Грип/Застуда

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Koza-Dereza, 31 жов 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Грип/Застуда

а ше настійку прополісу капаємо на цукор і в рот потихенько смокчемо... помагає на горло, якщо регулярно вживати

2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Мих, у вас колись була температура 39? Якщо так, то чому ви питаєтесь що доброго зробила? Якщо нiколи не було такої високої температури то СЛАВА БОГУ! Бо то не свято лежати у пiв обмороцi!

Додано через 6 хвилин
    Я ходила в швидку (їздила сама) там менi груди послухали сказали що прослуховуються нормально. Взяли аналiз на стрептокок горла але результат негативний. Сказали що пiд час ГВ можна брати або Тайленол або Iбупрофен. Горло вчора так розболiлось знов що менi мало не показалось. Сьогоднi троа втухло. Температура не була зранку але вже знов з'явилась. Калину-малину п'ю що 2-3 години. Полощу горло теж. НАДОЇЛО!!! А як я страдаю що з дитиною тiсно не спiлкуюсь!!!!! Я як собака в якої забрали щеня! Мало не вию! Але лiпше так нiж вона заразиться вiд мене.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє,коли мене болить голова,п"ю анальгін,не помагає,то темпалгін,а,якщо і то не помагає,то пенталгін(седалгін).Коли починається простуда,то "Конфлю"("Флюкол").Якщо не бере,то антибіотик.Нема часу парити травички і вишукувати рецепти...

• Подобається Подобається x 2
  4. Ksani

Ksani Well-Known Member

Кізонько, температуру справді краще не збивати, але якщо Ви її нормально переносите. Якщо ж переносите погано - то треба лікуватися :) Що означає "калину-малину щодві години"? Який ефект від того ? Треба випити гаряче , закутатися, лягти в ліжко і потіти-потіти-потіти хоча б одну ніч! От тоді буде ефективне лікування. Щодо малої - то дуже себе не обмежуйте, бо їй через молочко переаюится антитіла, які виробляє Ваш організм. Навіть якщо заразиться- то перенесе у легкій формі. Видужуйте!

• Подобається Подобається x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Було і 40. До 39 температуру неварто збивати - так пише книжка.

6. Michael2

Michael2 Member

Якось читав в інтернеті, що за останніми дослідженнями вітамін С ніфіга не помагає на перебіг застуди. Ага, от лінк, наприклад:

http://www.cbio.ru/modules/news/article.php?storyid=1057.

• Подобається Подобається x 1
  7. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

http://www.teddyclub.com.ua/news/world/503/

Эксперты: Лекарства от простуды детям лучше не давать

Управление по контролю за продуктами и лекарствами США обнародовало результаты экспертизы по использованию противопростудных средств для лечения детей - специалисты рекомендуют не давать детям таких препаратов в виду их неэффективности и наличия побочных эффектов.
    Согласно данным проведенной экспертизы, детям младше 6 лет не следует давать препараты, в которых содержатся активные вещества из противоотечных, отхаркивающих, антигистаминных и противокашлевых групп.
    И если ранее медики обсуждали только осложнения подобной терапии, то последние данные свидетельствуют еще и о неэффективности подобного лечения у детей младше 6 лет.

8. Зів'ялий мозок

Зів'ялий мозок Well-Known Member

А якщо епілепсія і застуда в парі, тоді які заходи?

9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Тоді шкоди від підвищення т-ри більше ніж користі, збивати треба.

10. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Останнім часом збільшилась кількість хворих людей, особливо це спостерігається у маршрутках, навчальних закладах на роботі тощо - кашель, нежить... Пропоную перевірені засоби, щоб швидко привести себе до нормального стану і позбутись симптомів застуди (для дорослих):
    1. Лазолван (таблетки) - 3 рази на день - засіб від кашлю
    2. Амізон (таблетки) - 3 рази на день - антивірусний препарат
    3. Синупрет (краплі) - по 50 крапель 3 рази на день - засіб від кашлю на травах
    4. Колдрекс (порошок у пакеті) - 2 рази на день.
    5. Бісептол-480 (таблетки) - 2 рази на день (при запущеній формі застуди).
    Все досить дієве і реально помічне, 2 дні лікування і чудовий результат.
    P.S. Вирішив про це написати, а то досить часто був свідком того, що люди приходячи до аптеки просто бідолашні не знають за що мають хапатись у своїй ситуації. Отож, нехай ця рекомендація стане в допомогу.
    Здоровя вам і не хворійте! :)

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Часник щодня! Доречі аби часник не роз*їдав стінки шлунку вживайте його з чимось жирним, наприклад, салом або хлібом з маслом ;)
    Ложку меду на склянку води - щодня!
    Любите себе мучити? При насмарку закапайте соком цибулі ніс. :sad:

12. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Щось мене потягнуло згадати медицину, в молодості мав деяке відношення,в т.ч. на службі в армії, сидів на медпункті.Отже, на мій погляд, що лікувати простуду, що не лікувати – виходить на одно – це коли є таки простуда, а не щось серйозніше. Вітамін „С”, лісова малина, бузина, парацетамол чи аспірин(хто не хворіє виразкою) – цього з горою досить. А от приймати ці всі „ліки від простуди”, а ще й в комбінації з алкоголем, з медом, маслом і перцем, та ще й в гарячому вигляді, та ше й по 150 грам...(чув такий рецепт) не раджу.
    Є кілька видів колдрексу, в колдрекс таблетки і розчинний колдрекс хотрем, в них входить фенілефрин, препарат,який підвищує артеріальний тиск аж до гіпертонічного кризу. А Колдрекс-найт взагалі веселий препарат – прометазин і особливо декстраметорфан – широко відомі у вузьких колах специфічні препарати, в чутливих людей кілька годин після прийому можуть бути, ну щось подібне до „білочки”.
    Про бісептол.Мій друг доктор сказав, що бісептол зараз призначається тільки у випадках несприйняття організмом хворого антибіотиків із-за сильного токсичного впливу бісептолу на кров і нирки, тому краще антибіотики, але коли вони вже точно потрібні...
    В Карпатах один знахар дав мені кореня гадючника вязолистого, хоч відвар з нього і гидкий на смак, але при простуді, це мабуть, перший лік, особливо дітям...

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ні в якому разі не можна займатись самолікуванням, особливо БІСЕПТОЛОМ!! Мені колись лікарка їх виписала, вона не знала про мою реакцію на них, а в мене почався кон'юктивіт чи якось так (запалення очей, я не могла нічого бачити!!). Так що ні в якому разі не приймайте їх самотужки!! Краще вже прийти до лікаря чи викликати його і нехай випише антибіотики згідно вашої хвороби!!

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

ще всі радять виймати серединку часнику, вона шкодить на серце

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Доречі дуже добрий лік на застуду але дорогий.

Беремо один ґрейфрут, дві помаранчі, цитрину, лайм. Витискаємо з них сік і до банячка. Додаємо 2-3 ложки меду і розпускаємо мід на невеличкому вогні. Так аби но трошки підігрілось. І цей сік пити теплим.
    Це так би мовити кінська доза вітаміну С. :D

16. Komashka

Komashka Well-Known Member

А я незнаю чи в мене простуда, чи ангіна. Та й всеодно якось...Короче кажучи 2 день мордуюсь від набряку гланда і пробки в ньому. Ніим не вимивається. полощу горло содою, сіллю, йодом, всім відразу, яблучним оцтом (термоядерна штука). Пю вітамін С в таблетках, беру аджисепт від горла. Гарячі чаї, мід, бульйон і нічого....температура тримається на 37,1. Між іншим десь зник Люголь з аптек....популярний дуже став....що радите ще робити крім як лікаря кликати?

17. Alla

Alla Well-Known Member

ага Пурген від кашлю!!! ходиш здоровий ..кашлянути боїшся)))
    я цієї зими ще не хворіла!! профілактика одна -цибуля і часник...мммм...ням-ням

18. Romko

А що в маршрутці казали?

19. Alla

Alla Well-Known Member

мовчки виходили по одному)))))))

20. Romko

Треба буде спробувати.А то надоїло в переровненій їхати...

а де твій аватар? :)