Питання: якщо прийде повідомлення про виграш лотереї Green Card, але під час реєстрації я не запамятав Confirmation Number, тобто чи відіграє тоді Confirmation Number важливу роль, чи можна без нього продовжити процес????...
Привіт!Я подавала заявку на карту але через фірму і мені на тій фірмі сказали що я пройшла 1-й тур але сказали що треба заплатити їм 7 тис.доларів я відмавилася!Що мені тепер робити?Може мій чоловік подати на себе нову заявку через інтернет???
Пояснюю є два випадки. Перший що Ви самі усе відправляєте , і якщо виграли то утримуєте пакет відповідних документів, заповнюте їх , проходите медобстеженння Уу Київі і знову їм відправляєте на вказану в пакеті документів адресу. І протягом місяця Вам приходить лист на співбесіду у Варшаві, або не приходить якщо ви їм чимось не підійшли. Пройшовши співбесіду купуєте білети і вилітаєте. Другий випадок що ви все робите через фірму.Тоді фірма отримує Ваш пакет документів і Вас про це повідомляє , і ставить свої вимоги. Вони повинні Вам не тільки сказати а і показати весь пакет документів, пізніше разом з Вами його заповнити, а Ви підписати. Після того Ви повинні пройти медогляд в Київі , і Вовони все відправлять газад. Після того через місяць як вони їх отримають прийде лист у фірму де буде вказано Ваша дата співбесіди , або не прийде такий лист. Після співбесіди у Варшаві тільки стане відомо Вам дали грин карту чи ні. Якщо дали то .ви знову їдете у фірму і лише тоді можна домовлятися на рахунок оплати в які терміни і яким чино. До того часу поки Ви на руки не отримали документів у посольстві у Вавршаві ні про яку оплату мови не може бути. Так працють більшість фірм.А заявок можете подавати скільки бажаєте.. Якщо Ви знаєте 100% що виграли а не хочете мати справ з фірмою щоб платити гроші , тоді побачивши свої дукументи , можите швидко написати , листа на адресу тих хто їх присав і пояснити що фірма вимагає гроші вказати фірму і гроші, і попросити ії прислати другий пакет на Вашу особисту скриньку . Вони Вам вишлють. Але потрібно діяти досить швидко, щоб вкластисчя у терміни які є в пакеті документів, А фірмі сказати дякую і допобачення.
Дуже дякую за змістовну відповідь!Вони ніякі документи не показували, тупо дали підписати з ними угоду в якій йшлося що ми маємо за їх роботу заплатити 7 тис.дларів і якщо ми потім передумаємо то ми маємо відшкодувати їм за клопіт!І ще вони казали що медогляд буде коштувати понад 10 тисяч гривнів і ми маємо взяти кркдити який будемо сплачувати 7 років!
http://dvlottery.state.gov/ я перейшла по цій силці а там запитує про код , а де можна отримати цей код?
Народ підкажіть чи варто взагалі спробувати. А спробувати дуже хочу якщо чесно))) І у скільки грошей в разі виграшу це може обійтися? І підкажіть по можливості чи можна зробити фото для реєстрації у якомусь фотосалоні я сам з Івано-Франківської обл. і від Івано-Франківська недалеко проживаю.
Багато таких знайомих. З українською вищою освітою в Америці дахи криють. Насправді не жаліються по грошам.
Таки наважився пробую))) Сьогодні сфотографувався у пятницю потрібно забрати фото і напевне у пятницю зареєструюсь а там час покаже результати і так будуть з 1 травня 2013 року.
Так реєстрація почалася починайте діяти. Це все безкоштовно. А все це коштує не так багато після отримання пакету документів попросити кого небудь хто володіє англійською мовою їх правильно заповнити. Далі відправити , заплатите за марку тільки. Далі пройти мед огляд в Київі це коштує 100дол плюс дорога за ваші гроші. Далі після отримання листа на співбесіду у Польщу то дорога за ваші гроші. А далі білет до Америки також за ваші гроші. Це всі витрати.
Треба заплатити не немьнш 160 длол, пройти медогляд, та заповнити дві купи документів. Англійським, треба володіти не на шаляй-валяй, питання серьозни. Відбитки пальцйів, не памятаю чи за гроші. Але даром ,тільки - за амбаром. Я залишився.
я виграв green карту через, вона просить велику суму, на який адрес відправити мені електронний лист, щоб вислали додатковий пакет докуменсів?
або платити посереднику або забути про виграш назавжди ПиСи самі з таким рівнем грамотності не потягнете обман посередника. ПиСиПиСи нічого особистого
Грін-кард : сумма на банківському рахунку Скільки грошей має бути на рахунку , мож , хто в курсі ? ---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ---------- На сайті амерниканського консульства про це не вказано нічого конкретного.