Гравітаційний двигун

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Valery Bachevich, 21 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Валера, тобі доведеться закінчити життя в злиднях, як всім геніям на кшталт Леонардо Да Вінчі, вибачай. Ти випередив свій час.

2. Valery Bachevich

Valery Bachevich Well-Known Member

Не согласен! Есть Net. Десятки осведомленных людей, просто мастеровых. Одно не могу понять, хлопнули бы 15 10. 2011 г. меня и не было бы Всей этой котовасии. А коль живу значит время пришло. В Китай КНДР надо доставить информацию. Если кто поможет, буду в вечном долгу.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:facepalm:

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Валера, даю наводку. http://juche-songun.livejournal.com/
    Робочий люд повинен отримати пролетарське джерело енергії для боротьби з акулами капіталізму!

5. Valery Bachevich

Не получается сбросить. Может у Вас получится. За ценой не постаю,факт!

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Краще я поставлю на велосипед кулемет і подарую партизану з Одещини.
    Валерію, краще написали би чесно:"Хочу звалити нах із Трансністрії. Бажано через Румунію і кудись до Франції. Допоможіть, люди добрі, хто скільки може!"
    І я впевнений, що хтось би допоміг. А впарювати нам х-ню рівня ПТУшника - навіть не смішно.
    Знав я одного молодого радіомонтажника. Трохи "того", але руки росли правильно. Він десь у 1993 році на кожному кроці розповідав нам про свої ідеї у "нанотехнологіях". Кілька місяців він носився з ідеями типу координатного верстата для вирізання "пьоркою" друкованих плат. Потім шукав PCAD для 8-бітного домашнього компа, щоби керувати тим уявним верстатом. Потім його вигнали з роботи і він на ринку став продавати яйця. І усіх сусідів задовбував своїми "нано-пьоркою" і "нано-пікадом" :)

Коли мені було років 5, я склеїв із ватмана "рупор" (конус з отвором на кінці) і вважав, що це буде реактивний двигун, який літатиме проти вітру. Але він чомусь не літав. :)

7. Valery Bachevich

Борис Ты свой лик не выдавай за истинного украинца у тебя на лбу написано нефтебаксы. И насколько быстро и адекватно твоя реакция на разумные высказывания лишний раз подчеркивает.И твое цитирования Д.Маккейна тебя не сблизит с украинцам. Для меня все люди близки, а ГРЕБАННЫЕ политики их сорят, а ты им служишь.

8. Boris_Kiev

О, пішло-поїхало. Нєфтєбакси, пєндоси, жидомасони... Тільки про геїв ще не було, так?
    Я по життю не люблю лузерів. Ані невдах-прожектерів, ані тих, хто не спромігся втекти із Трансністрії. Румунську мову знаєте? Запропонуйте двигун фірмі Рено-Дачія. А заощаджений румунський бензин залюбки куплять українці. :)

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я дивуюсь, чого молдавани не повелись...

• Подобається Подобається x 1
  10. Valery Bachevich

Это меня тоже озадачивало Приднестровье и Молдова Ни в чем не могут найти точки соприкосновения - насчет ГРАВИТАЦИОННОГО двигателя нашли, значит хозяин один. В работоспособности данного устройства может усомниться полный не вежда или служитель нефтедолларов.Предложение отправлено вовсе значимые компании. Осталось КНДР и Китай.

11. Boris_Kiev

В General Electric теж? І що вони сказали?

12. Valery Bachevich

Думают? Или связи нет.Блокируется. Уж кому не выгодно внедрение Гр.дв. Это США и России.

13. Sten

Sten New Member

Дякую, зрозуміло :)

14. Boris_Kiev

Нагадує хлопчика, якому подарували "електроконструктор". Він взяв дві батарейки, плюс однієї і мінус другої кинув на електромоторчик, а ланцюг не замкнув. І кричить "Тату, а чому моторчик не крутится?"
    Справді, чому?

15. Boris_Kiev

ЕВРИКА!!!!
    Я зрозумів, як цей двигун зробити справді халявним! І усі викладки щодо електричного компресора будуть справедливі:
    Компресор треба живити від мережі в обхід лічильника, тобто халявною електронергією. І тоді - бульбашки попливуть під ковші, ковші прийдуть у рух, потужності від валу вистачить, щоби крутити невеличку шарманку, яка гратиме гімн Трансністрії. І ще годинник на вежі можна приводити у рух.
    Головне - кабель закопати у землю так щоби ніхто його не побачив. І передбачити бехперебійник - UPS, якого вистачить на 24 години автономної роботи. Ура, таваріщі!

16. Valery Bachevich

Борис. Вам не надоело своими шутками привлекать все больше и больше посетителей на наш форум, вы же другую цель преследуете скоро за 2000 перевалим, надеюсь найдутся во Львове не пустословы, а мастеровые которые уже начали изготавливать Гр. двигатель.

17. Boris_Kiev

"Мастеровые" зайняті більш реальними справами - двигунами для мотоциклів, мотоблоків, Таврій, Ланосів...
    Гадаєте, що наприклад, зав. кафедрою машин і механізмів Аграрної Академії (Київ) не зміг би скласти "чюдо двигун", якби він "двигався"? Але чомусь той зав. кафедрою зайнявся дуркою - розподільчими валами зі зміненим профілем кулачків для серійних автівок. Його дружина скаржиться - він забуває отримувати зарплату за лекції. :)

18. Valery Bachevich

Докторов с академиками проходил, не зря Мао их в деревню отправлял-проветрится. ЛАЗ, установив Гр.двигатель будет вне конкуренции. Руководство славного завода не упустит шанс.

19. Boris_Kiev

У вас в Трансністрії влаштовують першотравневі демонстрації?
    Ото викотіть на демонстрацію макет двигуна на платформі з "людською" тягою. Якщо зробите непомітний привід від колеса платформи, то виглядатиме значно ефектніше.
    Як у пісні "А вдоль Манежа конница идёт
    И на колёсах тянут бронепоезд..." :)

20. Valery Bachevich

Не успеваем к 1 Мая. Так бы выехали - хороший праздник Труда.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)