Грип/Застуда

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Koza-Dereza, 31 жов 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Правильно...
    Не вмикати телевізор і не читати ґазет...
    І не буде грипи...свинської...
    Вупше...

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що до цифр, то я нічого не хочу сказати. Я привів цифри Держкомстату, а вони говорять самі за себе. Хочете - зважайте на них, а хочете - ні. То ваша особиста справа. Просто, мені здалося, що нами маніпулюють за для досягнення своїх цілей, вважаючи нас біомасою.

Що до карантину і про те, що під час карантину тре носити маски - можливо, але чомусь раніше були карантини і не раз і про маски ніхто не чув. По-друге, якщо кому хочеться носити... та прошу дуже... і свідомість/патріотизм тут ні дочого. То є просто піар Юльки. І, образно кажучи, повязки для того, щоб ми менше говорили а тільки її слухали...

3. Romko

Піар не лише Юльки... Оця...."епідемія"...вигідна всій нашій "еліті". Всім,без винятку. Юлі,двом Вітям,і всім,хто за ними стоїть.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розшифруй.
    Як на мене - лише Юлі вигідна і більше нікому.

Сьогодні госпіталізували мою співробітницю з діагнозом - отравленя... ну й плюс грипа, звичайно... типу по замовчуванню.

5. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Просто заготовка для хоку! Наприклад отак:

Температура.
    Радять горілку.
    Не йде.

• Подобається Подобається x 3
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Не перевелись ещё мудаки в славном городе Мыколаеве!

7. Summer

Summer Well-Known Member

мені сьогодні моя знайома повідомила сумну звістку .... її директор з ускладненнями від того грипу в реанімації, лікарі дають 5% шансів на одужання :cry:, ...

• Подобається Подобається x 2
  8. аксакал

-1. У хлопа небиякі труднощі щодо світової культури.

9. Romko

Грипа...:sad:

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Для збирачів фактів. Станом на 11 листопада В Україні підтверджено 85 випадків захворювань "свинячим" грипом. Тоді як в Польщі станом на 10 листопада було вже 220 випадків захворювання свинячим грипом. В Польщі, звісно, паніки нема, бо вибори якось за рік лише. Тут багато людей кашляє і пчихає, в транспорті від таких ніхто не відвертається і не дивиться на них косо. Пліткам про Україну вірять сильніше, ніж наші люди. Знайомий поляк працює на біржі праці, розповідав, що до них на роботі заходив чоловік, що повернувся з робочої поїздки на Україну. Після його візиту всі дружньо побігли мити руки, протирати стіл після нього тощо :) Я правда дівчатам з іншого кабінету занесла величезну коробку цукерок, привезених з України.. От тепер переживаю щоб чого доброго не викинули - таке добро пропаде! :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 9
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Щойно був сюжет по ТВ: Україна випробує нову російську вакцину на мишах та морських свинках. Незабаром будуть шукати добровольців для випробувань на людях.
    Добровольців просять не боятися - перед випробуванням на мишах, вакцину вже випробували на росіянах. :)

Останнє редагування: 12 лис 2009
    • Подобається Подобається x 8
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

невже полковник був добровольцем?

• Подобається Подобається x 6
  13. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

а ха ха , эта пять ))))
    сёдня был в неотложке , не пускают без маски, карантин у них там , несмотря на то что уже всем извесно о неэффективности этих масок , и врачи стоят у входа курят и сигареты снизу под маску запихивают , клоуны ))))

14. аксакал

Не "клоуни", просто не хочут, щоби премії позбавили. От на заводах зобов'язують ходити в касках. Не надів - штраф. Так ось, (давно це було, але я пам'ятаю) хтось на верфі "Океан" упустив кувалду з висоти 20 м. Попало прямо на голову людині, так в неї голова (ЦІЛА!) разом з каскою в грудну клітину в'їхала. Ясно - не спасли. Проте компенсація сім'ї була повна.

• Подобається Подобається x 4
  15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

В Києві краще гучно п*рднути, ніж тихо покашляти.

• Подобається Подобається x 6
  16. Lugaru

Lugaru Member

Ось знайшов креатив на тему антигрипових масок)))

17. S-Irine

S-Irine Well-Known Member

Температуру 39.5 не збивати???!!! Навіть якщо дитина плаче, рве, сипає ногами і втрачає свідомість??? І чого чекати??? 41??? А потім що?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чого так яро?

Почитайте уважно, я ж писав, то тре дивитися на реакцію дитини, кожен переносить високу температуру по різному.

19. Vittoriya

Vittoriya скрипулька

Нє, ну може й по-різному, але ж не таку високу! В будь-якому випадку, а тим більше дитині таку високу т-ру треба збивати! Це ж нагрузка на організм! От 38 і менше краще не збивати, організм має змогу сам побороти недугу, але сидіти і дивитися, як дитина "горить"... Цілком розумію, чого S-Irine так "яро" написала!

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

у мене двоє. Одне при 39 горить, а інше нормально переносить і що?

а де твій аватар? :)