Теж десь таке чув, не сперечаюся. Тільки от питання, чи можна труп вважати пацієнтом і як то може вплинути на нього морально....
Труп - це колишній пацієнт (закон забороняє і про колишніх розголошувати інформацію). А у пацієнта ще є родичі.
Ви писали, що журналісти хотіли отримати прізвища та адреси. Мабуть не справа лікарів надавати таку інформацію.
ні згідно цього - Цивільного Кодексу України Стаття 286. Право на таємницю про стан здоров'я 1. Фізична особа має право на таємницю про стан свого здоров'я, факт звернення за медичною допомогою, діагноз, а також про відомості, одержані при її медичному обстеженні. Відомості, одержані при її медичному обстеженні це і адреса і фамілія.
Ясно... От ще одна причина паніки... Хлоп вмирає з бодуна...родичі сі стісняют...дохтури мовчать...:shutup: і всьо.. свинська грипа...
ну судять як завжди по собі... А я б наприклад не хотів, якщо в мене хтось помер, чи від грипу чи від бодуна, а лікарі роздають адресу, фамілію і причину смерті журналістам, які потім почнуть надоїдати своїми запитаннями. І не хотів би це не по тій причині, що я сі стісняю ... Та і якщо хтось помер від бодуна, то що, якщо надати журналістам інформацію про того мертвого (адресу і фамілію), то журналісти взнають від чого він помер? Вони що лікарі ? А хто робить цю паніку ? Може ці самі журналісти ?
я вже не раз про то казав... і туво... Мало таких? А по собі...хм...інтересно...з бодуна ше не вмирав...
Не знаю, все можливе ... Але хочу вам нагадати що в США на тиждень раніше чим в нас оголошена епідемія, був оголошений надзвичайний стан, через грип. Не думаю що вибори в Україні такі страшні, що США обявляє надзвичайний стан. Вам видніше...
Вы подняли очень много очень хороших вопросов. Прежде всего, тайна заболевания. Хозяин этой тайны - только сам заболевший человек и без его письменного разрешения НИКТО не смеет ЕГО информацией распоряжаться. Второе. Кто создает панику? Панику создают не журналисты. Панику создают УКРАИНЦЫ. Какие украинцы? Все. Ющенко/Тимошенко. ПР. Кролик. Василь с хутора, Алексей из города. Мы такие. Мы смеемся, когда нужно сесть и проанализировать. Мы анализируем, когда нужно трястись от хохота. So what? Каждая нация выбирает себе таких правителей, которые им понятны.
вони вмирають і з бодуна і від раку і від туберкульозу і від діабету,і від багатьох хворіб... А при нинішніх технологіях настрашити людей.посіяти паніку,взявши статистику смертей від будь-якого одного захворювання,роздути це в мас-медіа,підключити лікарів.. - раз плюнути... Що і було зроблено цього разу...
Скажу вам одне, в нас в країні карантин. При даному карантині необхідно носити маски, приймати міри по зменшенню розповсюдження хвороби. Є ЦЯ ХОРОБА ЧИ НІ це не важливо. А от виконувати чи забити на те, що потрібно робити під час карантину це національна свідомість кожного з нас. В даній ситуації національка свідомість це зберегти життя і здоровя собі, своїм близьким, сусідам та і всім українцям. Якщо ми забиваємо на те що в країні оголошений карантин, то ми забиваємо на наших людей на Україну. Невже так важко виконати маленькі умови при цьому карантині. Але всі кричать , ми УКРАЇНЦІ, ми ПАТРІОТИ, а от ті ПОЛІТИКИ такі сволочі наживаються на паніці в країні. Та ці політики такі ж як і ми україніці, які теж спочатку привикли забивати на правила, а тепер їм ці правила в попі.
Або я в школі погано вчився, або ви. Давайте порахуємо наведені вами цифри : Наскільки я розумію йде 2009 рік. За даними які ви навели на грип занедужала 163 091 людина, а померла 3 822 , це 163 091 поділити на 3822 = приблизно кожен 43. А в 2007 на грип занедужала 472 198 , а померло 4 720 , це 472 198 поділити на 4 720 = приблизно кожен 100 Тобто смертність збільшилась більше ніж в 2,3 рази. І рік ще не закінчився. І цим прикладом ви хотіли сказати що все нормально ? Поясніть бо не розумію Повторюсь : Скажу вам одне, в нас в країні карантин. При даному карантині необхідно носити маски, приймати міри по зменшенню розповсюдження хвороби. Є ЦЯ ХОРОБА ЧИ НІ це не важливо. А от виконувати чи забити на те, що потрібно робити під час карантину це національна свідомість кожного з нас. В даній ситуації національка свідомість це зберегти життя і здоровя собі, своїм близьким, сусідам та і всім українцям. Якщо ми забиваємо на те що в країні оголошений карантин, то ми забиваємо на наших людей на Україну. Невже так важко виконати маленькі умови при цьому карантині. Але всі кричать , ми УКРАЇНЦІ, ми ПАТРІОТИ, а от ті ПОЛІТИКИ такі сволочі наживаються на паніці в країні. Та ці політики такі ж як і ми україніці, які теж спочатку привикли забивати на правила, а тепер їм ці правила в попі.