Green Card

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем YelloWS, 29 сер 2007.

1. mynick

mynick Member

Хто вже проходив регістрацію напишіть мені в ЛС!є пару питань!

2. yurka

yurka New Member

Питання: якщо прийде повідомлення про виграш лотереї Green Card, але під час реєстрації я не запамятав Confirmation Number, тобто чи відіграє тоді Confirmation Number важливу роль, чи можна без нього продовжити процес????...

3. LANESSA

LANESSA New Member

Привіт!Я подавала заявку на карту але через фірму і мені на тій фірмі сказали що я пройшла 1-й тур але сказали що треба заплатити їм 7 тис.доларів я відмавилася!Що мені тепер робити?Може мій чоловік подати на себе нову заявку через інтернет???

4. avatarwin

Пояснюю є два випадки. Перший що Ви самі усе відправляєте , і якщо виграли то утримуєте пакет відповідних документів, заповнюте їх , проходите медобстеженння Уу Київі і знову їм відправляєте на вказану в пакеті документів адресу. І протягом місяця Вам приходить лист на співбесіду у Варшаві, або не приходить якщо ви їм чимось не підійшли. Пройшовши співбесіду купуєте білети і вилітаєте. Другий випадок що ви все робите через фірму.Тоді фірма отримує Ваш пакет документів і Вас про це повідомляє , і ставить свої вимоги. Вони повинні Вам не тільки сказати а і показати весь пакет документів, пізніше разом з Вами його заповнити, а Ви підписати. Після того Ви повинні пройти медогляд в Київі , і Вовони все відправлять газад. Після того через місяць як вони їх отримають прийде лист у фірму де буде вказано Ваша дата співбесіди , або не прийде такий лист. Після співбесіди у Варшаві тільки стане відомо Вам дали грин карту чи ні. Якщо дали то .ви знову їдете у фірму і лише тоді можна домовлятися на рахунок оплати в які терміни і яким чино. До того часу поки Ви на руки не отримали документів у посольстві у Вавршаві ні про яку оплату мови не може бути. Так працють більшість фірм.А заявок можете подавати скільки бажаєте.. Якщо Ви знаєте 100% що виграли а не хочете мати справ з фірмою щоб платити гроші , тоді побачивши свої дукументи , можите швидко написати , листа на адресу тих хто їх присав і пояснити що фірма вимагає гроші вказати фірму і гроші, і попросити ії прислати другий пакет на Вашу особисту скриньку . Вони Вам вишлють. Але потрібно діяти досить швидко, щоб вкластисчя у терміни які є в пакеті документів, А фірмі сказати дякую і допобачення.

• Подобається Подобається x 2
  5. LANESSA

LANESSA New Member

Дуже дякую за змістовну відповідь!:give_rose:Вони ніякі документи не показували, тупо дали підписати з ними угоду в якій йшлося що ми маємо за їх роботу заплатити 7 тис.дларів і якщо ми потім передумаємо то ми маємо відшкодувати їм за клопіт!І ще вони казали що медогляд буде коштувати понад 10 тисяч гривнів і ми маємо взяти кркдити який будемо сплачувати 7 років!о_Оо_О

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

То якась банда вошивців.

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

кроликів розводять на бабло

8. LANESSA

LANESSA New Member

http://dvlottery.state.gov/ я перейшла по цій силці а там запитує про код , а де можна отримати цей код?

9. Олег Печер

Олег Печер New Member

Народ підкажіть чи варто взагалі спробувати. А спробувати дуже хочу якщо чесно))) І у скільки грошей в разі виграшу це може обійтися? І підкажіть по можливості чи можна зробити фото для реєстрації у якомусь фотосалоні я сам з Івано-Франківської обл. і від Івано-Франківська недалеко проживаю.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Е, куди?????????

А Україну я сам будуватиму?

• Подобається Подобається x 1
  11. Олег Печер

Олег Печер New Member

А я швиденько туди і назад :)

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не жив заможно, нєфік починати :)))

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Багато таких знайомих. З українською вищою освітою в Америці дахи криють. Насправді не жаліються по грошам.

14. Олег Печер

Олег Печер New Member

Таки наважився пробую))) Сьогодні сфотографувався у пятницю потрібно забрати фото і напевне у пятницю зареєструюсь а там час покаже результати і так будуть з 1 травня 2013 року.

15. avatarwin

Так реєстрація почалася починайте діяти. Це все безкоштовно. А все це коштує не так багато після отримання пакету документів попросити кого небудь хто володіє англійською мовою їх правильно заповнити. Далі відправити , заплатите за марку тільки. Далі пройти мед огляд в Київі це коштує 100дол плюс дорога за ваші гроші. Далі після отримання листа на співбесіду у Польщу то дорога за ваші гроші. А далі білет до Америки також за ваші гроші. Це всі витрати.

16. Gron

Gron тафгай

Треба заплатити не немьнш 160 длол, пройти медогляд, та заповнити дві купи документів.
    Англійським, треба володіти не на шаляй-валяй, питання серьозни.
    Відбитки пальцйів, не памятаю чи за гроші.
    Але даром ,тільки - за амбаром.

Я залишився.

17. wrideres

wrideres New Member

я виграв green карту через, вона просить велику суму, на який адрес відправити мені електронний лист, щоб вислали додатковий пакет докуменсів?

18. Forpost

Forpost Стоїк

або платити посереднику або забути про виграш назавжди
    ПиСи самі з таким рівнем грамотності не потягнете обман посередника.
    ПиСиПиСи нічого особистого

19. dont care

dont care Member

Грін-кард : сумма на банківському рахунку

Скільки грошей має бути на рахунку , мож , хто в курсі ?:dntknw:

---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ----------

На сайті амерниканського консульства про це не вказано нічого конкретного.

а де твій аватар? :)