Грип/Застуда

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Koza-Dereza, 31 жов 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не вірю Богословській ні грама... АЛЕ.... знаєте ЩО дивує? Грип може давати ускладення на що завгодно. Але скажіть, чому всі ускладнення сьогодні лише на легені?
    От тому й набридла ота неправда...
    І я не здивуюся, якщо виясниться, що то був не грип, а якийсь інший вірус.

Доречі, хеловін-хеловінгом, а на масці справа - сатанинський знак...

• Подобається Подобається x 4
  2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Тому що ускладненням цього типу грипу A/H1N1 може бути пневмонія.

Ще знайшла таку інфу на американському педіатричному сайті (раніше теж наводила з нього інформацію):

"Swine Flu High Risk Groups

-pregnant women
    -people with chronic medical problems, such as chronic lung disease, like asthma, cardiovascular disease, diabetes, and immunosuppression
    -children and adults with obesity

It is important to keep in mind that unlike seasonal flu, more than half of the hospitalizations and a quarter of the deaths from swine flu are in young people under the age of 25. "

Хто є в групі ризику щодо захворювання свинячого грипу:
    - вагітні жінки
    - люди з хронічними медичними захворюваннями, такі як хронічні легеневі захворювання (наприклад, астма), серцево-судинні захворювання, діабет та імуносупресія
    - діти і дорослі люди, які мають проблеми з ожирінням

Важливо знати, що нехарактерно для звичайного грипу, але є в ситуації із свинячим грипом, це те, що більш як половина госпіталізованих людей і чверть смертей від свинячого грипу становлять молоді особи до 25 років.
    http://pediatrics.about.com/od/swineflu/a/409_symptoms.htm

п.с. напевно, канікули для школярів і студентів не зашкодять :)

п.п.с. а взагалі, форумляни, будьте здорові, бережіться і не хворійте!!! :give_rose:

• Подобається Подобається x 5
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

може - то може... але не на 100% вмерлих.

• Подобається Подобається x 2
  4. Leri

Leri Well-Known Member

шкода... в мене брат ще не віруючий... бавиться заразою :sad:

я зараз особисто хвора і мені дало ускладнення на бронхи (кашель - немилосердний)
    але лікарка (коли прийшла на 6-тий день) казала що це все ще може на легені перекинутися... пому п'ю антибіотики... нікуди тут не дінешся

• Подобається Подобається x 6
  5. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

та ясно...

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну то... як правило... горло, бронхи... але все буде добре, виздоровляйте поскоріш.

• Подобається Подобається x 4
  7. Leri

Leri Well-Known Member

дякую :)

у мене дома вже повний "лазарет"

уже батько і брат з температурою... тільки мама ще тримається... ну нічого... я вже на ногах...

будемо відпоювати малинкою... )

• Подобається Подобається x 5
  8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Сьогодні мій малий почав кашляти...ніби не сильно, температури нема, але щось так переживаю..Ніби і не було де набратися хвороби, але ось зараз спить і у сні кашляє. Тривожно на душі..А в аптеках нічого нема, купила тільки настоянку кореня солодки

• Подобається Подобається x 7
  9. Summer

Summer Well-Known Member

Виздоровлюйте всі, не хворійте! Тримайтесь :)

• Подобається Подобається x 7
  10. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Не хотел давать, да ладно, раз уж зашёл разговор о французских способах лечения хрю-гриппа. :crazy: Официально предупреждаю! Финская медицина французские методы не поддерживает!! И так людей мало! :)))

http://www.youtube.com/watch?v=t6y8zUvjm0w&feature=player_embedded

11. S-Irine

S-Irine Well-Known Member

Нажаль не маю часу перечитувати всі сторінки. Ділюсь власним досвідом. Мої малята вже тиждень хворіють. Температуру збиваю тільки якщо вище 38. А так як в них вона в основному 39,3-39,5, то збивати приходилось обовязково. До речі, всі ці Нурофени, парацетамоли, свічки Анальдін, тощо, навіть Найз, а також обтирання розчином уксуса - нічого не допомогало. Помогали тільки ванни: робиться ванна температурою 36-37 град., і дитина запускається в воду. Є умови: має бути здорове серце, ні на секунду не випускати з очей, бо можуть бути судороги... Я не знаю, як до цього віднесуться інші, але моя дитина через 10 хвилин сама просила, "можна я посижу тут, так мені краще..." Така ванна допомогала на 2-3 години.
    Для полегшення стану треба багато пити, але якщо є дуже висока температура, ни в якому разі не можна гарячий чай з малиною. Мої п"ють ромашку, подорожник, шалфей - то від кашлю, ну і старий, всім відомий гоголь-моголь!!!
    Правда через 4 дні такого стану у дітей (температура майже цілий день, кашель) ми здали аналіз крові. І лікарка призначила антибіотики
    Ми з чоловіком поки що тримаємся. Їмо часник, цибулю, мед, лимон, і 1 раз на день п"ємо мефенамінову кислоту. До речі, секс теж не погано допомогає:mocking:
    Бажаю всім здоров"я!!!:preved::preved::preved:

• Подобається Подобається x 3
  12. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

кажуть пневмонія не проста, а якась крупозна. Лікарі знають що це, вже сама її поява в нас - явище екстраординарне о_О

13. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Обычное это явление. Круппозной пневмонией в старые времена называли обширное воспаление лёгких. Любая пневмония станет круппозной, если её не лечить..

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

я б таку температуру не збивав.....

15. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Треба кидати курити - це полюбому, щоб собі легені не псувати і оточуючим.

16. Arthur

Arthur Well-Known Member

Унікально, а щоб ви робили з такою температурою (39,3) ? А яку температуру ви збиваєте?

17. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Постійно замовляю маски бо тре для роботи . Маски стало проблемно замовити в оптовиків іще на початку жовтня , як багато інших препаратів, так що в щезненні масок винні не бабки.

• Подобається Подобається x 2
  18. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Все відносно і залежить від того як людина/дитина переносить таку температуру. В донечки (2 роки) пару місяців назад була 39 і ми не збивали, взагалі ліки не давали, і все ок, просто весь день лежали в ліжку і пили... А чиясь дитина і 38 важко переносить... Теоретично, збиваючи температуру і втручаючись в природній процес самозахисту організму, ми робимо гірше, але збивати треба у разі отруєння і сон.удару обов'язково, ну і коли процес терморегуляції не працює, бо тоді температура може піднятись вище 40,5, а це вже справді не добре.
    Це все моя субєктивна думка, що ще формується :) і я не лікар...

Останнє редагування: 2 лис 2009
  19. Arthur

Arthur Well-Known Member

А дехто такі маски від грипу робить.

• Подобається Подобається x 9
  20. Arthur

Arthur Well-Known Member

А ви Києві, в метро, можна і з карнавальними масками людей зустріти

• Подобається Подобається x 12
а де твій аватар? :)