Не вірю Богословській ні грама... АЛЕ.... знаєте ЩО дивує? Грип може давати ускладення на що завгодно. Але скажіть, чому всі ускладнення сьогодні лише на легені? От тому й набридла ота неправда... І я не здивуюся, якщо виясниться, що то був не грип, а якийсь інший вірус. Доречі, хеловін-хеловінгом, а на масці справа - сатанинський знак...
Тому що ускладненням цього типу грипу A/H1N1 може бути пневмонія. Ще знайшла таку інфу на американському педіатричному сайті (раніше теж наводила з нього інформацію): "Swine Flu High Risk Groups -pregnant women -people with chronic medical problems, such as chronic lung disease, like asthma, cardiovascular disease, diabetes, and immunosuppression -children and adults with obesity It is important to keep in mind that unlike seasonal flu, more than half of the hospitalizations and a quarter of the deaths from swine flu are in young people under the age of 25. " Хто є в групі ризику щодо захворювання свинячого грипу: - вагітні жінки - люди з хронічними медичними захворюваннями, такі як хронічні легеневі захворювання (наприклад, астма), серцево-судинні захворювання, діабет та імуносупресія - діти і дорослі люди, які мають проблеми з ожирінням Важливо знати, що нехарактерно для звичайного грипу, але є в ситуації із свинячим грипом, це те, що більш як половина госпіталізованих людей і чверть смертей від свинячого грипу становлять молоді особи до 25 років. http://pediatrics.about.com/od/swineflu/a/409_symptoms.htm п.с. напевно, канікули для школярів і студентів не зашкодять п.п.с. а взагалі, форумляни, будьте здорові, бережіться і не хворійте!!!
шкода... в мене брат ще не віруючий... бавиться заразою я зараз особисто хвора і мені дало ускладнення на бронхи (кашель - немилосердний) але лікарка (коли прийшла на 6-тий день) казала що це все ще може на легені перекинутися... пому п'ю антибіотики... нікуди тут не дінешся
дякую у мене дома вже повний "лазарет" уже батько і брат з температурою... тільки мама ще тримається... ну нічого... я вже на ногах... будемо відпоювати малинкою... )
Сьогодні мій малий почав кашляти...ніби не сильно, температури нема, але щось так переживаю..Ніби і не було де набратися хвороби, але ось зараз спить і у сні кашляє. Тривожно на душі..А в аптеках нічого нема, купила тільки настоянку кореня солодки
Не хотел давать, да ладно, раз уж зашёл разговор о французских способах лечения хрю-гриппа. Официально предупреждаю! Финская медицина французские методы не поддерживает!! И так людей мало! http://www.youtube.com/watch?v=t6y8zUvjm0w&feature=player_embedded
Нажаль не маю часу перечитувати всі сторінки. Ділюсь власним досвідом. Мої малята вже тиждень хворіють. Температуру збиваю тільки якщо вище 38. А так як в них вона в основному 39,3-39,5, то збивати приходилось обовязково. До речі, всі ці Нурофени, парацетамоли, свічки Анальдін, тощо, навіть Найз, а також обтирання розчином уксуса - нічого не допомогало. Помогали тільки ванни: робиться ванна температурою 36-37 град., і дитина запускається в воду. Є умови: має бути здорове серце, ні на секунду не випускати з очей, бо можуть бути судороги... Я не знаю, як до цього віднесуться інші, але моя дитина через 10 хвилин сама просила, "можна я посижу тут, так мені краще..." Така ванна допомогала на 2-3 години. Для полегшення стану треба багато пити, але якщо є дуже висока температура, ни в якому разі не можна гарячий чай з малиною. Мої п"ють ромашку, подорожник, шалфей - то від кашлю, ну і старий, всім відомий гоголь-моголь!!! Правда через 4 дні такого стану у дітей (температура майже цілий день, кашель) ми здали аналіз крові. І лікарка призначила антибіотики Ми з чоловіком поки що тримаємся. Їмо часник, цибулю, мед, лимон, і 1 раз на день п"ємо мефенамінову кислоту. До речі, секс теж не погано допомогає Бажаю всім здоров"я!!!
кажуть пневмонія не проста, а якась крупозна. Лікарі знають що це, вже сама її поява в нас - явище екстраординарне
Обычное это явление. Круппозной пневмонией в старые времена называли обширное воспаление лёгких. Любая пневмония станет круппозной, если её не лечить..
Постійно замовляю маски бо тре для роботи . Маски стало проблемно замовити в оптовиків іще на початку жовтня , як багато інших препаратів, так що в щезненні масок винні не бабки.
Все відносно і залежить від того як людина/дитина переносить таку температуру. В донечки (2 роки) пару місяців назад була 39 і ми не збивали, взагалі ліки не давали, і все ок, просто весь день лежали в ліжку і пили... А чиясь дитина і 38 важко переносить... Теоретично, збиваючи температуру і втручаючись в природній процес самозахисту організму, ми робимо гірше, але збивати треба у разі отруєння і сон.удару обов'язково, ну і коли процес терморегуляції не працює, бо тоді температура може піднятись вище 40,5, а це вже справді не добре. Це все моя субєктивна думка, що ще формується і я не лікар...