То щоб зробити фіктивний шлюб коштує 30.000$????Круто....але в посольстві до цього дуже прискіпливо відносяться,провіряють дзвінки,листи одружених...короче не так все просто...я про це вже думала....бо дуже хочу попасти в Америку ---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ---------- А може хто знає скільки потрібно мати на рахунку в банку,щоб відкрили візу до Америки???
Квітка, про яку візу йде мова? Грін карту не можна "відкрити". Або виграти в лотерею, або через робочу по спонсорству підприємства, або через шлюб.
ну тре людину-гаранта в США і докази консульському офіцеру тісних (нерозривних) зв'язків з Україною (для приватної поїздки) не думаю що щось дуже змінилось. Та ві Львові завжди була купа перевізників до США
Про гостьову візу.В мене знайома там одржена на американцеві,і він мені дасть запрошення.Але кажуть,що має бути банківський рахунок на певну суму,тому питаю на яку ?? ---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ---------- Яких саме перевізників??не розумію...
Підкажіть, будь ласка, як дізнатися чи моя анкета бере участь у розіграші, оскільки подавала анкету через якесь маловідоме агенство, тому зявляються сумніви...а оскільки залишився тиждень, ще є шанс подати анкету нормально
Наскільки мені відомо, після заповнення карти присвоюється унікальний код. І нащо подаватись через якесь агенство?
добре що нагадали , колись десь має бути спеціальний короткий термін подачі, треба глянути. REGISTER FOR THE DV2018 GREEN CARD LOTTERY Electronic Diversity Visa Lottery
Лотерея Green Card проводится с 1990 г. Каждый год разыгрывается 50000 видов на жительство в США - т.н. Грин Кард, позволяющих легально жить и работать в США. Количество победителей, рождённых в Украине, традиционно высокое. В Лотерее DV-2015, по которой есть официальная статистика, по количеству выигравших (4679 человек) Украина заняла 1 место в Европе и 7 место в мире! В лотерее может участвовать любой человек, имеющий эквивалент среднего образования (10 классов или диплом техникума (училища) после 8-ми классов). Вместе с основным заявителем право на получение визы имеют супруг(а) и не состоящие в браке дети до 21 года. Для того, чтобы принять участие в Лотерее Green Card USA, необходимо заполнить заявку. Главное сделать фото - все остальное дело техники, можно потренироватся на том же сайте ГЛАВНОЕ не нажать в конце КЭНСЛ Заявки для участия в Лотерее принимаются через Интернет! По обычной почте заявки отсылать НЕЛЬЗЯ! Заявку в электронном виде необходимо будет зарегистрировать с 4 октября 2016 г. по 7 ноября 2016 г. Electronic Diversity Visa Lottery
LookOn Blog - блог о моде и путешествиях Представляем вашему вниманию украинский блог LookOn Blog | LookOn is a blog dedicated to style, fashion, travel and inspiring ideas о моде и путешествиях. Последние идеи персонального стиля, выбор стиля одежды на любой вкус!
Добрий день! Маю запитання щодо Зеленої Карти. Подавали і виграли всією сім`єю. Пробувала заповнити анкети ds260 для призначення співбесіди, але відкриваються анкети лише на мене і чоловіка. Я знаю, що мають бути анкети на всіх, хто був поданий. Не знаю, що робити. Якщо на дітей не заповню анкети, то на співбесіду в посольство не зможу їх взяти. В когось таке було? Буду вдячна за будь-яку інформацію.