Що до цифр, то я нічого не хочу сказати. Я привів цифри Держкомстату, а вони говорять самі за себе. Хочете - зважайте на них, а хочете - ні. То ваша особиста справа. Просто, мені здалося, що нами маніпулюють за для досягнення своїх цілей, вважаючи нас біомасою. Що до карантину і про те, що під час карантину тре носити маски - можливо, але чомусь раніше були карантини і не раз і про маски ніхто не чув. По-друге, якщо кому хочеться носити... та прошу дуже... і свідомість/патріотизм тут ні дочого. То є просто піар Юльки. І, образно кажучи, повязки для того, щоб ми менше говорили а тільки її слухали...
Піар не лише Юльки... Оця...."епідемія"...вигідна всій нашій "еліті". Всім,без винятку. Юлі,двом Вітям,і всім,хто за ними стоїть.
Розшифруй. Як на мене - лише Юлі вигідна і більше нікому. Сьогодні госпіталізували мою співробітницю з діагнозом - отравленя... ну й плюс грипа, звичайно... типу по замовчуванню.
мені сьогодні моя знайома повідомила сумну звістку .... її директор з ускладненнями від того грипу в реанімації, лікарі дають 5% шансів на одужання , ...
Для збирачів фактів. Станом на 11 листопада В Україні підтверджено 85 випадків захворювань "свинячим" грипом. Тоді як в Польщі станом на 10 листопада було вже 220 випадків захворювання свинячим грипом. В Польщі, звісно, паніки нема, бо вибори якось за рік лише. Тут багато людей кашляє і пчихає, в транспорті від таких ніхто не відвертається і не дивиться на них косо. Пліткам про Україну вірять сильніше, ніж наші люди. Знайомий поляк працює на біржі праці, розповідав, що до них на роботі заходив чоловік, що повернувся з робочої поїздки на Україну. Після його візиту всі дружньо побігли мити руки, протирати стіл після нього тощо Я правда дівчатам з іншого кабінету занесла величезну коробку цукерок, привезених з України.. От тепер переживаю щоб чого доброго не викинули - таке добро пропаде!
Щойно був сюжет по ТВ: Україна випробує нову російську вакцину на мишах та морських свинках. Незабаром будуть шукати добровольців для випробувань на людях. Добровольців просять не боятися - перед випробуванням на мишах, вакцину вже випробували на росіянах.
а ха ха , эта пять )))) сёдня был в неотложке , не пускают без маски, карантин у них там , несмотря на то что уже всем извесно о неэффективности этих масок , и врачи стоят у входа курят и сигареты снизу под маску запихивают , клоуны ))))
Не "клоуни", просто не хочут, щоби премії позбавили. От на заводах зобов'язують ходити в касках. Не надів - штраф. Так ось, (давно це було, але я пам'ятаю) хтось на верфі "Океан" упустив кувалду з висоти 20 м. Попало прямо на голову людині, так в неї голова (ЦІЛА!) разом з каскою в грудну клітину в'їхала. Ясно - не спасли. Проте компенсація сім'ї була повна.
Температуру 39.5 не збивати???!!! Навіть якщо дитина плаче, рве, сипає ногами і втрачає свідомість??? І чого чекати??? 41??? А потім що?
А чого так яро? Почитайте уважно, я ж писав, то тре дивитися на реакцію дитини, кожен переносить високу температуру по різному.
Нє, ну може й по-різному, але ж не таку високу! В будь-якому випадку, а тим більше дитині таку високу т-ру треба збивати! Це ж нагрузка на організм! От 38 і менше краще не збивати, організм має змогу сам побороти недугу, але сидіти і дивитися, як дитина "горить"... Цілком розумію, чого S-Irine так "яро" написала!