О! І мене мама так в дитинстві лікувала. На ніч давала випити такий собі коктель: гаряче молоко з медом, трішки масла і трішки соди питєвої (на кінчику чайної ложечки). До сих пір не знаю нащо та сода але смак тої суміші чомусь подобався. Після випитого гарячого коктейлю відразу під ковдру і за ніч майже вся хвороба виходила з потом.
ні, то явно не про мене п"ю багато рідини, підкисленої, вживаю усі прописані ліки, роблю полоскання, їм багато фруктів.
не шукайте прихованих змістів. за смисловим навантаженням речення про "дуже я його слухала" стосувалось саме його репліки про температуру
- я всё равно ничего не понял ("ага, так я его и послушала :girl_blum:, когда он сказал про температуру - "это ещё ничего не значит" ), но на всякий случай извиняюсь. Поправляйтесь!
6 днів тому також пекло у горлі. Температура 37,0. Подивилася горло - упс це мій хронічний тонзіліт трошки загострився Менш ніж за 2 дні все минуло
Нова реакція Васермана: http://internetua.com/grippoznaya-isteriya-v-videobloge-anatoliya-vassermana--slushaem
Так, звісно. Azitrox. І ще ліки Diphergan i Thiocodin. На голову виписала звичайний Ібупром. Лікар зразу хотіла чимось вколоти, щоб температура знизилась, але я не знала чи маю на той препарат алергію, тому лікар виписала антибіотик. Не кожному таке підходить. Для мене мід, лимон, гаряче пиво - це найгірше, що може статись для мого хворого горла! По тому такі приступи кашлю починаються, що сусіди збігаються! А, до речі, ця лікар сказала, що гаряче пити категорично не можна! Пити лише рідини кімнатної температури. І вигріватись не можна. Тим більше коли температура. Навпаки - треба лежати без ковдри, якщо гаряче, і багато пити рідин звичайної температури. Кашель додатково лікую сиропом, який готує чоловік: цибуля порізана (2шт.) + цукор (пів стакана), пошмякати, поставити миску з тим в тепло (ми ставимо біля п'єца). Через 3-4 години сік відцідити і пити по ложці при приступах кашлю. Про Амізон. Як була у Львові 3 тижні тому, то пила його регулярно для профілактики (мама ще мала запаси, лікарі раніше їм виписували). Бо я така, що на мене достатньо глянути хворій людині і вже заражусь. Так от тьфу тьфу тьфу тоді якось протрималась. Домашні теж на Амізоні цього разу і раніше ним лікувались - на печінку не скаржаться.
Не те слово! Гаряче пиво це просто огида (для мене принаймні..) , не знаю як хтось то може пити навіть з приправами типу гвоздики, кориці ітп, бо ж продаються приправи для "grzańca", тобто підігрітого пива.. Як там у Львові проходить вже той грип помаленьку? Бо в мене всі родичі поки що тьфу-тьфу здорові А через місяць я туди до них!
От що незрозуміло - про другу хвилю грипу.Директор цетру грипу каже, що в січні-лютому, заступник головного санітарного лікаря України спрогнозувала на грудень-січень, головний імунолог Києва каже, що грип буде в лютому-березні, і протікатиме легше, лікар-імунолог Київського центру клінічної імунології С.Сапегін - що другої хвилі не буде, Ющенко час не прогнозує, але думає, що друга і третя хвилі будуть жорсткішими,анонімний представник ВООЗ - що передбачити подальший хід епідемії як в Ураїні, так і в світі неможливо. Може, ще поворожити...
- наверное, если есть возиожность поболеть и пролечиться "медленно, но верно"... У меня как правило нет. Больничный по простуде брал один раз в жизни - при двустороннем воспалении легких, доходился с вялотекушей простудой до того, что чуть коньки не отбросил. С тех пор предпочитаю быстро, пока воспалительный процесс не зашел слишком далеко (и прогревание становится опасным) вызвать что-то вроде кризиса. Тут уж каждый свой организм должен сам чувствовать...
Гаряче пиття не радять при хворому/запаленому горлі, бо це зайвий раз буде це горло подразнювати, а не лікувати. А тепле пиття - скільки завгодно. І тут певно кожний сам собі має визначити наскільки теплим має бути оце пиття. Треба щоб було приємно і щоб не обпікало горло
В согодніших сервісах пишуть, що україньськи митнинки не пропустили з Польщі безкоштовної допомогі (ліки) для Стрия, доречі влаштуваної зусіллями декількох міст на прохання Стрийської міськради. Ціла стаття у газеті Rzeczpospolita: http://www.rp.pl/artykul/40,397468_Leki_nie_wjechaly_na_Ukraine.html Шкода навіть коментувати
Для профилактики: берем кувшин, кипятим 1л воды, даем остыть до теплой, выливаем в кувшин, добавляем кружок - два лимона, можно подсластить и можно медом. Вуаля Витамин С в виде лимонада.
Ще на рахунок грипу, в т.ч. свинячого... Надибав цікаву статтю про закупи того "таміфлю" От бачите! "Радимо!" А в нас... Я, до речі, свої обіцяні дві маски так і не отримав... ... поки самі не нашили собі. Чесно кажучи, мене від початку брали сумніви про процедуру видачі "кожному українцеві по дві марлеві пов"язки", - мали штамп в паспорті ставити, чи що??? Та тут ворожи-не ворожи, а і так все зрозуміло Краще замість тих ідіотських пов"язок примусили в адміністративному порядку обгортати ручки дверей шматами, змоченими у хлораміні, - більше толку було-б. І дешевше.
Добридень! Як там у вас ситуація з грипом у Львові? Зібрався відвідати славетне місто за тиждень... Чув у Луцьку знову карантин, думав хвороби західні регіони вже покинули... Теленовинам щось не дуже довіряю, хотілося б почути від жителів міста.