Грип/Застуда

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Koza-Dereza, 31 жов 2007.

1. Arthur

Arthur Well-Known Member

Щось молоді багато помирає від цього грипу.

• Подобається Подобається x 1
  2. Daisy

Daisy Well-Known Member

Сьогодні в новинах розказували про цей ТАМІФЛЮ, для лікування грипу.
    Америка ніби нe страна трєтьєго міра:scratch_one-s_head::mocking:

• Подобається Подобається x 6
  3. Vittoriya

Vittoriya скрипулька

В Італії його теж виписують від грипу. І Нічого, нема такої паніки як в нас...

• Подобається Подобається x 2
  4. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

Стаёт страшно всегда когда смерть рядом, каждая жизнь уникальна и неповторима. Вот только на дорогах у нас гибнет куда больше людей, а ещё куда больше гибнет от употребления фальсифицированной водки!!
    Мне страшно от того, что нам украинцам не показывают другую статистику, что к другим смертям мы уже относимся спокойно!
    Я знаю, что сейчас больше действует на людей паника, лично я ем каждый год в это время года чеснок, чего и Вам желаю.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ... нема жодних надзвичайних ситуацій. Є просто сезонне загострення, яке буває щороку і якщо брати три останні роки, то 2007рік був більш печальним, правда тоді Юлька не піарилася.

• Подобається Подобається x 5
  6. Arthur

Arthur Well-Known Member

Просто таке враження, що зараз якось частіше починає розвиватись пневмонія. Тому треба бути уважнішим.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

В тому то і справа, що враження. В інші роки було й гірше, правда без реклами.
    Люди завжди вмирали від пневмонії. Часто через те, що запущували хворобу.

8. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Заглавные буквы очень плохо читаются. И сообщение Ваше не выдерживает критики. Финляндия по данным этого года вышла на первое место по уровню жизни. Тамифлу у нас - единственный препарат для лечения хрю-гриппа. В кои то веки украинцы могут получить нормальное лечение.

• Подобається Подобається x 3
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

То лєчєніє перед виборами, яких у Фінляндії нема.

10. Vittoriya

Vittoriya скрипулька

Ну не знаю... Дехто з людей пише, що вмирали молоді люди, які ще й при перших ознаках хвороби до лікаря зверталися...Може просто залежить від організму. Чийсь має сили перебороти недугу, а інший не може... Але як знати, чи виявиться твій організм з тих сильніших...

11. Alexey Titievsk

Мих, это правда. Но есть простые истины.

- Бог один.

- Тамифлу очень эффективен против хрю-гриппа.

- Неплохо было бы привиться и "Пандемриксом", чтобы избавить себя, своих детей, и врачей от лишних тревог и забот, но его в Украине по меньшей мере до декабря не будет.

- В Украине ( как и во всей остальной Европе) - пандемия свиного гриппа, который обчыно протекает легко, но может вызывать осложнения и смерть, особенно у молодых. Это опасно в условиях пещерной украинской медицины.

- Поэтому при симптомах гриппа надо немедленно обратиться к врачу или вызвать Скорую, если дышать трудно.

- Тимошенко, Ющенко и прочие политические кролики приходят и уходят, а украинцы останутся. От нас зависит, какими они останутся.

• Подобається Подобається x 2
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знову ж таки....
    Так було завжди.
    А що таке вмерти молодій людині?
    температура, скажімо до 37.5, а воно молоде, ходить... їй здається що то дрібниця, а то двостороннє запалення легень. А коли стало зле, звернулися при "перших симптомах".... горло не боліло... груди не заклало... ну і від організму залежить, звичайно.

А тепер увага, панове (дані Держкостату):

2009р.

На грип і ГРВІ занедужало: 5 316 524 людей
    з них на грип: 163 091 людина
    з них померло від грипу і ускладнень 3 822 людей

2007р.

На грип і ГРВІ занедужало: 6 279 819 людей
    з них на грип: 472 198 людей
    з них померло від грипу і ускладнень: 4 720 людей

Так що народ!!!! ХЕЛОВІН ЗАКІНЧИВСЯ ЗНІМАЙТЕ МАСКИ.

І цьом вам від Юльки.:crazy::haha:

• Подобається Подобається x 6
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

То правда, Бог один, а виробників Тамифлу декілька. А ще я чув є ліки для Європи, а є для інших....
    Так що все в середу пятниця.

14. nata-k

nata-k Well-Known Member

Так, наочні дані. До речі, я у 2007 році хворіла на той грип разом з малим - 2 тижні була гарячка і слабкість неймовірна.

Але я думаю, що з усього треба виносити позитив.
    Можливо, завдяки обережності, яка розвинулась у людей через розголос - буде менше хворих і менше ускладнень.

І було б добре, щоб завжди під час сезонного грипу люди пам"ятали
    - берегти себе, не "переходжувати" хворобу
    - берегти оточуючих: захворів і йдеш у люди - вдінь маску
    :)

• Подобається Подобається x 7
  15. Summer

Summer Well-Known Member

то все так, але пішло потепління....і хто його знає як інфекція себе поведе...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

тре все берегти себе.

17. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

а в теперішній час - особливо!
    на завтра у Львові синоптики обіцяли дощі і грози, так що бережіться, не перестудіться ніхто і будьмо всі здорові :)

• Подобається Подобається x 4
  18. Alexey Titievsk

Есть, конечно. Но Тамифлу в Украину завозится той же фирмы, что и для Финдяндии..

Кстати, для Ульяны. Сегодня выяснил. Финляндии в ЕС делегировали права отслеживания побочных эффектов Тамифлу. Результатом явилось снятие последних ограничений на применение. Мы можем назначать препарат беременным по телефону.

Справка. Финляндия - страна жесточайших стандартов, вышла на первое место по уровню жизни в мире.

• Подобається Подобається x 5
  19. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Отако сиджу і думаю над дилемою що ж мені робити. :) Чи то я просто начиталась купи інформації про грипові захворювання чи то в мене грип? :pardon: А діло полягає ось у чому. Ще у вихідні дні знала, що на початку цього тижня будуть важливі справи. Сьогодні майже не сплалось, зранку встаю і телєфоную по справі. Кажуть, пізніше задзвоніть. Але щось так і не суперово почуваюсь, ну, думаю, то я переживаю. Сіла собі на фортепіано пограла. Потім знову телєфонякаю, кажуть, через годину задзвоніть і всьо буде. Но проблемка в тому, що мене за ту годину файно "розгребло" до 37,8, "порядно" так морозить і кашляю. І що робити? :scratch_one-s_head: Телєфонякати втретє чи відкласти справу на інший день? Отака дилема. :preved:

• Подобається Подобається x 3
  20. Summer

Summer Well-Known Member

pukhnastyk, краще відкласти -здоров'я головне :), виздоровлюй!

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)