Сьогодні говорив з сусідом, він лікар, каже що лікарі самі в паніці і нічого не знають, їм нічого ніхто не каже.
В Дрогобичі помер лікар, невитримало серце.Лікарі так само бояться всього, як і прості люди, бабки скупляють маски в аптеках і продають на ринку по 4 грн., а аптеки кажуть нема-значить і в аптеках з бабками свій бізнес, отак наживаються
Хотів дізнатися дію маски... натомість мені нагадали про велосипед і поставили мінус... От... а що роблять інші? вигрібають з аптек весь непотріб... черги, черги і черги... я собі уявляю... виходить аптеки - це хороші умови для зараження.
Декілька простих порад для профілактики захворювання Львівська міська рада звертається до усіх мешканців Львова із проханням обмежити відвідання громадських місць, закладів громадського харчування. Також без потреби не користуватись громадським транспортом, максимально уникати місць скупчення людей, людних місць. Особливо обережними бути в аптеках, ринках, крамницях. Про це ЗІК сьогодні, 31 жовтня, повідомила прес-служба ЛМР. «Якщо Ви забезпечуєте життєдіяльність міста або маєте потребу вийти на вулицю, просимо обов’язково одягати захисну марлеву пов’язку або використовувати шарф як замінник пов’язки», – йдеться у повідомленні. «Якщо з’явились певні ознаки захворювання, просимо негайно дзвонити в поліклініку. Особливо звертаюсь до вагітних жінок, не ходити в поліклініки, а викликати до себе додому лікаря-терапевта. До моменту прибуття лікаря потрібно зорганізувати окрему кімнату для хворого, або зробити в кімнаті окремий сектор», – зауважила завідувач кафедри епідеміології Львівського національного медичного університету Наталія Виноград. «Просимо не займатись самолікуванням. Одразу при виявленні перших ознак захворювання звертатись до лікаря. Частина летальних випадків спричинена несвоєчасним звертанням до медиків», – зауважує Наталія Виноград. Побутові профілактичні засоби: - мінімум 4 рази на день робити у квартирі вологе прибирання; - для посуд хворих людей мити із розчином мила та 2% соди; - за можливістю обмотати ручки дверей тканиною із розчином спирту, або ж протирати ручки дверей; - мити руки із милом. Харчування: - калина – варення або свіжу; - малина – чай, варення; - обліпиха – масло та варення; - протидезінфікуючі засоби – часник, цибуля; - масло прополісу на спиртовій витяжці; - часто вжити воду; - використовувати горіхову та гарбузову олію, олію з льону, олію шавлії; - вживати вітамін А – морква, гарбуз. http://news.lvivport.com/content/view/11339/26/ Йдете в магазин тканин, купуєте там марлю і шиєте (або хтось хай Вам пошиє) марлеві пов'язки (марлеву тканину складаєте вчетверо). Виходить своя неодноразова (бо можна прати, а в аптеках часто продають разові) і несинтетична марлева пов'язка. Так вийде зручніше та економніше. І будьте здорові!
Гірше не стане - згоден. На хворих? - теж згоден, бо не будуть заражати інших. Ну от, а дальше шо? Заражена людина. Бореться організм з вірусом і паралельно вдихає свіжу порцію вірусу, що залишився на повязці. Я то так розумію, а ви? Гм... а от чому? Невесоло... з таким харчом........
та я взагалі на вулицю невиходжу, але люди совісті немають!!! Мій чоловік в Полтаві, то каже що там теж пусто в аптеках, хоча і епідемії ще немає.
Тому що до цього віруса, організм вже виробив імунітет і долає собі потрохи, доки не здолає Якщо новий штам грипу непідхопити, то старий до д..и Миху, це ж не алкоголь, а вірус Якщо без жартів, то повязку гарно булоб змінювати, десь кожні 3 години спочатку захворювання, тоб то два-три дні, потім хоч до повноліття, чи пенсії
Повязка захищає насамперед оточуючих від вас, ви коли говорите чи видихаете з рота можуть виходити дрібні крапельки вашої слюни з вірусом. А якщо ви у повязці то ці крапельки не попадають на оточуючих. Таким чином можна суттево призупинити зараження інших людей вірусом. Ось цікава нова інформація про лікування: http://ubr.ua/fullnews/rus/mediki_nashli_sposob_zashitit_legkie_ot_ataki_novogo_grippa-27761/
Мила Summer, якщо здоров"я своє чи близьких турбує, то не важко зробити пов"язку з марлі, чи бінта. Ви ж не з Букінгемського палацу чи П"ятої авеню родом? Будте простіше Хоча відсутність повязок це вагомий недолік, але ж вважаю не для нашої людини.
А ви лікар, ви знаєте дію цього препарату? От через таких помагайлів, справді хворим людям не вдається допомогти.
Я, естественно, знать не могу, но знает ВОЗ (Всемирная Организация Здравоохранения), а точнее, предполагает наиболее актуальные в данном эпидемическом сезоне разновидности (штаммы) вируса гриппа. А я предпочитаю привиться и, тем самым, снизить риск заболевания гриппом, либо перенести его в более лёгкой форме, а главное - не умереть! (по крайней мере, не сейчас ). И вообще придерживаюсь аксиомы "бережёного Бог бережёт"!
О! То ви нормально пояснили. Але знову ж... Добре, коли організм долає вірус, а що, коли 50 на 50 і ми вдягаємо маску, таким чином затримуємо вірус біля носа й рота, і знову ним дихаємо. Без маски тільки видихаємо, а з маскою знову вдихаємо. Незнаю, може я не правий. Просто хотілось би вияснити, чи корисна маска самому зараженому, бо навколишнім - корисно, без питань. От сьогодні чув по радіо, виступав якийсь лікар і сказав,що носіння маски на дворі - то просто цирк, інша справа - в приміщені, бо вірус не витримує низької температури. Ох і підняли ви мені настрій... Єдине, що знає ВОЗ - то як заробити гроші... Знаєте... от зараз є прогноз погоди.. скоро буде прогноз вірусів... Цікаво знати, яким чином такі речі можна прогнозувати? А може вони самі й генерують ті віруси? Знаєте, як Касперський - сам розповсюджує, сам і програми лікувальні пише.
"Із загрозою епідемії грипу в Україні заборонили проведення масових заходів. Однак не всі вважають доцільним обмеження пересування людей і запровадження загальнонаціонального карантину" (http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2009/10/29/39545/). Проте багато хто інгорує епідемію, наприклад: "Гроші - понад усе. У клубах та ресторанах Львова тривають розваги. Більшість розважальних закладів Львова сьогодні продовжують працювати". (http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2009/10/29/39554/) або ще приклад: «Розповсюдження грипу не є причиною для зниження інтенсивності молитовного життя віруючих»: Глава УГКЦ (http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2009/10/29/39553/) Я в шоці!!!
А Ви розкажіть, будь ласка, про дію "Таміфлю", адже справді хворим на свинячий грип людям у США виписують саме цей препарат. Цікаво дізнатись про його дію. п.с. про застосування "Таміфлю" у Вас прочитала вчора на американському сайті: http://pediatrics.about.com/od/swineflu/a/409_symptoms.htm п.п.с. жаль, про дію препарату там не вказано.
Миху, я зрозумів завдяки чому так довго тримається ЛФ Саме тому, що треба по 10000...0 разів тлумачити очевидні речі Виж розумна людина і розумієте, що навіть здорової людині постійно знаходитись у масці, з точки зору хоча б гигієни, нетреба. Якщо грип(вірус)вразив, то видихнути частину його, неможна, процес пішов, організм сам, чи не сам, виробляє антітела, хапнути у самого себе, одного тогож вірусу, неможливо,бо вже є імунітет. Ще раз кажу, це не радіація, накопичування немає. За час нашої бесіди, грип майже пішов Не ображайтеся якщо щось не так написав Бо чесслово, від щирого серця, та з повагою до Вас.
Нічого розказати неможу, не цікавилась, чим лікують теж незнаю. Тут без рецепту вам нічого не продадуть, ну звичайно крім ліків які нашкодити не можуть. Хворію грипом, лікуюсь: tylenol multi-symptom, чай з малини, смородини, мед, вітамін С.