Дякую, Summer, так і зроблю, як ти кажеш. Сьогодні точно нікуди не піду. Правда як далі (завтра і наступні дні) чинити ще не знаю.
Цікаву інфу нині отримав. Моя знайома працює в одній з приватних їдалень. У її напарниці помер брат від пневмонії. Ну так офіційно написали, а насправці цироз печінки - пив дуже сильно горівку. А в її ж селі інший чоловік помер від інфаркту... написали свинячий грип.... Робимо висновки.... Поки та епідемія мучитиме нарід, га?
Один з висновків може бути наступний. Інфаркт - то одне з ускладнень грипу. Можливо, той чоловік був хворий на грип.
Шо тота епідемія робит... Та во,тьоща кримінальну хроніку дивилась... Вмирают...як мухи... І сі ріжут..і вбивают...о...
Може.... Сьогодні прочитав в Експресі, що журналісти газети хотіли в обл. санстанції вияснити прізвище, адреси померлих від свинячого грипу та пневмонії. Санстанція не надала їм такої інформації.
Все правильно, nata-k сказала, лікарі не повинні розголошувати інформацію про те хто чим хворіє, без згоди пацієнта. Навіть не по закону, а просто по моральним правилам. Хвороби бувають різними, людина сама має вирішувати, кому знати про її хвороби, а кому ні.
А горілка з перцем?? А взагалі подумайте може ліки якісь приймати. Я не лікар, нічого порадити не може. Тому просто побажаю Одужуйте!!!