Green Card

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем YelloWS, 29 сер 2007.

1. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

То щоб зробити фіктивний шлюб коштує 30.000$????о_ОКруто....але в посольстві до цього дуже прискіпливо відносяться,провіряють дзвінки,листи одружених...короче не так все просто...я про це вже думала....бо дуже хочу попасти в Америку :pardon:

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ----------

А може хто знає скільки потрібно мати на рахунку в банку,щоб відкрили візу до Америки???

• Подобається Подобається x 1
  2. ademame

ademame Member

Квітка, про яку візу йде мова? Грін карту не можна "відкрити". Або виграти в лотерею, або через робочу по спонсорству підприємства, або через шлюб.

3. Forpost

Forpost Стоїк

ну тре людину-гаранта в США і докази консульському офіцеру тісних (нерозривних) зв'язків з Україною (для приватної поїздки) не думаю що щось дуже змінилось. Та ві Львові завжди була купа перевізників до США

Останнє редагування: 21 сер 2014
  4. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Про гостьову візу.В мене знайома там одржена на американцеві,і він мені дасть запрошення.Але кажуть,що має бути банківський рахунок на певну суму,тому питаю на яку ??

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

Яких саме перевізників??не розумію...

5. avatarwin

тому хто виграв грін-карту

6. taras shvets

taras shvets New Member

Підкажіть, будь ласка, як дізнатися чи моя анкета бере участь у розіграші, оскільки подавала анкету через якесь маловідоме агенство, тому зявляються сумніви...а оскільки залишився тиждень, ще є шанс подати анкету нормально

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Наскільки мені відомо, після заповнення карти присвоюється унікальний код.

І нащо подаватись через якесь агенство?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Останнє редагування: 31 жов 2016
  9. vayn

vayn Active Member

Лотерея Green Card проводится с 1990 г. Каждый год разыгрывается 50000 видов на жительство в США - т.н. Грин Кард, позволяющих легально жить и работать в США. Количество победителей, рождённых в Украине, традиционно высокое. В Лотерее DV-2015, по которой есть официальная статистика, по количеству выигравших (4679 человек) Украина заняла 1 место в Европе и 7 место в мире!

В лотерее может участвовать любой человек, имеющий эквивалент среднего образования (10 классов или диплом техникума (училища) после 8-ми классов). Вместе с основным заявителем право на получение визы имеют супруг(а) и не состоящие в браке дети до 21 года.

Для того, чтобы принять участие в Лотерее Green Card USA, необходимо заполнить заявку.
    Главное сделать фото - все остальное дело техники, можно потренироватся на том же сайте ГЛАВНОЕ не нажать в конце КЭНСЛ
    Заявки для участия в Лотерее принимаются через Интернет!
    По обычной почте заявки отсылать НЕЛЬЗЯ! Заявку в электронном виде необходимо будет зарегистрировать с 4 октября 2016 г. по 7 ноября 2016 г.
    Electronic Diversity Visa Lottery

10. xFaraday

xFaraday New Member

11. milaksd

milaksd New Member

Добрий день! Маю запитання щодо Зеленої Карти. Подавали і виграли всією сім`єю. Пробувала заповнити анкети ds260 для призначення співбесіди, але відкриваються анкети лише на мене і чоловіка. Я знаю, що мають бути анкети на всіх, хто був поданий. Не знаю, що робити. Якщо на дітей не заповню анкети, то на співбесіду в посольство не зможу їх взяти. В когось таке було? Буду вдячна за будь-яку інформацію.

а де твій аватар? :)