и правильно радить... правда уже з 38,5 - лікарі радять збивати... щоправда таку високу (понад 39) не легко збити
А я вам повім шо казав наш ксьонз на кАзаню в неділю. 1. Не купляти всьо сміття в аптеках і не робити їм вИручки. 2. Повязка на дворі - то "дитячий садок", в приміщені - так. 3. Мити руки, особливо після відвідин місць скупчення людей і не брати руки в рот. 4. Старатися дихати тільки носом. 5. Обтиратися посрібленою водою, промиваючи навіть ніс. 6. У ніс намастити мастити маззю, що має прополіс, або зробити самому. 7. часник... цибуля... І все... на решту покладатися на Бога.
Вчора з кольєгою зі Львова розмовляла. Каже, що якщо послухати людей навколо, то в кожного або сусід помер або знайомого знайомий Люди самі роблять непотрібну паніку каже. Що недочують, те перекрутять. А що до масок то цілком згідна з А щойно коліжанка розповідала, що такий садік кожен день наблюдає. Говорить сьогодні бачила хлопця який гордо йшов центром у масці, дійшов до зупинки (там де було більше скупчення людей) зняв маску, покурив і вдів її назад. Де логіка і сенс носіння тої маски в такому випадку Мих здається теж про подібне писав пару дописів раніше (тільки там дзюрка на папіросу в самій масці була )
ага... просто хлоп більш обережний попавсі. Справа не лише в тому, справа ше в тому, що як іноді легко впливати на людські уми. Головне - знайти ключик. Ну а народ з повязками на вулицях... нині вже 2 листопада, а люди ше не вийшли з Хеловінга, нє?
"Свинячий грип" в Україні: брехня лікарів, піар і відмивання 5,5 мільярдів 02.11.2009 22:07 ___ Сергій Лямець, для УП Версія для друку Додати коментар [ 79 ] В стране нет эпидемии "свиного гриппа", но есть банальная эпидемия гриппа – как и каждый год. Но в результате извращения фактов в Украине объявлена эпидемия совершенно другой болезни. Всего за один день под этим предлогом правительство решило потратить несколько миллиардов гривен. Дальше можно уже ничего не объяснять. Но детали не хуже, чем суть происходящего. Давайте ответим на несколько вопросов: - Существует ли в Украине эпидемия "свиного гриппа"? - Существует ли в Украине эпидемия вообще? - Почему информационное пространство уже два года как наводнено информацией о "свином гриппе"? - Кто зарабатывает на эпидемии? далі: http://www.pravda.com.ua/news/2009/11/2/104502.htm Доречі, похоже на правду.
я ся орієнтую на своїх начальників, себто юрфак... сьогодні сказали нам, що з наступного понеділка - на пари(а може і в тойво четвер)... хоча бачила м що є рішення ректорату про 3-тижневий карантин на виконання постанови "вишки"... то файний орієнтир, бо кого найбільше при владі - юристів, прямо чи в тіні... та й медстудентам казали тіко 3 дні карантину.. в четвер вже йдуть на науку... так шось думаю, що взагалі той карантин запровадили би їм нич не казали, шо тоту постанову не виконують...
15хв тому по ICTV диктор розповів про 250 000 хворих на ГРЗ і 1 випадок хвороби каліфорнійським грипом ОТже, епідемії H1N1 немає Але сам факт наявності вірусу в Україні закликає до обачності в такиє статтях мали б писати коли витрачали, скільки, хто розпорядився і на що. Без конктретики взагалі раджу такі закиди не сприймати. але й не відхиляти євреїв. факт шось я пиртупив, можна було б в один пост
Виходить ніякого вірусу свинячого нема.Є просто піар Юльки. Головне, так зручно... гроші можна виділити на "боротьбу", ніхто з претендентів не міг зібрати віче, а по телебаченю піарилася ніжним голоском Юля і всі зачаровано нею любовалися.
вірус є, але НЕ епідемія. для паніки причин немає і пити ліки для профілактики не треба (послабите імунітет) варто просто носити марлеву пов'язку і менше бути "на людях"
+- як немає, та таку паніку поробили, шо ну... скільки людей самі собі попризначали та покупували, вірніше все позмітали з антибіотиків всяких там терафлю в аптеках? скільки добровільно себе труять, вбивають імунну систему??? от вам і біологічна війна.....
так я ж кажу, паніка є а ПРИЧИНИ НЕМАЄ це більш схоже на психологічну війну двайте не піддаватися на провокації. винні у панічі ті чиновники, які з екранів говорили слово "епідемія". треба пригадати хто це, в яку команду входять і робити висновки
Народ, тільки що я з санстанції, сказали, що померло за ніч 10 чоловік від........ пневмонії. Страшно? А я не знаю, чи боятися, бо не знаю скільки вмирало за інші роки. Знаю одне, що якщо запустити запалення легень, то "зіграти в ящик" можна запросто. А бачили сь те, як Юля лічно стрічала ліки в аеропорту? Кажут, кожну пачку перевіряла, чи не протермінована. Ото виборчі технології, нє?