов"язково до лікаря, не жартуйте з тим. Грип дає сильні ускладнення і часто після того коли стає ніби то вже краще. Я свою дитину того року ніяк підняти не можу після того грипу, вже місяць, як не одне то друге... Тому побережіться
Поетко, одужуй. Я того року, десь підчепила ангіну (попила з грязної чашки), так нічого не пила. Тільки цитруси їла. Через два дні уже була здорова.