Грип/Застуда

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Koza-Dereza, 31 жов 2007.

1. nata-k

nata-k Well-Known Member

І то, Миху, що у дітей температуру вищу за 38.5 треба збивати. Найкраще парацетамолом у відповідній до віку дозі.

2. Vittoriya

Vittoriya скрипулька

39, це не 39.5. В цому випадку грає роль кожен градус. Хоча мені здається, що все-одно трохи збити треба, дитна може почувати себе нормально, але все ж т-ра висока і для всього організму це не є добре.

3. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

А чому це не є добре? Бо дитина не хоче їсти і не бавиться? Про випадки, коли важко насправді переносить, тобто рве, плаче, мордується дитя, зараз не говорю. Чому треба збивати 39, якщо дитина нормально її переносить?

• Подобається Подобається x 2
  4. Yaroslaw

Yaroslaw New Member

Маски медичні противірусні є у Львові.

Є маски противірусні медичні у Львові. І за нормальною ціною, і хорошої якості.

5. nata-k

nata-k Well-Known Member

Небезпечною для життя є температура вище 41.
    Температура вище 38.5 небезпечна обезводненням організму. Чим молодше дитина - тим це небезпечніше.
    Ще можуть розвинутись фібрильні судоми. Хоч вони і безпечні, але є не приємними як для дитини, так і для нервів мами :).

Ось статті для батьків:
    температура у дітей http://forums.rusmedserv.com/showthread.php?t=20649
    фібрильні судоми http://forums.rusmedserv.com/showthread.php?t=88099

• Подобається Подобається x 3
  6. syavych

syavych копач

Останнє редагування: 15 лис 2009
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

мова про те, якщо нема судом і добре переноситься.

Останнє редагування модератором: 15 лис 2009
  8. syavych

syavych копач

9. Yaroslaw

Yaroslaw New Member

Грип і застуда, якщо вони призводять до захворювань дітей - це страшно. Бережіться, виходьте з дому в масках і рідним роздайте, щоб потім до хати не несли зарази всякої. В мене за час епідемії ніхто вдома не захворів, правда всі з самого початку в противірусних масках. І вам раджу:good:

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора почало горло боліти, температура в районі 37,2 (термометр шось глючить) - це для мене непритаманні прояви. Після кулька з цукерками ще й в грудях почало пекти. Реально перестрашилась.. От що значить грипова пропаганда.. Люди через то себе ще більше накручують.

• Подобається Подобається x 1
  11. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://www.ua.all-biz.info/news/index.php?newsid=303743

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://www.unian.net/rus/news/news-346721.html

13. zet

zet Дуже важлива персона

Мои переболели обычным гриппом. Судя по всему, до нас пока тот о котором по телеку говорят не добрался пока, а на карантин раньше времени отправили. Когда же действительно прийдет беда, то что опять на 3 недели с работы погонят? Все-таки должны были смотреть по реальной ситуации в области, а не приказу сверху..

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Маю застуду вже кілька днів. Горло, нежить, кашель, температура 37. Вчора температура почала підвищуватись. Коли стало 39, викликали лікарку. Сказала, що то не грип, а застуда+інфекція, бо горло при грипі зазвичай нормальне. А я вже 3 дні говорю пошепки - так воно дре :sad:

15. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

у мене вже 5 днів така.. 37- 37,4. лікар сказав, що то ще нічого не значить. ага, дуже я його слухала... голос сідає, горло болить, очі запалені. ніс погано дихає, слабкість.

а лікування геніальне - амізон, вітамін "ц", амброксол, фарингосепт...

16. - прописала антибиотики? Раз не вирус, но "инфекция" - должна бы...
    Я не врач, сам бы при таких симптомах лечился большим количеством горячего чая с лимоном и медом (по кружке в полчаса), иногда - горячее молоко с маслом и кутаться чтоб как в бане аж лило и часто переодеваться в сухое. На ночь лепил бы перцовый пластырь на грудь или хотя бы долгоиграющую солевую грелку, подобрать одеяло чтоб не раскрываться (среди ночи и утром ещё переодеться), при любой возможности - спать. Как правило ни одна хворь больше двух дней не выдерживает, "сбегает"... Но если температура за 39, всё-таки антибиотик хотя бы местный - для горла - имхо нужен... по назначению врача, разумеется.

17. Varvar

Varvar Well-Known Member

з того всього лише фарингосепт є дієвими ліками, головне дотримуватись рекомендації - нічого не їсти-пити деякий час після смоктання ...
    вітамін можна і треба отримувати через їжу (де того "ц" тільки нема) ....
    той амброксол сам любить надто стимулювати кашель через надмірне "розрідження і виведення мокротиння" (с)рекламапротикашльових засобів .... виписують часто по принципу "аби щось"
    амізон і йому подібні, і не подібні, але часто виписувані з тих же "противірсуних мотивів" афлубіни, арбідоли, анаферони якось у мене не дуже викликають довіру ... по принципу виздоровлюємо після їх вживання, проте не обов"язково внаслідок чи завдяки.

18. Summer

Summer Well-Known Member

nirvanka, маюнка, одужуйте! :)

19. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

моя краща подруга нещодавно хворіла, так після лікування цим-от... тепер печінку лікує вже місяць.

20. - что "ничего не значит" - не верите, а что делаете, паникуете ;)?

- если проблемы с печенью были раньше - вообще беречься надо и по поводу каждого лекарства с врачом советоваться, а чтобы противовирусные препараты (при разумном употреблении) здоровую печень сажали - не слыхал. Мне арбидол реально облегчает гриппозные состояния даже в разгар болезни, хотя лучше выпить пару капсул сразу, как почувствовал легкое недомогание. Это если стакана водки с перцем под рукой не оказалось :)

а де твій аватар? :)